Avrupadan elendik, hedef artık yerel kupalardan birini almak en azından ve zirve yarışında bulunmak, bu esnada da gençlerle yeni bir iskelet kurmak, geleceğin takımının temellerini atmak.

Şu var, iyi ya da kötü kadro istikrarı yakalamak gerekiyor, fazla rotasyon, çok sayıda oyuncuyla rotasyon hep istikrarı bozuyor. Bu nedenle ligin başında fazla kayıp yaşadık, genelde önemli oyuncularımı Antrim Ödülü maçlarında oynattım, ligde denemeler yaptım, sezon sonuna doğru form yakalarsak zirveye yerleşirim diye düşünüyordum.

Bu kupada 4 maçın sonunda kupaya ulaştık, finalde ezeli rakibimiz, büyük düşmanımız Linfield'ı yenerek kupayı kazanmak duble sevince neden oldu, harika şekilde bu kupayı noktaladık.

Lig Kupası maçlarında büyük şok yaşadık, 2 maçta da bizimle aynı seviyede olmayan takımlara karşı çok zorlandık, ilkinde penaltılarla turu geçsek de, diğer turda penaltılarla bu sefer kaybeden taraf olduk. Sinirden küplere bindim, o küpleri oyuncuların kafasında kırdım sonra.

İrlanda Kupası maçlarında da zorluk çektik, ilk maçta berabere kalınca tekrar maçında tur atladık ama burada da oynadığımız 2. rakibe kaybederek bir kupadan daha elenmiş olduk.

Tüm İrlanda Kupası'nda ise İrlanda Cumhuriyeti temsilcisi Bohemians'ı 2 maç sonunda eleyerek yarı finale çıktık, rakibimiz daha zorlu Derry City ama bu kupayı almayı da kafaya koydum.

Ligde ise yaşadığımız kayıplar, 3 devrelik sezonun 2 devresinde bizi orta sıralara mahkum etti. Linfield maçını farklı kazanarak başladığımız seride son 12 maçta sadece 2 mağlubiyet aldık. İkisi de kritik mağlubiyetlerdi aslında, hele normal sezonun son maçı, şampiyonluk için hayati önem taşıyordu. Linfield ile 8 puan olan farkı 5'e indirme şansımız olacaktı ve eleme grubunda Linfield ile içerde oynayacaktık. İstediğimizi akamadık, en azından beraber bitecek diye beklerken 90+4. dakikada golü yedik ve puan farkı 11 oldu, az olan şampiyonluk ümidimizi de yitirdik.

Şimdi hedefte alınacak bir kupa var ve ligi olduğumuz konumda bitirmek. İlk 2 imkansız değil ama çok zor. Avrupa Ligi'ne katılabilmek için de ligi 3. bitirmemiz şart.