Hazırlık kampımızı Fransa da yaptık. Güzel maçlar oynadık ve iyi skorlar alarak taraftarımızı sevindirdik.
Oyuncuların bireysel yeteneklerini öğrendik ve önümüzdeki elemelerde ona göre yolumuzu izleyeceğiz. Racing maçı benim için çok duygusal bir maç oldu diyebilirim çünkü şuan 10 tane attığımız takım bir zamanlar Ligue 1 de o sonuçla maç kazanıyordu.
Monaco ile gol rekoru kırmaya çalışırken rekorun sahibi 1959/60 senesinde attığı 118 gol ile Racing CFF takımı imiş. Ben 107 gol atabildim ve rekora ulaşamadım halen o içimde ukte kalmıştır hatta.
Eksik kalan gollerin 10 tanesini Racing'e attık ama yine yetişemedik.
Uefa Avrupa Ligi - 3. Ön Eleme Turu
Uefa Avrupa Ligi - 3. Ön Eleme Turu
İlk resmi maçımda deplasmanda Hajduk'a karşı inanılmaz rahat bir maç çıkardık ama evimizde durum böyle olmadı.
45+1 de yediğimiz gol çok sıkıntılı bir 2. yarı geçirmemizi sağladı. Oyun olarak inanılmaz ezdik rakibimizi ama golü atamadıktan sonra futbolda kesin diye bir kavram yok...
Çok net pozisyonlar verdik ben turu elimizde tutmak için bir çok hamle yaptım ama olmadı. 88 de bizi rahatlatan golü çok çok geç de olsa attık.
Yeni rakip Dinamo Moskova oldu, ben takımda bu turu da geçecek gücü görüyorum.
Ben bu kadar adamı bir tur oynamak için almadım, UEFA da gruplara kalıp oradan da çıkacağız.