-
09.Ağustos.2014, 22:07
Dün Aziz Yıldırım'ın açıklamasına çok çirkin demiştim, ben hazmedemedim o lafları, Ersun Yanal'ın istifa etmesine hiç şaşırıyorum bu sebeple, zaten dün akşam maçta da pek havasında değildi. Aziz Yıldırım, Türkiye'de belki de sezona takımı en iyi hazırlayan hoca olan adamı takmayarak kafasına göre takımın iznini iptal ederse o adam da orada durmaz, özel hayatıyla alakalı söyledikleri de zaten ipi kopardı.
Daha ligin başlamasına 20 gün var, takım haftada 1 maç yapacak, erken form tutmasına gerek yok, hoca belki transfer istiyor ama sen çıkıp her gün transfer yok diye durmadan açıklama yapıyorsun.
Şu 3 Temmuz sürecinde sonsuz destek verdik, hala da o davanın takipçiyiz ama sportif yönden artık yeter, artık Aziz Yıldırım istifa diyorum ben de, seni nisanda şampiyon yapan hocaya bu yapılmamalıydı.
Şimdi kendi insin kulübeye, bence tüm dertler biter.
Gelecek hoca da kukla olmayı kabul edecek hoca olmalı. Yoksa hocasını kovmak için çete olmuş oyunculara neşteri vurması gerekiyor ama vurdurmayacaklar. Bu tarz oyunculara sinir olurum ama böyle devam edecekler.
3 Temmuz sürecinde kahramanımız oldunuz, yıkılmadan mücadele ettiniz, camianın dik durmasını sağladınız ama artık o süreç bitti, takımı için oynayan oyuncular olmanız gerekirken çeteleşiyorsunuz. Hiç sanmıyorum ama yerine gelecek hoca, görevi teslim aldığı hocanın kuyusunu kazan oyunculara takımında yer vermemeli.
Mesaj Yetkileri