Galibiyet bayram şeker gibişimdi transfer bombaları patlasın.
1- Gökhan Töre
2- Lines yada Vyntra
3- Belhanda yada Lanzini
Galibiyet bayram şeker gibişimdi transfer bombaları patlasın.
1- Gökhan Töre
2- Lines yada Vyntra
3- Belhanda yada Lanzini
3 transfer yap adam gibi zaten parasını şl gruplarına kaldığın an çıkarıcak en az 3 (sağbek, sağön ve 10 numara) tane adam gibi adam al.
Yönetim umarım bir an önce bahsettiğin öncelikli bölgelere transfer yapar da,play-off'larda biraz da olsa şansımız artar.Eğer bu bölgelere adam gibi (mesela Linnes-Töre-Lanzini) transferler yapılırsa Arsenal ve Napoli hariç gelecek her kurada umutlu olacağım.Transfer yapılmazsa veya beklediğimiz tarzda oyuncular alınmazsa saymadığım diğer takımlara karşı bile şansımız çok daha düşük olacak.Ayrıca bu saydığın bölgeler haricinde stoper ve ortasahanın ortasına da transfer lazım ama diğerleri kadar acil değiller.Malum finansal şartlar altında da transfer yapılmasa da en azından devre arasına kadar idare edebiliriz sanırım bu bölgelere transfer yapılmadan.Keşke Jones takımda tutulsaydı.Faydası olurdu kesinlikle.
So what?
Saike
Jones konusuna katılıyorum Veli veya Atiba'ya bişey olduğunda Necip'e kalıyoruz direk. Zaten transfer yapmazlarsa takıma inanmıyor ve güvenmiyorlar demektir. bir laf vardır kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez diye cuk oturuyor. o saydığın 3 isim bize yetecektir yanlız çok geç olmadan alınması lazım ki takıma uyum sağlasın yoksa maça 2-3 gün kala yapılacaksa o transfer hiç yapmasınlar.
Evet geçe kalırsa pek bir işe yaramaz transferler ama bu transferler sadece ŞL için değil,bize ligdeki şampiyonluk yarışı için de lazım.Umarım bunun farkındadır yönetim.Tabii dediğin gibi bir an önce sonlandırılması çok iyi olur.Play-off maçları öncesi ne kadar erken bitirilirse,o kadar faydalı olma şansları artar.
So what?
Saike
Sen iste boynumuza dolayalım dem baba!!
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Neyi doluyorsunuz ?![]()
Ben Lanzini transferi gerceklesmezse Fikret Orman`i suclamam, kac kere tam anlasmislar, River yeni taleplerle gelip yamuk yapmis.Besiktas vazgecince de bir daha gorusmek icin Besiktas`in kapisini calmislar.Umarim gelir de herkes rahatlar.
Besiktas`in isi bu sefer cok cok zor, bence turu gecemeyecekler.Bende Besiktas`in Avrupa Ligi`ne gidip orada daha iyi isler yapmasini istiyorum fakat Sampiyonlar Ligi-Avrupa Ligi arasi maddi ucurum Besiktas icin fazla iyi olmaz.
Oyuncu kendi isteğiyle 21 yaşında orayı tercih ettiyse yapacak en ufak bi şey yoktur. Bence Beşiktaş kar etmiş. Bu karakterde bir oyuncu çok arıza çıkarır takıma.
Lanzini'nin tercihi üzerinden yorumlar yapıyoruz; fakat gittiği takım M.City'nin pilot takımı gibi bir şey. Al Jazeera ve M.City'nin sahibi aynı şahısmış çünkü. Arap takımları da scoutluğa başladı sanırım.![]()
SON DAKİKA: Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Beşiktaş'ın rakibi Arsenal oldu.
Gele gele en zoru geldi.
Beşiktaş'ın işi zor umarım gruplara kalırlar.
Last edited by anil luque : 08.Ağustos.2014 at 22:29
Soma yararına düzenlenen 3'lü turnuvanın ilk maçında as kadrosuyla sahada olan Fenerbahçe'yi yedek ağırlıklı bir kadroyla 1-0 mağlup ettik.
İsmail'in performansı cidden sevindirici. Zaman zaman klasik İsmail Köybaşı hareketleri yok değil hala ama sakatlıktan sonra çok iyi döndü ve bu yazı da bariz iyi geçirmiş. Allah bozmasın.
Yanlız maçı izlemiyorum ama duyumlarım taraftar çok azmış ve terbiyesizmiş nekadar doğrudur bilemem.
Evet taraftar sayısı çok az ama terbiyesizlik olayını çözemedim. Küfürlü bir tezahürat duymadım şahsen.
Gayet diri bir maç oldu hiç de öyle dostluk maçı havasında değil gayet de sert bir maç izledik, Beşiktaş öndeyken çok iyi kontraya gidiyor hem de Holosko ve Uğur Boral kanatlardayken bile. Orta sahada Oğuzhan çok iyi top sakladı ve pasları dağıttı.
İyi oynadık Mustafa ve Cenk aslında çok uyumlular sürekli baskı halindeler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Demba Ba Chelsea maçında neler yaptı öyle valla helal olsun beklemediğim şeyleri yapıyor 5-6 Chelsea'li arasına daldı gitti adam...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Chelsea'ye de aynı skorla geçip turnuvayı şampiyon tamamladık.
Amaç tabii ki yardıma muhtaç insanlarımızın bir nebze de olsa yüzünün gülmesini sağlamaktı. Teknik , taktik açıdan yabana atılmaması gerekse de aynı zamanda çok da baz alınmamalı. Yine de hem Fener'i hem Chelsea'yi geçip önde bitirmek güzel. Şu takıma sağlam bir 10 numara ile sağlam bir sağ bek alındığında ciddi manada adımızdan söz ettiririz.
Beşiktaş bekentilerimin cok cok üzerinde bir futbol oynamaya başladı , avrupada oynadıgı akıllı futbol mest etti açıkcası beni , kilit noktalara yapılcak takviyeler seviye atlatır . 3 büyükler içerisinde sahada ne yapmak istedigini en iyi bilen ve bunu sahaya en iyi yansıtan takım suan Beşiktaş . Arsenal hariç kim geilrse gelsin ben bir süpriz ihtimali veriyordum fakat Arsenal çok farklı bir takım umarım yanılırım
You'll Never BeatThe Irish !
İki maça da yedek ağırlıklı çıktık; ancak gol bile yemeden tamamladık turnuvayı. Tebrikler takıma.
İlk maçta Oğuzhan'ın pası, ikinci maçta Demba Ba'nın 5 kişinin arasına dalıp Cech'i zor durumda bırakması muazzamdı.
Maşallah, takım çok iyi gidiyor ve oldukça umut veriyor bana. İnşallah sakatlık, kaza, bela yaşamayız ve bu seviyede devam ederiz bundan sonra da.
Gökhan geldi, sağ bek ve forvet arkası da gelirse harika olacak bu takım.
FM Gazetesi
Dostluk turnuvası olsa da takım oynadığı futbolla umut verdi açıkcası.Ayrıca umarım bugünden sonra şu kornerleri paslaşarak kullanmamamız gerektiğini fark etmiştir oyuncular.Sivok varken kornerler etkili bir silahımız çünkü.(attığımız golde kaleye doğru kafa vuruşunu yapan oydu) Fenerbahçe maçında paslaşarak kullandık,kaybettik ve tehlikeli bir kontra atak yedik.(Alper'in kale ağzında dokunamadığı top) Chelsea maçındaki attığımız golde de paslaşarak kullanacaktık ama Oğuzhan son anda vazgeçti.İyi ki de vazgeçti.Bir nebze de olsa moral sağlayacaktır bu turnuvanın kazanılması.
So what?
Saike
Beşiktaş'ın , Finansal Tablo Dipnot Açıklamaları ,Özkaynak Değişim Tablosu,Nakit Akış Tablosu,Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu Finansal Durum Tablosu,Faaliyet Raporu ve Sorumluluk Beyanını Kamu Aydınlatma Platformunda yayınlandı.
Efsane başkan Süleyman Seba vefat etmiş , Allah mekanını cennet eylesin Beşiktaş camiasının başı sağolsun