Quote Originally Posted by emirduman
Maç sonunda yapılan yorumlarda da, Ahmet Çakar özel olarak Ersun Yanal'a sordu ne düşünüyor Hakan Şükür hakkında ama tabi Ersun Yanal'dan tabi tık yok, neymiş o takımı genel olarak değerlendiriomuş gs takım olarak ii oynamış......... Tamam hadi diyelim hakketen öyle değerlendiriyon ama en azından dersin ki çünkü bariz "Hakan da çok ii oynadı" falan... Bunu bile diyemedi......... ama Hakan da dün çok güzel oynadı bea....

Ben ayrıca FB'li Serhat ı da ilk yarıdaki oyunu için kutluyorum....

Alex de maçta hiçbir şey yapmadı nerdeyse yine duran toplar hariç.......
dediğn gibi biz böyle bir hocayla nereye gidecez tahmin edemiyorum sadece kişisel problemlerinden dolayı dünya klasındaki bir forveti milli takıma almayan bir hocanın ülkesi için ne kadar faydalı olabilceği soru işaretleriyle dolu.

maçta ilk dakikalar fener iyi göründü ama Galatasary'da ayağa çok iyi paslar yaparak fenerin kalesine iyi geldi sonuç olarak 16.dakikada Necati'nin harika ve Riberynin muhteşem koşusu ağlarla buluştu.
daha sonra Galatasaray ortasaha'da pres yaparak kaptığı topları iyi kullanarak durumu 3-0'a getirdi.

ikinci yarının ilk 15-20 dakikası fener sahada fırtına gibi esti.bu sıralarda Mondragon çok iyi kurtarışlar yaptı.zaten oyun Selçuk-pierre değişmesinden sonra koptu bu dakikadan sonra Fener'de inancını kaybetti artık Galatasaray rahattı ve 5. golüde atarak yeni bir tarih yazdı