Ve geldik Yarı finale.
Aslında iyi oynadık basdırdıkta ama kondisyonumuz yetmedi. Hala diyorum ki takım yorgun. Ve 4 sakat bir cezalı ile çıktık. Ki cezalı oyuncumuzda Okay Yokuşlu idi. Buna rağmen direndik savaştık. Ve ancak uzatmalarda bizi yıkabildiler. Bunun intikamı Dünya kupası elemelerinde alınacaktır.
Ve maçtada iki sakat verdik.Burda Koray Altınay'a bir parantez açmak istiyorum.Adamın 7 ile oynadığına bakmayın ben olsam 1 bile vermezdim. Sağ kanatı otobana çevirdi. Gelene gidene geç dedi.Onun yüzünden hücumlarda etkisiz kaldık. Selçuğa Hiç doğru dürüst destek vermedi. Zaten golün hazırlanışıda onun taraftan geldi. Adam turnuva boyunca belam oldu. Allahtan Almanya maçında Kaanı oynattım oda malesef sakatlanınca buna kaldım. Ama Dünya kupası elemelerine bunu almayacağım.
Maçtan sonraki takımın hali
Yenseydik karşımıza deplasmandaki hazırlık maçında fark yediğimiz İngiltere gelecekti ve yenersek hem elinden kupayı alacaktık hemde intikamımızı alacaktık ama olmadı.

Beklenmedik başarı elde etmişiz. Halbuki daha iyisini de yapabilirdik.
Bir şey soracağım neden 3.lük maçı yapılmadı.

Rüya takıma 3 oyuncumuzu sokmayı başardık. İlerleyen senelerde daha fazlasını göreceğiz.
Federasyon performansımızdan memnun kalmış.

Sıralamada yükseldik.

Ya yaşın geldi 39 a daha ne milli takımı ne güzel tadında bıraktın. Ne yapacaktı bastonlamı duracaktı kalede acaba merak ediyorum.
La adamı işinden ettik yaf. Birde gittik yenilmezlik ünvanına son verdik.