Sayfa 36 / 43 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bugün Ligtvde bi yorum izledim çok saçmaydı
    vahid halilodziçin ani çıkışları doğru mu diyor hami mustafa reşit akçay olsa böyle konuşmazdı diyip eleştirdiler
    tabi doğru her sene t.direktrler susuyor ondan sonra sezonun ortasında çırpınıp duruyor sezonu 2-3 hocayla kapatıyorsunuz umarım yönetim böyle saçma yorumlara kulak asmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yerli bir transferi 1-2 maçta göndermek doğru olmamış ama eğer sorumluluğunu kabul ediyorsa orasını bilemem.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bugün Ligtvde bi yorum izledim çok saçmaydı
    vahid halilodziçin ani çıkışları doğru mu diyor hami mustafa reşit akçay olsa böyle konuşmazdı diyip eleştirdiler
    tabi doğru her sene t.direktrler susuyor ondan sonra sezonun ortasında çırpınıp duruyor sezonu 2-3 hocayla kapatıyorsunuz umarım yönetim böyle saçma yorumlara kulak asmaz
    Hami, MRA olsaydı 4.'lük 5.'lik hesapları yapardık ama Vahid Hoca ile şampiyonluk hesapları yapıyoruz.

Başkan, hocaya çok güveniyor. Hocanın her istediğini yapmaya çalışıyor. Hocanın istedikleri olursa başarı gelir.

Başarı isteyen Vahid Hoca'yı takip etsin.

Görünen o ki ilk etapta Emre Güral, Barış Memiş, Anıl Taşdemir ve Turgut Doğan Şahin kadro dışı kaldı. 2-3 gün içinde bu sayı çok artacak. Artmalı da zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sezonun başlamasıyla Trabzonspor içinde çok çatlak sesler çıkacak ve sonunda yıpranacaklar.
    Bu kadar şey bekledikleri hocalarıyla çok kötü bir sezon geçirebilirler.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Sezonun başlamasıyla Trabzonspor içinde çok çatlak sesler çıkacak ve sonunda yıpranacaklar.
    Bu kadar şey bekledikleri hocalarıyla çok kötü bir sezon geçirebilirler.
    İçeriden çatlak ses ifadesini biraz açar mısınız? Yönetimden bahsediyorsanız, yönetimin yarısı istifa etti neredeyse. Kulübün içi pek kalmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    İçeriden çatlak ses ifadesini biraz açar mısınız? Yönetimden bahsediyorsanız, yönetimin yarısı istifa etti neredeyse. Kulübün içi pek kalmadı.
    Şu an ki yönetim benim gözümde Trabzon'a yakışan kişiler değil zaten öyle ki yarısı da boşa istifa etmemiştir.
    Gururlu isimler böyle eleştiriler geldiği sürece Halilhodzic'in sanki takımın sahibiymiş konuşmalarından sıkılıp başkanla tartışması çok olası bir durum.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Şu an ki yönetim benim gözümde Trabzon'a yakışan kişiler değil zaten öyle ki yarısı da boşa istifa etmemiştir.
    Gururlu isimler böyle eleştiriler geldiği sürece Halilhodzic'in sanki takımın sahibiymiş konuşmalarından sıkılıp başkanla tartışması çok olası bir durum.
    Her kulübün güçlü isimleri vardır. Bu isimlerin seçimler üzerinde, yönetimler üzerinde büyük etkileri vardır. Bu tip insanlar bizde de var. Şuan bu güçlü isimlerin hepsi yönetime karşı durumdalar. Sizin dediğiniz eleştirileri çoktan yaptılar. İHO bu isimlere karşı hiç alttan almadı, bu isimlere karşı hep eskiden yaptıkları hataları göstererek saldırdı. Hatta kendisine kumpas yaptıklarınu söyleyerek de saldırdı. Yani şuan da bu güçlü isimler ile İHO büyük bir savaş içerisindeler. İHO eski yönetimi bir çok kez dava etti. Kulüpün eski dönemlerinde yapılan hataları gösterip Sadri Şener'i suçladı. Eski yönetim ile de büyük bir savaş içerisindeler. Türkiye'deki en güçlü yerel medya Trabzon medyasıdır. Eskiden beri Trabzonspor ise bazı kulüp reklamları ile yerel medyaya maddi destek verir. Her gelen yönetim kendine yakın gazetelere daha çok reklam verdi, daha çok yedirdi. İHO gelince hepsine verilen parayı en azami miktara düşürdü. Ondan sonra ise yerel medyanın çoğu İHO'ya büyük bir saldırıya geçti. Yani bir çatlak ses de yerel medyadan çıktı. İHO'nun yönetimin deki çoğu yönetici oy kütleleri şeklinde İHO yönetimine girmiş kişiler. Bunların da çoğu yukarıda bahsettiğim güçlü isimlerin adamları oluyor. İHO bu güçlü isimlerle hep ters gitmek ile beraber güçlü isimlerin yönetime koydurduğu isimleri hiçe saydı. Bu yöneticilerle belki de toplantı bile yapmadı. Yani yönetimden de büyük bir çatlak ses geldi. Mitinglere katıldığı için, 2 tane transfer döneminde beklentiyi yükseltip dünya yıldızı forvet alıcam diyip alamadığı için taraftardan da büyük bir tepki geldi. Yani taraftardan da büyük bir çatlak ses geldi.

Son seçimde aday olan Muharrem Usta, güçlü isimleri de arkasına alarak bir sonraki seçime hazırlanıyor. Seçimlerin de ileri bir tarih de olmasından dolayı kongre üyelerinden imza toplanıyor. Sanırım 1500 imza toplanırsa kongre olacak. Bu imzaların çoğu toplanmış diyorlar. Her imza için büyük bir ücret ödenmesi gerekiyor. Bunları da Muharrem Usta kendi karşılıyor. Toplamda tahmini olarak 300-400 bin TL'ye yakın para bu iş için harcayacak. İmzaları notere teslim edince mecburi seçim olucak. Seçimlerde ise Usta'nın eli çok güçlü olucak.

İHO ise seçim olduğu taktirde kaybedeceğini biliyor. Kaybetmemek için sahada başarılı olmak istiyor. Bu yüzden geçen sezon sonu itibariyle her gittiği yerde şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağından bahsediyor, taraftara umut aşılıyor. Bu bağlamda inandığı, güvendiği Vahid Halilhodzic'i takımın başına getirdi. Yine bu bağlamda Cardozo, Mitroglou gibi isimlere yöneldi. Bu isimleri almak büyük bir mali yük getirir. Şampiyonluğa oynamak mali yük getiririr. Trabzonspor ise borç batağının içinde. Kulübün parası da yok. İHO bu durumda eşinden, dostundan kulüp için faizsiz borç alıyor.

İHO'ya camianın her kısmından büyük tepkiler var. Şuan ben tek siz hepiniz durumunda. Takım sahada başarılı olursa taraftarın yanında olacağını düşünüyor ve bu bağlamda hareket ediyor. Bu konuda doğru da düşünüyor. Sahada başarı gelirse taraftar İHO'yu destekler.
    Last edited by Falcao9 : 04.Ağustos.2014 at 12:21

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ama bana kalırsa taraftar sonuca değil söylediklerine bakmalı çunku gerçek taraftar takımını düşünen olumsuzlukları onlemeye çalışandır . Borç batağında ki bir kulübe böyle transferler yapması hata mesela ben Bursasporluyum transfer bekliyorum ancak takımım yavaş yavaş son başkan yüzünden batma aşamasına geldi bu yüzden bir sezon hatta bir kaç sezon daha altlarda olalım ama kurtulsun kulubum diye o gelsin bu gelsinden vazgeçtim yapılmasa da olur . Çunku altyapımız sağlam çocuklarımız oynasın razıyım. Sizinde bunun önüne geçmeniz gerek şahsi fikrim bizim gibi altyapınız daha iyi oyuncuları erkenden karakterli hale getirip sahaya sürüyor , varsın bi 20 yıl şampiyon olmadınız bir kaç sezoncuk daha olmayalım. Şampiyon olsak belkide Avrupaya mali açıdan katılamayacağız örneğin bize geçen sene bunun için ceza geldi boşa 200bin lira ödedik. Umarım anlıyorsun beni.

Aslında her transfer risktir. Galatasaray'ın çok fazla borcu var ama her sene Cl'ye direk katılarak büyük bir gelir elde ediyorlar. Para eden futbolcuları var, gerektiğinde bunları da satarlar. Sadri Şener başa geçtiğinde de şampiyonluğa oynayan kadro kurdu. Kurarken kulübü borç batağına soktu. Bunu kendisi de söylüyordu ama elimde çok değerli oyuncular var, bunlar borçları karşılıyor, gerektiğinde satarım diyordu. Dengeli yönetiyorum diyordu. Ama para eden futbolcularının sözleşmeleri çok zayıftı. Bu sözleşmeler de onu yaktı. Selçuk, Burak, Ceyhun sözleşmeleri yüzünden gitti. Bunun üstüne taraftar tepkisinden Colman için Benfica'dan gelen çok cazip teklifi de reddetti. Ardından çok yanlış isimleri transfer etti. Büyük paralar döktü. Kurulan takımda iyi gitmeyince gelirler düştü, büyük para dökülen yeni oyuncuların değerli olmadığı anlaşıldı. Sonra kulüp borç batağına girdi. İyi başladığı başkanlığı kötü bitirdi. Süreci Ünal Aysal gibi yönetseydi şimdi başkandı ve kulüp çok güzel durumdaydı.

Sportif başarı gelmeden borçların bitmeyeceğini düşünürsek bizim de Sadri Şener'in zamanında yaptığı gibi Ünal Aysal'ın yaptığı gibi iyi kadro kurup, sportif başarı getirmemiz lazım. Sportif başarı gelince gelirler çok artacaktır. Yani kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez. Sadri Şener maddi gücü bankalardan kredi çekerek sağlarken, İHO parayı faizsiz eşinden dostundan alıyor. Bu da İHO'nun bir avantajı. Üstüne bir de stad geliyor. Seneye yeni stad da oynayacağız. Stad'dan da büyük bir gelir gelicek. Bu sezon Avrupa'da ve Lig'de başarı sağlarsak seneye elimiz çok güçlü olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İşte bir elenme her şeyi alt üst eder. Gs 2.tura çıkmasına rağmen yalnız mali açıdan sorgulandı sanırım 200bin ceza onlarda aldı şu an elleri bağlı tek transferleri yok gorunduğu uzere

Risk almadan büyüyemeyiz bence.

Cardozo'yu karşılamaya giden taraftarlardan bir kare

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Cardozo Trabzon'a geldi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kombinelerde indirim yapılmış. Yönetim görevini yapıyor, sıra taraftarda.

Çılgın taraftar

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Kombine fiyatları çok iyi Balıkesirsporun bile 100 200 tl daha pahalı taraftarın destek olması lazım

Giriş sayfamız yenilendi.
    http://www.trabzonspor.org.tr/

Her kulübün güçlü isimleri vardır. Bu isimlerin seçimler üzerinde, yönetimler üzerinde büyük etkileri vardır. Bu tip insanlar bizde de var. Şuan bu güçlü isimlerin hepsi yönetime karşı durumdalar. Sizin dediğiniz eleştirileri çoktan yaptılar. İHO bu isimlere karşı hiç alttan almadı, bu isimlere karşı hep eskiden yaptıkları hataları göstererek saldırdı. Hatta kendisine kumpas yaptıklarınu söyleyerek de saldırdı. Yani şuan da bu güçlü isimler ile İHO büyük bir savaş içerisindeler. İHO eski yönetimi bir çok kez dava etti. Kulüpün eski dönemlerinde yapılan hataları gösterip Sadri Şener'i suçladı. Eski yönetim ile de büyük bir savaş içerisindeler. Türkiye'deki en güçlü yerel medya Trabzon medyasıdır. Eskiden beri Trabzonspor ise bazı kulüp reklamları ile yerel medyaya maddi destek verir. Her gelen yönetim kendine yakın gazetelere daha çok reklam verdi, daha çok yedirdi. İHO gelince hepsine verilen parayı en azami miktara düşürdü. Ondan sonra ise yerel medyanın çoğu İHO'ya büyük bir saldırıya geçti. Yani bir çatlak ses de yerel medyadan çıktı. İHO'nun yönetimin deki çoğu yönetici oy kütleleri şeklinde İHO yönetimine girmiş kişiler. Bunların da çoğu yukarıda bahsettiğim güçlü isimlerin adamları oluyor. İHO bu güçlü isimlerle hep ters gitmek ile beraber güçlü isimlerin yönetime koydurduğu isimleri hiçe saydı. Bu yöneticilerle belki de toplantı bile yapmadı. Yani yönetimden de büyük bir çatlak ses geldi. Mitinglere katıldığı için, 2 tane transfer döneminde beklentiyi yükseltip dünya yıldızı forvet alıcam diyip alamadığı için taraftardan da büyük bir tepki geldi. Yani taraftardan da büyük bir çatlak ses geldi.

Son seçimde aday olan Muharrem Usta, güçlü isimleri de arkasına alarak bir sonraki seçime hazırlanıyor. Seçimlerin de ileri bir tarih de olmasından dolayı kongre üyelerinden imza toplanıyor. Sanırım 1500 imza toplanırsa kongre olacak. Bu imzaların çoğu toplanmış diyorlar. Her imza için büyük bir ücret ödenmesi gerekiyor. Bunları da Muharrem Usta kendi karşılıyor. Toplamda tahmini olarak 300-400 bin TL'ye yakın para bu iş için harcayacak. İmzaları notere teslim edince mecburi seçim olucak. Seçimlerde ise Usta'nın eli çok güçlü olucak.

İHO ise seçim olduğu taktirde kaybedeceğini biliyor. Kaybetmemek için sahada başarılı olmak istiyor. Bu yüzden geçen sezon sonu itibariyle her gittiği yerde şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağından bahsediyor, taraftara umut aşılıyor. Bu bağlamda inandığı, güvendiği Vahid Halilhodzic'i takımın başına getirdi. Yine bu bağlamda Cardozo, Mitroglou gibi isimlere yöneldi. Bu isimleri almak büyük bir mali yük getirir. Şampiyonluğa oynamak mali yük getiririr. Trabzonspor ise borç batağının içinde. Kulübün parası da yok. İHO bu durumda eşinden, dostundan kulüp için faizsiz borç alıyor.

İHO'ya camianın her kısmından büyük tepkiler var. Şuan ben tek siz hepiniz durumunda. Takım sahada başarılı olursa taraftarın yanında olacağını düşünüyor ve bu bağlamda hareket ediyor. Bu konuda doğru da düşünüyor. Sahada başarı gelirse taraftar İHO'yu destekler.
    Kalınlaştırdığım bölümle ilgi bir düzeltme yapmak istiyorum. İHO'nun eşinden dostundan faizsiz borç aldığı koca bir yalanmış. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Yapılan transferlerin çoğu Henrique, Olcan ve Adrian'dan gelen parayla yapılmış. Ayrıca Sadri Şener döneminde faiz yüksek olduğu için yüksek faizle çekilen krediler İHO döneminde günümüz faiziyle yapılandırılmıştır. Buradan da hatırı sayılı bir gelir gelmiştir. Ayrıca kulübün kasasının da söylentilerin aksine dolu olduğu söyleniyor.

'BAŞARI İÇİN KANIM KAYNIYOR, KENDİMİ OSMANLI GİBİ HİSSEDİYORUM"''

Yeni transferimiz Oscar Cardozo Karadeniz Gazetesi’ne özel açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar..

Futbolunun en verimli çağında olduğunu söyleyen Cardozo, “Türkiye’ye tarih yazmak için geliyorum dediğimde ciddiydim. Neler yapabileceğimi herkes görecek. Trabzonspor taraftarları beni izlemeye devam etsin” diye konuştu.

Köyünde Osmanlı Türklerinin bulunduğunu belirten Paraguaylı yıldız futbolcumuz, “Benim atalarımla Türkler arasında müthiş bir dostluk, bağı vardı. Hala var. Ben de kendimi bir Osmanlı gibi hissediyorum” şeklinde konuştu.

KEYFİNİ ÇIKARALIM

Öncelikle takımımıza transferinde önemli rol oynayan başta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere ekibine teşekkür ederek sözlerine başlayan yıldız golcümüz, “Geç bir buluşma oldu ama. Burada olmak güzel” dedi. Geçen sezon Trabzonspor’un kendisiyle ilgilendiğini dile getiren Cardozo, “Bazı nedenler buluşmamızı engelledi ama şimdi buradayım ve bunun keyfini hep birlikte çıkaralım” diye konuştu.

UNUTULMAZ BİR İZ

Taraftarlarımızla havaalanında buluşma anını hayatı boyunca unutmayacağını vurgulayan yıldız futbolcumuz, “Açık söylemek gerekirse Trabzonspor taraftarlarının ateşli olduğunu biliyordum ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Karşılama töreni bende unutulmayacak bir iz bıraktı. Bu taraftara layık olmak için çok çalışmam gerektiği gerçeğini de gözler önüne serdi” dedi.

İZLEYİN GÖRÜN

Futbolunun en verimli çağında olduğunu söyleyen Oscar Cardozo, “31 yaşındayım ve başarı için kanım kaynıyor. Kendimi de çok iyi hissediyorum. Türkiye’ye, tarih yazmak için geliyorum dediğimde çok ciddiydim. Türkiye ligini yakından tanıyorum. Neler yapabileceğimin de farkındayım. Trabzonspor’un başarısına katkı sağlamak, atacağım gollerle taraftarlarımızı coşturmak en büyük hedefim. Tabii ki bunun yanında kupalar kazanıp unutulmayacak oyunculardan olmak istiyorum. Beni izlemeye devam etsinler” şeklinde konuştu.

BEN DE BİR OSMANLIYIM

Türklere değer verdiğini, çok samimi ve sıcak bulduğunu belirten Oscar Cardozo, “Köyümde hala Osmanlı Türkleri bulunuyor. Benim atalarımla Türkler arasında müthiş bir dostluk bağı vardı. Hala daha bu güçlü bağ devam ediyor. Ben kendimi Osmanlı gibi hissediyorum. Dolayısıyla Trabzonspor’un teklifini kabul etmemek beni yaralardı. Ben onlarda kendimi görüyorum. Sıcak ve samimi bir yaklaşım içerisinde birbirimizi anlayabiliyoruz. Bu ahenk aynı şekilde devam edecektir” dedi.

Yunus MERMERTAŞ -Karadeniz Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi oynanan çift kale maçta B takım, A takımı 3-2 mağlup etti. Cardozo 2 gol attı.

Maç sonucu: Fırtına(As Takım) 2-3 Temiz Beyaz(Yedek Takım) (10', 65' Cardozo - 6' Soner, 8' Gökhan, 80' Anıl)

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Trabzonspor, Rostov takımı ile yapacağı maçlar için oyuncu listesini #UEFA'ya gönderdi. Kevin Constant gönderilen listede yer almadı.

Maç sonucu: Fırtına(As Takım) 2-3 Temiz Beyaz(Yedek Takım) (10', 65' Cardozo - 6' Soner, 8' Gökhan, 80' Anıl)
    anıl geliyor anıl.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    anıl geliyor anıl.
    http://instagram.com/p/rkafrVOxVa/

Sefa transferinde Kayseri'ye verildi.

http://instagram.com/p/rkafrVOxVa/

Sefa transferinde Kayseri'ye verildi.
    (gelemedi.)

hata yapmışlar bir de bir oyuncu aynı transfer döneminde nasıl iki imza atıyor ? Kiralık mı verildi ?

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    (gelemedi.)

hata yapmışlar bir de bir oyuncu aynı transfer döneminde nasıl iki imza atıyor ? Kiralık mı verildi ?
    kiralık değil. 1-2 gün içinde Kayseri'nin sözleşmeli futbolcusu olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Soner Aydoğdu Uefa'ya bildirilmiş. Gitmiyor muydu bu arkadaş?

kiralık değil. 1-2 gün içinde Kayseri'nin sözleşmeli futbolcusu olucak.
    oynayamaz ki ? ben mi yanlış biliyorum. aynı transfer sezonunda iki imza atamaz.
    anıl taşdemir bu transfer sezonunda gelmedi mi trabzon'a ?

Sayfa 36 / 43 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon

Mesaj Yetkileri