1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Avrupada takımlarımızın sıralamaları

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by paco
    galatasaray bu kupaları alırken dediğin gibi 3-4 sene çalışma sonucunda aldı ama kaçırdığın bir nokta var ki galatasaray o 3-4 yıllık sürede avrupanın devleri diye nitelendirdiğiniz takımları eliyordu veya onlardan puan alıyordu f.b daha bunu bile yapamıyor ha birden bir sıçrama yapar da avrupa fatihi olursa o zaman ben sizin yapmadığınız gibi f.b yi alkışlarım ....

ayrıca listede de sizden aşşağıda olmamız sizden daha kötü sonuçlar aldığımız için değildir avrupada 1 sene yoktuk ... yani hiç maç oynamadık ... ama bizim ölümüz cl de f.b den daha iyi iş yapar.... mantelite farkı ... örnek veriyorum f.b nin çarşamba günü milan ile cl maçı olsun hafta sonu galatasara ile maçı olsun milana yedek ağırlıklı kadroyla çıkar veya taktiğini değiştirir .... yani galatasaray maçı ve anlık başarılar f.b için daha önemli ....
    Son söylediklerine katılmıyorum Fenerbahçe 2 yıl önce Man Und. 3-0 yenerken kadroda bütün as oyuncular vardı ve UEFA Kupasını garantilemişti ama bir sonraki Galatasaray maçını hiç düşünmedi aynı olaylar daha önceleride yaşandı ama şunuda hatırlatırım başarılar anlık başarılar ile bir bütün olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ilk avrupa kupası alan avrupa fatihi olmuyor bu bir
    son 5 yılda türkiyenin adını fener duyurduda ne yaptı yine elendi grupdan çıkamadı buda iki

eğer geupdan düşmeyle , elenmeyle avrupa vatihi oluyosa herkez avrupa fatihi olurdu ozaman
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    ilk avrupa kupası alan avrupa fatihi olmuyor bu bir

nasıl olmuyor ? fatihin manası nedir ? fatihin manası ilk açan, ilk başaran demektir.. fatih başlamak, hatim bitirmek manasındadır..evet bu bir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    nasıl olmuyor ? fatihin manası nedir ? fatihin manası ilk açan, ilk başaran demektir.. fatih başlamak, hatim bitirmek manasındadır..evet bu bir.
    Avrupa Fatihi lakabı kupalardan gelmiyor dediğimi zannediyorum. Yakalanan başarılardan geliyor. Yukarıdaki mesajıma bakarsanız asıl anlam bulduğu yeri görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri