Teşekkür ederim.
İlerde çocuklar bizim şarkımızı söyleyecekler.
Sağolun Var olun.
Teşekkürler.
---Arkadaşlar bazı arkadaşların cevaplarını alıntı yapamadım.Aydınlatırsanız sevinirim.
![]()
(Kulllandığım Transfer yaması vesilesiyle Barça ve Real'le kapışcaz.)
El Marca Sordu-- Kaan ÖNEMLİ cevapladı
-El Marca röpartajı yazılı hale getirip kamuoyuyla paylaşmaktan şeref duyar.
Aslen Cezayir'li olup soyu Barbaros Paşa'ya kadar uzanan teknik direktör Basın Toplantısında şu elzem hikayeyi anlattı:
Bir gün büyük dedemin sandıklarını karıştırırken Osmanlıca harflerle yazılmış bir mektup buldum.O zamanlar tabi yaş 14 ne anlarım Osmanlıca'dan.Gittim bi Osmanlıca hocasına
anlattım derdimi.Bana çevirdi mektubu ki mektub değilmiş bi verasetmiş.Hatta beddua da diyebiliriz.Osmanlıca Hocası bana bu mektubu Denizler Fatihi Barbaros Paşanın mührünü taşıdığını söledi ve yazanları şöle açıkladı.
Kanuni Hünkarımızın verdiği görevle Endülüs'e yola koyulduk.Fakat bize Vigo'lular çok engel teşgil ediyordu.Bize bir müttefik lazımdı.İşte onlar Deportivo vatandaşları.Hiç bir çıkar beklemeden kendilerini baskı boyundurluğundan kurtarmak için Barbaros paşa yani zatı-alimle müttefik iştirak ettiler.Onlar ki diğer ecnebilerin aksine namuslu,dürüst insanlardı.Kim ki benim soyumdan gelip onları yüzüstü bırakırsa Allah'ta onu yüzüstü bıraksın.
Ve Kaan ÖNEMLİ göz yaşları içinde röpartajı burada keser....
Medya El Turco'yu hor gördü.Pişman etmek lazım.
[IMG][/IMG]
Böyle Başkan Olsun Canımı yesin
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]