SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLADI !
1. Hafta
SS alamadım. Deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 yendik.
2. Hafta
Eski kulübüme hatalı karar verdiğini gösterdim
3. Hafta
İlk yarıyı geride kapattık. Fakat ikinci yarıya harika bir oyunla başladık. Art arda bulduğumuz gollerle 2-1 öne geçtik. Ardından bir de penaltı kazandık fakat Okay penaltıyı kaçırınca tüm dengeler değişti maçta ve son dakikalarda peş peşe yediğimiz gollerle derbiyi kaybettik.
4. Hafta
Rakibimiz erken 10 kişi kalınca rahat bir galibiyet aldık.
5. Hafta
Çok iyi bir ritim yakaladık. Tüm maçları çok iyi oynayarak kazanıyoruz.
6. Hafta
Üçer üçer geliyoruuuz
Puan Durumu
İlk 6 hafta sonunda lideriz. Savunmamızda alternatif isim konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Tüm maçlarda etkili ve topa daha çok sahip olan taraf biziz. Çok iyi bir oyun ortaya koyuyoruz.
ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI BAŞLADI !
D Grubu 1. Hafta
Maç öncesinde Emre Çolak ve Andi Weimann'ı sakatlıkları moralimizi bozdu fakat bu iki ismin yerine oynayan Alkan ve Tunay'ın golleriyle ve takım ruhunu ortaya koyarak muhteşem bir galibiyetle ayrıldı Hollanda'dan.
D Grubu 2. Hafta
İlk maçta Milan'ı 6-1 yenen Real Madrid'i konuk ettik. Beraberlik bizim için başarı olurdu fakat çocuklar yine mükemmel bir ve ruhlarını ortaya koyarak dünya devini evine eli boş gönderdi.
Puan Durumu
Öncelikli hedefim UEFA Avrupa Ligi'ne kalmaktı. Fakat ilk iki maçtan galibiyetle ayrıldıktan sonra bir üst tura çıkabileceğimize inanıyorum.