-
04.Ağustos.2014, 20:09
Genel anlamda yaptiginiz taktik degisiklikleri ya oyunda gorebilmek zorlasmis ya da oyun kendi kendine bir seyler yapiyor biz de tuh taktik tutmadi, ise yaradi diye icimizden geciriyoruz. Kontra atagi sectiginizde takim daha iyi oynayabiliyor ama taktik kontra atak oldugu halde bir bakiyorsunuz ki kapali savunmaya karsi baski kurmussunuz. Tabi oyun ureticileri "rakip kontra atak taktigini cozup defans yapiyor" diyebilirler ama bariz olarak verdigimiz taktigi uygulamiyor oyuncular.
Kotuye yormazsak oyunun taktik anlayisini soyle aciklayabiliriz : "Dengeli basla gidisata gore taktik gelistir". Mesela son oynadigim macta Besiktas ile karsilastim. Baslarda kontrollu basladim, baktim ki kendi sahama hapsettiler, kontra atak taktigini secip tempoyu yukselttim, topa sahip olma, direkt pas ve kati savunma komutlarini verdim ve oyun cozuldu.
Diger macta Fenerbahçe ile oynarken yine kontrollu basladim, 1-0 yenik duruma dustum. Bu kez kontra atak taktigi ise yaramazdi, ben de hucum yapmaya basladim. Tempoyu yine artirdim. Fakat bu kez yenik durumda oldugum icin sadece taktik degisiklik ise yaramazdi ben de oyuncu degisikligi ile oyuncu yerlerinde oynama yaptim ve oyun cozuldu. 2014 kendi kendine oynayan bir oyun gibi duruyor ama oyundaki detaylar eskiye gore harika.
Tapatalk`tan gönderildi.
Mesaj Yetkileri