Onlar bos haberlermis. Uydurma yapiyor bizim gazeteler gazetelerin bi kismi bos kaldimi.
Onlar bos haberlermis. Uydurma yapiyor bizim gazeteler gazetelerin bi kismi bos kaldimi.
Resmi siteden alıntıdır.
Hoca iyi oldu ama Trabzon'un çok iyi transferler yapması lazım. Hücum hattının en etkili oyuncuları satıldı ve elde kalan düzgün bir tek Yusuf var. Orta saha ve savunmaya da adam gerektiği düşünülürse yönetimin ve teknik ekibin işi gerçekten zor. Yanılmıyorsam ortada dolaşan bir isim de yok.
Başta bende anlam veremedim de hoş geldin falandır diye düşününce o kafadan çıktım![]()
Bienvenue, Fransızca'da hoşgeldin anlamına geliyor. F.Bahçe, Bienvenu'yu aldığında da aynı şekilde intro girilmişti; Bienvenue Bienvenu yani.![]()
Takılıyorum, üstad olur mu öyle şey![]()
Vahid Halilhodzic ile 2 yıllığına anlaşma sağlandığı resmen açıklandı.
Emrah Başsan ve Muza Nizam'ı aldık. İkisi de çok iyi adamlar, çok iyi yaptık almakla. Özellikle Emrah direkt formayı kapıcaktır.
Emrah yetenekli futbolcu ama çok çalışması lazım. Antalya'da bile ilk 11'in düzenli oyuncusu olmadı bir türlü. Musa'dan pek bir şey beklemeyin derim.
Emrah ve Musa Antalya kampindan ayrilmis diyorlar
Osvaldo kiralık gelicek diyorlar...
Ama ben hiç inanmıyorum. Türkiye'ye yolu düşmez bu adamın. İnter ile görüşüyormuş. Türkiye'ye yolu düşse bile Gs'den başka takıma gitmez.
Bence aradigimiz forvet RTE. Bildigin Poacher
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
[YOUTUBE="G1bFXSFsNYo"]KLAS[/YOUTUBE]
Yanliz yeri degil ama su vurus gercekten cok kaliteli.
Burak Yilmaz'in tek tip finishing(ayak ici plase) yapip gol krali oldugu ligde Tayyip Erdogan cok gol atarmis.
Beyler Trt'yi kim hacklediyse versin adamlarin kanalini geriye
Trabzonspor'un gün içerisinde Mitroglou transferini açıklaması bekleniyor..
Kaynak : Tribündergi
Ravanelli'yi almisiz
Trabzonspor, İshak Doğan için Karabükspor ile 2.4milyon Euro ve Aykut Akgün karşılığında anlaştı
Mitroglou çok ciddi diyorlar.
Barış Yurduseven, Başkan'ın yanında Belkalem, Musa, İshak ve Mitroglou ile anlaşıldığını söyledi. Başkan'a sözü verdiğinde başkan sen her şeyi söyledin zaten dedi. Ayrıca başkan, Barış'a ''Mitroglou ne zaman geliyor Barış?'' diye takıldı.
Belkalem kampa katilmis.
Ishak bugun EUROPA macinda oynamassa bizimdir diyecegim
İshak iyi oldu Musa'da geliyormuş. Belkalemde kampa katıldı. Sıra iyi bir forvet ve Colmandan kurtulup orta saha almakta.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ts bu sene özellikle yerli anlamında çok iyi transferler yaptı. Zaten ligde yabancı neyse de yerli kadronuz ne kadar kaliteli ve geniş olursa o kadar avantajlı oluyorsunuz.
Yerli kadrosunun iyi olmasi en iyi 4'cu yapar bizi.
Yabancilar ise sampiyonluk yarisina dahil eder