1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Bir Zamanlar Efsaneydik-Yine oluruz - Deportivo de La Coruña

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Hoffman View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    İyi eğlenceler, yine efsane oluruz ^^
    İlerde çocuklar bizim şarkımızı söyleyecekler.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Sağolun Var olun.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Deportivooo la korunyaaa , monşıngladbahtan sonra ismini söylemekten en zevk aldığım takımdır kendileri, başarılar dilerim
    Teşekkürler.

---Arkadaşlar bazı arkadaşların cevaplarını alıntı yapamadım.Aydınlatırsanız sevinirim.

(Kulllandığım Transfer yaması vesilesiyle Barça ve Real'le kapışcaz.)

El Marca Sordu-- Kaan ÖNEMLİ cevapladı
    -El Marca röpartajı yazılı hale getirip kamuoyuyla paylaşmaktan şeref duyar.

Aslen Cezayir'li olup soyu Barbaros Paşa'ya kadar uzanan teknik direktör Basın Toplantısında şu elzem hikayeyi anlattı:

Bir gün büyük dedemin sandıklarını karıştırırken Osmanlıca harflerle yazılmış bir mektup buldum.O zamanlar tabi yaş 14 ne anlarım Osmanlıca'dan.Gittim bi Osmanlıca hocasına
    anlattım derdimi.Bana çevirdi mektubu ki mektub değilmiş bi verasetmiş.Hatta beddua da diyebiliriz.Osmanlıca Hocası bana bu mektubu Denizler Fatihi Barbaros Paşanın mührünü taşıdığını söledi ve yazanları şöle açıkladı.

Kanuni Hünkarımızın verdiği görevle Endülüs'e yola koyulduk.Fakat bize Vigo'lular çok engel teşgil ediyordu.Bize bir müttefik lazımdı.İşte onlar Deportivo vatandaşları.Hiç bir çıkar beklemeden kendilerini baskı boyundurluğundan kurtarmak için Barbaros paşa yani zatı-alimle müttefik iştirak ettiler.Onlar ki diğer ecnebilerin aksine namuslu,dürüst insanlardı.Kim ki benim soyumdan gelip onları yüzüstü bırakırsa Allah'ta onu yüzüstü bıraksın.

Ve Kaan ÖNEMLİ göz yaşları içinde röpartajı burada keser....

Medya El Turco'yu hor gördü.Pişman etmek lazım.
    [IMG][/IMG]

Böyle Başkan Olsun Canımı yesin
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Last edited by kilham96 : 06.Ağustos.2014 at 16:05

Mesaj Yetkileri