1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Abi lige söylenecek birşey yok aynı gidiyoruz. Mili takıma gelirsek bitiricilik konusunda biraz sıkıntı var sanırım gruptan çıkarız, şampiyonaya iyi hazırlanmamız lazım bu formla gidersek nanay. ŞLde de işler iyi gidiyor ama çelsiden korkma bence 1. olamıyacaksam 2.lik hiç birşeydir dedim benim takım döktürdü maşallah paylaşınca görürsn
    Dostu Chelsea dan değilde kalecileri courtis den korkuyorum. Adamla 6 maç yaptım daha bırak galibiyeti adama golüm yok. Zaten yine olan oldu Lukakuya p3 gol attırdık ve 2.liğimiz garantilendi. :S Birazdan bende paylaşınca görürsün.

Milli takıma gelince iki taktik kullanıyorum ki o iki taktikte Adanada kullandığımın aynısı ve benim oyuncular klup bazında o taktiklerde döktürüyor golleri sıralıyorlar ama milli maça gelince döküllüyorlar nedenini anlamadım. Ama bu gidişle dünya kupasında bir şey yapamazsam milli takımı bırakacağım herhalde.

Yeni güncelleme birazdan geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu maçı tam izlemedim. O sırada dışarı çıkacaktım başlattım. Dakika 60 olduğunda dışarı çıkıyordum ve skor 8-1 di iyi dedim bu maçta en az 10 gol atarız diye düşündüm. Eve geldiğimde bir baktım sonuç bu olmuş. Stoperlerimin performansı çok düşmüş. Maç başında olsa erken müdahele ile skorun bu şekilde olmasını engellerdim. Neyse yinede gol rekoru kırdık.

Çok faul yaptık. Birde hafta içi Zenit maçı olduğundan dolayı rotasyona gittim. Şans verdiklerim şanslarını kullanamadılar.

Dünya kupası Elemeleri
    Malesef başaramadık.Ben bu kaleciye neden gol atamıyorum anlamıyorumki

İkinci yarı Ümütü aldım ama o bile 6,3 le oynadı.Ama Adanada çok güzel oynuyor. Nedendir anlamadım.

3-4 gün sonraki hazırlık maçında ise çok iyi oynadılar. Neden olduğunu anlayan varmı arkadaşlar. Bir el atsanız iyi olacak yoksa bu gidişle Milli takım kariyerimin bitmesi yakındır.

Bu maçla Courtisle 6. maçım ve adama hala gol atamadım. En sonunda tüm takımı satıp onu alıp futbol hayatını bitireceğim. Deli etti beni.

Adamlar sayemizde rekor kırdılar. Avrupada üst üste 14 nagalip likle rekor ellerinde.

Yine çok süprizler var. Madrid iki sene üst üste çıkamadı ve AL ye gidiyor. Eğerki muhtelif rakiplerim grup birincileri ise isteğim Fayenordun gelmesidir. Diğerleri bizi çok zorlar.

İlk kez bir kalbur üstü takım beni istedi. Ama bu iş görüşmesi en çok Cafe' ye yarıyacak. Bu sayede maaş bütçesini artırdık.

Maaş bütçemizi 5 M TL ye çıkarttık. Bu da bize bir mentor almamızı sağlayabilir.

Felliani yi kadromuza katmak için çalışmalara tekrardan başladık.

Mesaj Yetkileri