1 ile 30 arası toplam 429 sonuç

Konu: Red/Green - Now is Blue | C. Güner

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Sinan Kurt'a verilen rakam çok geldi bana
    Monaco'nun isminin hakkını vermek gerek. 8 kupa kazandırdım geldiğimden beri 10 MN €'yu da çok görmesinler valla..

Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Cenker Bey mümkünse ilk 11'i rolleriyle atabilir misiniz ?
    Çünkü monaco ile ne yaparsam yapayım başaramadım. Şimdi yeni bir taktik deneyeceğim. Ama bekler ve kanatların bu katkısına hayret ettim.

Açıkcası bu beklerden katkı alamayan birisi zaten oyundaki hiç bir bekten skor katkısı alamaz.
    İki bekten toplam 18 gollük skor katkısı almışız ve bana göre çok güzel bir rakam.

Geçen sezon bu sayı 28 imiş. Geçen sene Kurzawa 15 asist yapmış tek başına enfes bir katkı onu da belirtmeden geçmeyelim..

İlk sezon da 16 imiş. 3 sezonda 62 tane skor katkısı almışız bunların geneli asist toplasak 10 tanesi falan da gol.

Gelelim kanatlara sadece Ocampos ve J. Rodriguez'i hesaplıyorum onu da belirteyim.

İlk sezon 54 gollük katkı, ikinci sezon 82 içinde bulunduğumuz bu sezon da 42 gollük katkı vermişler.

İlk sezon Avrupa yoktu o yüzden diğer sezon sayı patlama yapmış ama ligde de artışımız mevcut.

Bunun içine AMC'nin verdiği katkı ve kanatlarda oynayan diğer isimler özellikle Sterling'den çok faydalandık onların katkılarını eklemedim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İmzalar atıldı ve anlaşmamız başladı.
    Koşulları yukarıda yazdığı gibi olacak bu anlaşma iki taraf içinde iyi oldu ama Fenerbahçe için çok daha iyi oldu diyebiliriz.

Fenerbahçe'li bir teknik adam olarak oynatamadığımız iyi oyuncuları yollayıp Fenerbahçe'ye katkı yapmaya çalışacağız. Fenerbahçe'nin alacağı bir başarı beni de etkileyecek Milli takım açısından..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Monaco'nun isminin hakkını vermek gerek. 8 kupa kazandırdım geldiğimden beri 10 MN €'yu da çok görmesinler valla..

Açıkcası bu beklerden katkı alamayan birisi zaten oyundaki hiç bir bekten skor katkısı alamaz.
    İki bekten toplam 18 gollük skor katkısı almışız ve bana göre çok güzel bir rakam.

Geçen sezon bu sayı 28 imiş. Geçen sene Kurzawa 15 asist yapmış tek başına enfes bir katkı onu da belirtmeden geçmeyelim..

İlk sezon da 16 imiş. 3 sezonda 62 tane skor katkısı almışız bunların geneli asist toplasak 10 tanesi falan da gol.

Gelelim kanatlara sadece Ocampos ve J. Rodriguez'i hesaplıyorum onu da belirteyim.

İlk sezon 54 gollük katkı, ikinci sezon 82 içinde bulunduğumuz bu sezon da 42 gollük katkı vermişler.

İlk sezon Avrupa yoktu o yüzden diğer sezon sayı patlama yapmış ama ligde de artışımız mevcut.

Bunun içine AMC'nin verdiği katkı ve kanatlarda oynayan diğer isimler özellikle Sterling'den çok faydalandık onların katkılarını eklemedim.
    Teşekkür Ederim. deneyeceğim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ligue 1 - 25. Hafta

Coupe de la Ligue - Yarı Final

Fransa Kupası - 10. Tur

Ligue 1 - 26. Hafta

Fransa Kupası - 11. Tur

Ligue 1 - 27. Hafta

Ligue 1 - 28. Hafta

Ligdeki ilk yenilgimizi aldık ancak o kadar iyi durumdayız ki hiç ama hiç üzülmedim bu duruma.
    Coupe de la Ligue de Final etabına ulaştık ve rakibimiz Bordeaux olacak. Bordo'yu yenmek zor olacak diyebilirim çünkü ligde çok kötü olmalarına rağmen kupada hedefleri kupayı kaldırmak olacaktır.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şampiyonlar Ligi - 1. Eleme Turu

Ligue 1 - 29. Hafta

Ligue 1 - 30. Hafta

Ligue 1 - 31. Hafta

Şampiyonlar Ligi - 1. Eleme Turu

Ligde henüz bitime 7 hafta varken şampiyonluğumuzu garantiledik. Benim dönemimde gelen 3. üst üste şampiyonluğumuz hayırlı olsun diyorum.
    Monaco'nun ilk sezon sonrası çıtası her sene şampiyonluk olmuştu ve bizde bu çıtaya tutunduk.

Legend is back!

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri