Sayfa 138 / 149 İlkİlk ... 3888128136137138139140148 ... SonSon
4,111 ile 4,140 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Vahid hocanz haklı ama biraz uçuyor. Geldiği takım Trabzonspor, Chelsea değil. Şuan tamamen onların söylemleriyle yangından mal kaçırır gibi para savuran bir Trabzonspor yönetimi var. Yarın işler yolunda gitmezse ne Vahid hoca bundan zarar görür ne de Trabzon yönetimi. Teknik adamlık hazıra konmakla değil eldeki cehverleri parlatmakla da gerçekleşir.

Tabi bu oyuncuların Trabzon'a gelmesi, ligin renklenmesi ve kalitenin yükselmesi iyi bir şey. Ancak günü kurtarıp yarını batırmadan hareket etmek lazım. Umarım iyi bir planlama yapmıştır Trabzon yönetimi.
    Yönetimin planları dahilinde bütün oyuncularla anlaşma sağlanmıştı. Bunlardan bazıları elden kaçmasın diye Vahid Hoca'dan önce imza attı. Bazıları ise -özellikle yabancılar- Vahid Hoca'nın gelmesini beklediler. Vahid Hoca gelince yönetimin anlaştığı isimlerin yaşlı yıldızlar olduğunu dile getirip hepsini veto etti. Alınanların da bazılarını beğenmedi. Gönderilmesi gündemde olan yeni oyunculardan büyük bir zarar edilmeyecektir. Mesela Turgut bedelsiz geldi, bedelli gidecektir, Anıl 400 bin TL'ye geldi o civarda bir miktara gidecektir.

Eldeki cevherleri parlatmak ile şampiyon olunmuyor. Eldeki cevherlerle şampiyon olmak için çok beklersin, beklememek istiyorsan parlak cevherleri getireceksin. Fatih Terim Gs'nin başına geçince takımı baştan aşşağı yeniledi ve şampiyon oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Serdar gitmez, alt yapisi onu kurtarir.

Turgut
    Anil
    Baris Memis

O bolgeden gitmesi gereken oyuncular, zaten neden alindilar onuda bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Profesyonel futbolcu Musa Nizam'ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ve oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Antalyaspor A.Ş.'ye 750.000.-EUR+ KDV transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Remzi Giray Kaçar'ın Antalyaspor A.Ş.'ye transferinden kaynaklanan 600.000.-TL+KDV alacağımızdan vazgeçilmiştir.

Musa Nizam ile yapılan 4 (Dört) yıllık anlaşmaya göre;

2014-15 futbol sezonu için 1.100.000.-TL garanti ücret ve 7.500.-TL maçbaşı ücreti,
    2015-16 futbol sezonu için 1.300.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
    2016-17 futbol sezonu için 1.600.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
    2017-18 futbol sezonu için 1.800.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Profesyonel futbolcu Musa Nizam'ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ve oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Antalyaspor A.Ş.'ye 750.000.-EUR+ KDV transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Remzi Giray Kaçar'ın Antalyaspor A.Ş.'ye transferinden kaynaklanan 600.000.-TL+KDV alacağımızdan vazgeçilmiştir.

Musa Nizam ile yapılan 4 (Dört) yıllık anlaşmaya göre;

2014-15 futbol sezonu için 1.100.000.-TL garanti ücret ve 7.500.-TL maçbaşı ücreti,
    2015-16 futbol sezonu için 1.300.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
    2016-17 futbol sezonu için 1.600.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
    2017-18 futbol sezonu için 1.800.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    Kulübü üstüne yapsaydık daha iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bir yol bulup kulup binasina girsek bizede imza attiracaklar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

turgut ne zaman geldi ne zaman gönderiliyo yav TS çok hızlı bu sene

Ayrıca geçen sezon 3 milyon euro verip transfer edilen Aykut Demir'i de hoca beğenmedi. Yüksek maaşı da sorun olduğundan fazla zarar etmeden gönderilmek isteniyor. Ancak Aykut Bursa dışındaki Anadolu kulüplerini kabul etmeyeceği için, maaşını ödeyebilecek Anadolu kulübü de bulunmadığı için gitmesi uzak ihtimal. Aykut'un Mancini'nin transfer listesinde yer aldığı söyleniyordu, Gs talip olursa gidebilir ama talip olacaklarını düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Constant bizim ligimizde iyi iş yapar. Milan da mevcut kadroda iş yapıyordu.

Orta alanda ne yapar bilmem ama sol bek için bizim ligimizde yeterli olacaktır. Ben orta alan için alındığını da pek sanmıyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bu sezon transfer gelir gider tablosu çok olumlu. Gelen ve gidenlerin bonservis + yıllık ücretini de hesaba katarak yapılan tabloda 500-700 bin euro'luk bir gider ortaya çıkıyor. Yönetimi bu konuda tebrik etmek lazım. Çok büyük ses getiren transferler yapıyorsun ve maliyetlerini de Olcan, Henrique, Adrian gibi oyunculardan çıkartıyorsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Bu sezon transfer gelir gider tablosu çok olumlu. Gelen ve gidenlerin bonservis + yıllık ücretini de hesaba katarak yapılan tabloda 500-700 bin euro'luk bir gider ortaya çıkıyor. Yönetimi bu konuda tebrik etmek lazım. Çok büyük ses getiren transferler yapıyorsun ve maliyetlerini de Olcan, Henrique, Adrian gibi oyunculardan çıkartıyorsun.
    Gelenlerin bonservis+yıllık ücretleri hesaplanınca mı çıkıyor bu 500-700 euro'luk gider?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Trabzonspor'da 7 isim kadro dışı

Trabzonspor, Colman, Celustka, Sol Bamba, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin, Emre Güral ve Barış Memiş'e kulüp bulmalarını istedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Emre Güral'ı Galatasaray'da görmek isterim açıkcası.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Gelenlerin bonservis+yıllık ücretleri hesaplanınca mı çıkıyor bu 500-700 euro'luk gider?
    Evet, öyle çıkıyor ama tablo yapıldığında bazı oyuncuların bonservisi ve yıllık ücreti belli değilmiş. Ondan öyle çıkıyormuş. Transferi tamamen kapattığımızda 10-15 milyon euro'luk bir gider bekleniyor.
    Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Emre Güral'ı Galatasaray'da görmek isterim açıkcası.
    Emre dışardan göründüğü gibi bir golcü değil. Kamp da antrenmanları tamamlayamıyordu. Koşu antrenmanlarını bitiremeyip, kalecilerle koşuyordu kampda. Saha da ise çok bencil, çok yavaş bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha geriside gelecektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

En cokta sevindigim Colmanin gidisi sonunda bu adama kesik atan cikti

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Kevin Constant, İstanbul'a geldi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Vahid Halilhodzic resmen devrim yaptı takımda. Başkan'da arkasında durdu. Bu pek görülen bir şey değil Türkiye'de. Ben başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ama başarıyı ilk seneden şampiyonluk olarak düşünüyorlarsa yanılırlar.

FM15'te ilk alacağım takım olacak Trabzon bu transferler ile

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Tuh ya, Musa Nizam saclari kesmis, adam yerli Rosicky`di ikizi gibi benziyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herif kadronun tamamını değiştirdi resmen

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Vahid takımı batıracak ama taraftarlardan hiç tepki gösteren görmüyorum. Ne yapıyor bu hoca diyenlerin çoğu Trabzonsporlu değil. Bende değilim ve hocanın yaptığı şeyler, istediği şeyler hiç mantıklı gelmiyor. Hedefim 1. lik diyen birisi bu kadar çok oyuncunun yerini değiştirir mi ? Transfermarkt'tan baktım gelen oyuncu 38, giden oyuncu 26. Hadi bunların içinden 1461'e giden ve ordan gelenleri çıkaralım sayı yine korkunç. Vahid bu takımı ilk 3'e soksun helal olsun diyeceğim hatta lig bittiğinde takımın başında kalsın yine kâfi.

Yönetim madem bu kadar fedakarlık yapacaktı teknik direktörlüğe gelecek adam Şenol Güneş gibi büyük bir hoca, takımı iyi tanıyan biri olmalıydı. Bir şekilde ikna etmeleri lazımdı her istediğini alacağız felan deselerdi. Halilhodzic hiç bana güven vermiyor bilmiyorum size nasıl güven veriyor. Her an ayrılacakmış gibi bir etki bıraktı kamuoyunda ve bende.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hazırlık maçlarında bana da güven vermedi. Oyuncular kötü de olsa eğer iyi bir taktiği olsaydı o zayıf rakiplere yenilmezdik.İnşallah yanılıyodurum.

Sefa Yılmaz: 14 Şubat 1990 Berlin doğumlu, işçi bir ailenin çocuğuyum. Annem Trabzonlu, babam ise Giresunlu.
    http://kayserispor.com/sefa-yilmaz-t...roportaji.html

Öz evlatlardan takım oluşturmak istiyorsan Zeki Yavru ile Mustafa Akbaş ile değil, Sefa Yılmaz ile Oğuzhan Özyakup ile Samed Yeşil ile Serdar Taşcı ile Muhammet Demir ile oluşturacaksın.

Bu takım Vahid Hoca ile batmayacak Vahid Hoca ile ayağa kalkıcak.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hazırlık maçlarında bana da güven vermedi. Oyuncular kötü de olsa eğer iyi bir taktiği olsaydı o zayıf rakiplere yenilmezdik.İnşallah yanılıyodurum.
    Kamp kadrosundaki takımın yarısı değişti/değişecek. Onun için hazırlık maçları ölçü değil. Bundan sonra ki hazırlık maçları, avrupa maçları bizim için ölçü olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkçası bende olumsuz bir fikir içindeyim hoca için. Hele ki son hazırlık maçı sonrası 10 transfer istiyorum yoksa giderim tarzı bir demeç okumuştum.

Bence takımı ve taraftarı yarı yolda bırakabilir. Bi anda bu kadar degişim fazla gelecektir, Trabzonspor bu kadar transfer gereken de bir takım değildi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ishak icin 1,750,000 + Soner + Aykut Akgun vermisiz.

Soner'i neden verdi acaba Trabzon Soner yetenekli bir oyuncuydu

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Soner'i neden verdi acaba Trabzon Soner yetenekli bir oyuncuydu
    İş bilmezliğin daniskası. Bu iki takasla üstüne para bile verilmemesi lâzımdı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Selcuk cikisi bekledik biz ondan ama o yapamadi. Yinede ben umitliyim ondan, umarim bir sonraki satisindan pay maddesi eklenmistir sozlesmesine.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu transferden her türlü Karabükspor avantajlı çıkmıştır bence. Soner'in verilmesini yanlış buldum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri