hakan balta ile 2 yıllık sözleşme uzatılmış. 1.250m€ garanti, 15bin€ maç başı.
kusura bakmayın ama;
![]()
hakan balta ile 2 yıllık sözleşme uzatılmış. 1.250m€ garanti, 15bin€ maç başı.
kusura bakmayın ama;
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
saygısızlık etmek istemem abim ama, serdar dışında şampiyonlukta katkısı olan oyuncular o saydıkların.ve ayrıca serdar dışında şu hakan balta'dan hepsi üstün oyuncu.
yaşı 32 olmuş hakan balta ile 2 yıl sözleşme uzatıp, 2yıl için 2.5m€ garanti ücret vermek saçmalıktan öte birşey değil. gülünesi yani.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kalli, Rijkaard, Hagi, Fatih Terim, Mancini ve şimdi de Prandelli. Bu hocaların hepsi futboldan anlamıyor olsa gerek ki Hakan Balta'yı oynatıp, beğenip duruyorlar. Çok bilmişlik yapmak en kolayı, aynı şekilde her konudan çok iyi anladığını sanmak da.
Hakan Balta geçen sezon sürekli oynadı, sezonun vasatlarından Burak ile Selçuk'a zam yapıp, yeni sözleşme yaparsan diğer oyunculara da iyileştirme yapman gerekir. Maaş dengesi bunu gerektirir. Hakan Balta'nın sözleşmesi çok problem değil bu sebeple, esas problem oynamayan ve oynayamayacak olan oyuncuların alacağı garanti paralar. Yönetimin hatası orada.
Hakan Balta pek çok konuda yetersiz de olsa elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncudur, bu takımın kaptanlarından biridir. Takımda maaş çıtası yükselmiş durumda, o yüzden çok da sırıttığını haliyle de sırıtacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. 31 yaşında Hakan belki ama artık sol bek değil, stoper alternatifi zaten.
Yine hortlayan vergi konusuna gelirsek, olmaması gereken bir ligde mücadele eden şikeci oldukları çeşitli mahkeme tarafından tescillenmiş olanların tutunacak tek dal olarak seçtikleri vergi konusu Galatasaray açısından kesinleşmiş bir durum değildir. Her fırsatta yapılan şikeye karşı aslında net olan fakat bir türlü anlamak istenilmeyen vergi konusunu ortaya sürmek gülünç olma evresini geçti artık. Yalancılık ve sahtekarlıkları defalarca sabitlenmiş kişilerin (en basiti her sene bu aylarda ortaya çıkan Avrupa masalları) söylemleri yerine keşke biraz kanun ve yönetmelikleri okuma zahmetine katlansanız, yapamıyorsanız da konuşmasanız, iftira atmasanız.
Esas komik olan, ortada sabitlenmiş bir suç varken bunu çeşitli bahaneler ile inkar edenlerin söz konusu başkaları olduğu zaman iftira atmaktan çekinmemeleridir. Burada Mancini gittiğinde tazminatı bildirmemişlerdir diyenler, Diego için yapılan bildirimde imza parası olmaması karşısında şaşırıp kesin saklamışlardır dememişlerdir mesela. Üstelik Fenerbahçe yaptığı iki açıklama ile belirli bedellerin altında olan bildirimleri (örn. Caner'in alacağı paranın bildirilmemesi) yapmayacağını belirtmesine haliyle saklama durumunun mümkün olmasına rağmen. Renge göre yorum yapmak kadar saçma bir şey yok.
Galatasaray Tarık Çamdal ile 4 yıllığına anlaştı.
Yalanlandı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bence de hakan balta ya fazla vermisiz bu lig icin para harcamaya degmez
Şike var nasıl olsa![]()
Şu Gökhan bi yere transfer olsa da hepimiz rahatlasak
http://tr.eurosport.com/futbol/super...87/story.shtml
Screw you guys, I'm goin' home
tarık içın bitti denılıyor
Tarık + mevlüt iki üç güne açıklanır. Şampiyonluk için favori takım Galatasaray olur.
Tarık için konuşulan bedeller çok fazla. Bu adamı 6 ay bekleyip bedava alma şansımız vardı veya devre arası Salih Dursun'a verilen parayı Tarık için verebilirdik. Şimdi kalkıp 5 milyon euro vermek büyük hata olur. Veysel Sarı şu anda takımın en istekli ve hazır oyuncusu konumunda. Belki hücumda Tarık kadar tempolu değil (Tarık'ın da sadece 1 asisti var gerçi ama..) yine de sezonu götürebilir. Hamit ve af çıkarsa Sabri ile o mevki de sıkıntı yaşanmaz. Tarık sol bek için yani Telles'e alternatif olarak düşünülüyorsa ayrı tabii.
Mevlüt için Dany + para olacaksa buyursun gelsin, Umut Bulut iyice bitik durumda çünkü. Ama ne olursa olsun bize özellikle Avrupa için yabancı bir forvet şart. Hiç ihtimal vermiyorum ama Joel Campbell kiralık olarak kadroya katılabilse çok iyi olur.
Nadir Çiftçi dundee United formasıyla 40 maçta 17 gol 12 asist yapmış, 22 yasında. Alınsa ya Umut yerine.
Joel Campbell için resmi teklifi yapmışız (kiralık). Müthiş transfer olur gerçekleşirse. Campbell ismi geçmeden önce Niasse'yi istiyordum o da Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuş.
Mevlüt ile anlaştığımız da söyleniyor ama Campbell haberi de doğruysa Burak da varken Mevlüt yedek kalır.
Kasımpaşa'dan Adem'in ismi geçiyordu bir ara. Yerli transferinde iyi bir hamle olur sol kanat için.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Eskişehirspor başkanı o kadar iyi tok satıcıyı oynuyor ki; bu transfer bu tip davranışlar oldukça gerçekleşmez.
"Bu 2 değerli oyuncumuz için 20 milyon TL çok da önemli bir değer olduğunu düşünmüyorum"
İkisi de Galatasaray'da ancak yedek olur.
Football is simple,but Football Manager is not
Küfür edicem forum kurallarına aykırıEskişehir ile tüm bağlantıları kesmek bence en doğru adım olacaktır. Hiç gerek yok.... Asında 4 büyükler aralarında anlaşma yapıp anadolu takımlarının kıytırık oyuncularına tonla para vermeseler türkiyede transfer çok daha kolay olur. Şu anda Türkiye'de türk oyuncular için istenen rakamların üçte birine bu oyunculardan en az 2 gömlek daha üstün yabancılar alınır. Ya federasyon yabancı sınırını kaldırmalı ya da 4 büyükler anlaşıp anadolu takımlarındaki oyunculara gerçek dışı teklifler yapmamalı.
Eskişehirspor biraz kendini akıllı sanıyor galiba. Ben olsam almam o 2 oyuncuyuda bir daha da Eskişehir'e ne oyuncu veririm ne başka birşey.
Eskişehirspor yönetimi ve taraftarı açısından da bakmak lazım olaya. Tek hata onların değil kesinlikle.
Oyuncu yetiştiremiyoruz, yabancı kuralı malum. TC pasaportu olan her oyuncu resmen altın değerinde. Adamlar da haklı, ben yetiştireyim sana da hayrına vereyim diyecek hali yok üstelik mali açıdan sıkıntı çekerken. Geçen sene Alper'i sattıkları para belli. Şimdi Tarık ve Erkan 7 milyon euro demeleri çok da anormal değil hatta bu piyasada normal bile aslında.
Galatasaray açısından bakarsak olaya fazla tabii ki rakamlar, Amrabat ile başlayan saçma transferler zinciri olmasa çoktan alınırdı bu oyuncular kesin ama neyse ki FFP var da bir durup düşünüyor yönetim.
Eskişehir yönetimi aslında tok satıcı falan değil, satıp para kazanacakları iki oyuncuyu resmen açık arttırmaya çıkarmış durumdalar. 7 milyon euro yerine 20 milyon TL demesi bile bir strateji. Taraftarın tepkisini azaltmaya çalışıyor. Eskişehirspor taraftarı olsam sen Amrabat'a, Hajrovic'e, Salih'e gelince para saçıyorsun, çuvaldan farksız Eray'a 10 kat zam yapıyorsun benim iki gözde oyuncumu neden ucuza kapatmaya çalışıyorsun derdim, yalan yok.
Tarık illa ki forma şansı bulur bizde, yeri gelir sağda yeri gelir solda oynar ama kendine ayrı top isteyen Erkan Zengin'e ne gerek var, hiç anlamıyorum. Melo'nun alternatifi yok, Burak Yılmaz'ın alternatifi yok, Olcan, Bruma, satılamayan Amrabat, yeni transfer Sinan varken kanat oyuncusu öncelik olmamalı.
Salih'in 2.75'e transfer olduğu piyasada Erkan ve Tarık için 7 milyon çok para değil.
Yerli transfer pazarı bütün liglerde böyledir, bize özgü bir şey değil bu. Mesela Barcelona yerli piyasadan 30 yaşındaki Mathieu'yu 20m €'ya transfer etmedi mi geçenlerde?
Şu an West Ham'da sürünen Andy Carroll Newcastle'dan Liverpool'a 41m € karşılığında transfer olmuştu. Gözden düştüğü bu dönemde bile West Ham bonservisi için 17,5m € ödedi (West Ham formasıyla 40 maçta sadece 9 golü var). Ayrıca İngiltere'de Luke Shaw'ın 37,5m €'ya Man Utd'a transfer olması da tartışıldı geçenlerde.
Bayern yerli oyuncular Neuer'i 22m €'ya, Götze'yi, 37m €'ya transfer etti zamanında. Keza Real Madrid yerli oyuncular Isco'yu 30m €, Illaramendi'yi 38m €'ya, Sergio Ramos'u 27m €'ya transfer etmişti.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
İki oyuncu için söyledikleri fiyat aslında piyasa koşullarında normal ama bu kadar çok para etmez bence de reelde.Fakat benim en çok kıl olduğum nokta Anadolu takımlarının işi iyice çakallığa vurması.Misal Eneramo Karabük'teyken biz istesek hiç gözlerini kırpmadan 6.5 milyon avro fiyat biçerler,onlar bizden istediklerinde 650 bin avro istediğimizde burun kıvırıyorlar.Bedavaya bırakırsanız alırız diyorlar.Biliyorlar tabii oyuncuyu elimizden çıkartacağımızı,böyle yapıyorlar.Bu konudaki en büyük suçlu da büyük kulüp yöneticileridir.Transferde ince eleyip sık dokuyacaklar.Elinde Sabri ve Eboue varken,gidip Veysel ile Salih'i aynı anda alıp,bunların üstüne bir de Tarık'ın peşine düşersen,ya da Eneramo gibi küçük takım topçusunu takıma alırsan,diğer takım yöneticileri de senin bu akılsızlığını fırsata çevirmek için elinden geleni yapar tabii.
So what?
Saike
Podolski diyoğlaaaa
Football is simple,but Football Manager is not
Melo'nun alternatifi yokken Podolski gereksiz geliyor bana...
Sentugo.