1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Turu geçicez inanıyorum sana

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Turu geçicez inanıyorum sana
    Skoru görünce benim gibi inancın biter

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Son 5 hafta kaldı.Artık bu saatten sonra bizim 5-5 mağlubiyet Eskişehirin 5-5 galibiyet alması ile şampiyonluğu kaybedebiliriz. Çok düşük bir ihtimal yani. Bundan sonraki maçları Asistana vereceğim. Eşek değil ya bir beraberlik alır en azından. Yada Es-es bir maçta takılır.

Sizce son 5 maçta Beşiktaşın rekorunu kırabilirmiyiz.

Dünya Kupası Elemeleri

Bu saatten sonra Belçika bize liderliği vermez. Tüm maçlarımızı kazanıp play off oynamak istiyoruz. eğerki Kupaya gidemezsem zaten istifa edeceğim.

Ve Büyük Maç

Ya ne güzel maça başlamıştır. Daha 8. dakikada 2-0 öne geçmişiz. Courtise gol atmayı başarmışız ve onun performansını 6 lara düşürmüşüz. Neden kötü oynamaya başlıyorsunuz anlamaıyorum. Çok iyi oynarken birden moraller alt üst oldu. ve sonrasında da bu sonuç çıktı. Şimdi evimizde 3-0 yenersek anca turluyoruz ki imkansız. Leo nun bursa ile yaptığını benimkilerin yapacağından umudum yok. Bu maç sonrası bazılarına uyarı bazılarınada 1 haftalık maaş kesintisi verdim. Aslında iyi başlamasalar diğer maçlardaki gibi kötü olsalardı. Amenna diyecektim. Bir şey yapmayacaktım. Ama 2-0 dan maç vermekte olmaz.
    Ragnar dostum 80. dakikaya kadar senin taktikle gittim. Ama baktım mutlaka gol atmam lazım çift forvete döndüm. En azından en kadar gol atarsam kardır dedim ama atamadılar.
    Şimdiki maçı direk asistana vereceğim ne halt ederse etsin artık.

Mesaj Yetkileri