günaydınlar eray abi nasılsın?
günaydınlar eray abi nasılsın?
abi bu goal filmine döndü yaw ordaki cocukta sarılık hastasıydı saklıyordu falanOriginally Posted by VanDerSarper
![]()
slm ben geldimm maça gitmeden biraz foruma gireyım dedimm
Hoşgeldin..Originally Posted by bursa_mc
![]()
hoş buldukk![]()
Günaydınlar..![]()
selamünaleyküm turksportal ahalisi.
birazdan konya-antalya maçına gidiyorum.bi uğrayıp hatır sorayım dedim.
galibiyetle dönecem aranıza inşallah![]()
Bende Konyada olsam gitmek isterdim inşallah güzel bir destekle gelecek galibey ile lig 2. yerleşiriz...Originally Posted by şampiyon
![]()
Herkese merhaba. Gene susmuş burası.![]()
selamın aleyküm millet. Akşam Şerifleriniz yerindemi![]()
Merhaba.![]()
degil abi az önce antepten golü yedik![]()
evet bende iddaa da trabzona verdim acı kodu antep![]()
dur panige gerek yok alıcaz biz bu macı![]()
inşallah yaw tek bu maça kaldım. manc. utd üst dedim tuttu chelsea üst dedim tuttu. akşam barça nası olsa alır bide trabzon.
S.A - Kardeşlerim BU MUBAREK GECEDE DUALARINIZIN KABUL VE MAKBUL OLMASI DILEKLERIMLE MIRAC KANDILINIZI KUTLAR SIZE VE SEVDIKLERINIZE HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM
Selamlar... nasılsınız bir öğle sonrası...
beyler birazdan maç başlıyor bugün burda da bir futbolcu sahada yığılabilir
Merak etme Antalyada oynanan amatör küme maçında 2 kişi sıcaktan bayılmış...Originally Posted by sherryy
sürünüyoruz abi sen nasılsın_?
S.a.)))))
beeengerçi gece olmadı daa ama olsun :P
Arkadaşlar sizden kısa süreliğine ayrılıyorum. Ayrılma günü ya yarın akşam ya da perşembe sabahı olacak.
Nedeni ise tatile gidiyorum.
abi bu ne yaa Federasyonun bi çözüm bulması lazım![]()
Ben ayaktayım ama gidicem Telegol var.Aziz başkan röportaj yapmış...
20.000 ne yakın taraftar vardı belki daha fazla ama konyaspor futbol adına hiçbirşey yapmadı ve berabere bitti maç.öyle moralim bozulduki.Originally Posted by batuhan1907
bundan sonra yönetim ve teknik adam değişene dek maçlara gitmeme kararı aldım.
Maçı izleyemedim geçen hafta kazandıktan sonra artık ilk 3 oynarız diyordum hatta maç başlamadan bir saat önce puan durumuna baktım tamam Konya 2. olabilir dedim bu hafta oda olmadı zaten Konyaspor bu sezon 2 maç oynadı evinde 2'side berabere bitti.Originally Posted by şampiyon
ya böyle giderse biz ligden düşeriz inan bana.takım dk.90 demiş hala 6 kişiyle antalya gibi bir takım karşısında defanstayız.Originally Posted by batuhan1907
gerçi cordoba 2 tane yüzde yüzlük gol kurtardı ama antalyada epey gol kaçırdı.
yazık oluyor bu takıma.
Ve suskun başkan telegol e konuştuOriginally Posted by senderson
![]()
S.A Guş MilletiHerkesin Kandili Mubarek Olsun