Açıkcası Aziz Yıldırım'ın yaptıgı acıklamalar fazlasıyla saçma , ben bundan bir iki tane kötü skor alsın kovarım anlıyorum en azından tanıdıgım Aziz Yıldırım'ın bu acıklamaları benim kafamda böyle bir senaryo canlandırdı . Ersun Yanal en yetenekli en bilgili yerli hocaların başında geliyor , geçen sene çok rahat bir şampiyonluk kazandık diğer takımlar kötüydü o yüzden mi ? belki de evet ama ben geçen sene bu takımın kondisyon açısından ligin diger takımlarının 4-5 kat üstünde olduguna inanıyorum . Bu sene de aynı kondisyon düzeyine sahip olsak sampiyonluk elbet garanti değil .

Ayrıca en önemli konunun transfer oldugunu hepimiz biliyoruz Aykut Kocaman zamanında abartısız 100 M euro'luk bonservis ödenmiştir ve sayısızca gereksiz transfer var bunun içinde Ersun Yanal'ın transfer istememe gibi bir aptallık içine düştügünü hiç ama hiç zannetmiyorum kesinlikle eksiklerin farkında mevcut kadroda istemedigi bir manga adam vardır , SAYIN AZİZ BEY ne dedirtiyorsa onu diyor maalesef en büyük hayalini gerçekleştirmiş bir teknik direktör Fenerbahce'yi sampiyon bile yapmışsın konuş çatır çatır be Ersun hocam ...