Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Sen bilirsin ama 5.5 m de iyidir. Yerine bir forvetin varsa satmanı öneririm. Allah korusun bir sakatlık bir performans düşüklüğü ile o parayıda bulamaya bilirsin.

Yatırımları beğendim. Onları kiralama kupa maçlarında düşük maçlarda öne geçtin maçlarda oynat. Devamlı geliştirmeye bak. Mesela ilk başlarda forvete aldığını komple forvet olarak çalıştır. Ben öyle yapıyorum. Biraz öyle çalıştıktan sonra ne eksikse onuda veren bir çalışma yapıyorum. Mesela benim Ümüt şuanda forvet olmasına rağmen defansif kanat oyuncusu çalışıyor. Markaj- top kapma vs özellikleride gelişsin diye. Karar verme yeteneğinide artırmaya bak. Özellikle forvetlerde ofsayta düşmesini azaltıyor. ve son olarak özellik kazandırmanı öneririm. Bırak iki yıl bu şekilde çalışsın 2 yıl sonra yırtıcı bir oyuncun olur.
teşekkür ederim. önerilerini dikkate alacağım. malesef 5.5 milyon €'ya satamadım ama yine de sattım. arkasında sadece yeni transfer Kaan Urkay vardı. istediğim transferleri yapamadım ama olsun. güveniyorum takımıma.

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
En fazla ne kadar alabiliyosan o fiyata sat bence 5.5m'de iyidir. Karar senin
sattım ama malesef istediğim fiyatı geçtim 5.5 milyon € bile gelmedi.

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
iyi bir forvet bulursan gönder hocam o parayla üstünede ekler taksitle sağlam şampiyonlar liginde takımı taşıcak bi forvet alabiliriz
buldum ama ligin 2. haftasında uzun süreli sakatlık geçirdi. şampiyonlar ligi tecrübesi olan bir forveti kiraladık.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
öncelikle başarılar kardeşim kilimli bld. ve bu kariyerini üşenmeden okudum tebrik ederim trabzon gibi kariyerlerimde 10. sırayı geçemeyen bir takımı 2. yapman büyük başarı son maçta kaçan şampiyonluk şansızlık olmuş ama acısını çıkarırız bunun dışında yatırım yaptığın oyunculara güç özelliğini ağır düzeyde çalıştırmanı öneririm regenlerin ilk çıktığı zaman güçleri düşük olur güç çalıştırarak 1.5 yıldız potansiyelli adamları bile çok iyi bir düzeye getirebilirsin ayrıca tecrübeli oyuncularınla çok daha iyi gelişeceklerdir.
teşekkür ederim. ben nedense regenleri geliştirmekte güçlük çekiyorum. bu kariyerde buna son vermek lazım. hedefim en iyi alt yapıydı.

BİRAZ GEÇ OLDU AMA. FIRSAT BULAMADIM. KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.