Ragnar dostum Felliani için klubünü ikna ettik ama kendisini ikna edemedik. Çok oyuncu aldığımızdan biraz maaş bütçesi küçük mali durumlar nanay ama ara transferde bir daha şansımı deniyeceğim.
Evet gelelim Dünya Kupası Elemelerine.
Hiçte güzel bir başlangıç yapamadık. Yaf nedir bu belçikalıların kasdı anlamadımki Alamanların intikamını mı alıyorlar acaba

Adamlara hem gol atamadık hemde gene son dk.larda kaybettik.

Az averaj düzelttik.

Dikkat ettiysen Haydar Uzun penaltı kaçırdı. Sebebi ise zaten fark 4 olunca bari kalecimide milli yapayım dedim. Penaltının başına onu getirdim. Ama adamın aklı gol atmakta değil gol kurtarmakta ne yapalım artık başka maçlarda bir daha deneriz. En büyük zevkim kalecimin de penaltıdan da olsa gol atması ve bunu bir kez CM03-04 de yapmıştım başkada yapamadım. Bakalım olacakmı. Lig maçlarında da şansımı deniyeceğim.
Bu adamlar İskoçyadan 7 tane yediler afiyetle ama bana gelince az yediler. Sanki kalbur üstü bir takımla oynuyormuşum gibi hissettim. Hatta az kalsın gol bile atıyorlardı. Allahtan Haydar usta kurtardı.
Bir sonraki maçımız kasımda Belçika ile deplasmanda umarım yenerizde durumu eşitleriz. Yoksa bizim liderlik zor gözüküyor adamlar gol bile zor yiyorlar.