Sayfa 141 / 149 İlkİlk ... 4191131139140141142143 ... SonSon
4,201 ile 4,230 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Trabzon'u tutsun birisi yahu her gün adam alıyorlar. Halil hoca başarılı olmazsa Hacı topuğuna sıkar herhalde.
    İHO, Vahid Hoca'ya hiç bir şey söyleyemez. Çok iyi arkadaşlar zaten. İHO, Vahid Hoca'ya çok güveniyor, Vahid Hoca ne derse yapmaya çalışıyor.

Stoper için adaylar: Marko Basa, Kolo Toure, Serdar Taşcı

Ortasaha için aday: Mehmet Ekici,

Forvet için adaylar: Konstantinos Mitroglu, Islam Slimani, Mevlüt Erdinç, Adem Büyük

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Adem Büyük Cardoza'nın yanına yakışır aslında.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yok artık ya! 3.5 Milyon € nedir ya? Bunlar parayaı sokağa atmaya iyi alıştı. Yapın bir orta alan bide forvet transferi yeter da. Kadro şişti de şişti ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sefa için 3.5m€'yu fazla mı buldunuz?

Emin olun, Sefa o paranın hakkını fazlasıyla verir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Töre nin 4,5 ettiği ortamda Sefa için o para fazladır bence de.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

3,5 milyon değil 3,9 milyon aslında. Bu sezon 400 bin euro'ya alınan Anıl'da Kayseri'ye verildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlıyorum fakat;

Topuz'un 10m€ ettiği yerle, Meireles'in 10m€ ettiği yer bir değil. Töre Kayserispor'da olsaydı 4.5m€'ya bırakın bonservisini, 6 ay kiralayamazdı Beşiktaş

Kendi fiktimce Sefa için oldukça normal bir rakam. Piyasa malum çok yukarılarda. Erkan'lara, Jimmy'lere, Tarık'lara ne rakamlar isteniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor ilk 11'i stoper ve kanat oyuncularından kuracak bu sene sanırım. Cardozo dışında forvet, Bourceanu dışında orta saha yok takımda. Çok saçma bir transfer politikası izlendi bence, kusura bakmasın Trabzonlu arkadaşlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bence de bu kadar kanatın üstüne bir de Sefa fazla geldi hem de 3.5 milyona. Emrah Başsan ı beğenmeyen Halilhodzic mi istemiş sefa transferini merak ettim.Eskiden Stoper almıyorlar diye yakınıyordum şimdi de 2 yabancı stoperden sonra hala stoper peşindeler mi bence gazeteler uyduruyor.Alacaksalarda Türk alacaklardır heralde Serdar Taşçı iyi olur.Eğer Mehmet Ekici 1 milyon felan sa hemen alsınlar en lazım olan bölgeye kaliteli,hem de Türk oyuncu almış oluruz.

Bourceanu sakat. Gs'nin Bruma'yı kiraladığı gibi yarım sezon kiralanabilir. Bourceanu yerine Medjani geçicek. Belkalem +3 için alındı. Böyle olunca stoper gerekli duruma geliyor.

Bence hoca Emrah'ı mücadeleci olmadığı için beğenmedi. Hoca mücadeleci, sert, fizikli, oyundan kopmayan oyuncuları tercih ediyor. Onun için Sefa alındı. ( Bu sadece tahmindi.)

Ayrıca hocanın Erkan'ı da mücadeleci olmadığı için veto ettiği yerel basında yer alıyor.

Gs'nin Tarık'dan vazgeçmesinin ardından bize gelmesi bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Mehmet Ekici transferleri de bitiyormuş. Halilhodzic boşuna 10 transfer demiyormuş, ayrıca ben o söylemlerini takımdaki mevcut isimleri gazlamak için söylediğini düşünmüştüm başta.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Mehmet Ekici transferleri de bitiyormuş. Halilhodzic boşuna 10 transfer demiyormuş, ayrıca ben o söylemlerini takımdaki mevcut isimleri gazlamak için söylediğini düşünmüştüm başta.
    Hoşgeldin yeni Demirören diyorum, o zaman. Hatta Sadri Şener diyeyim. Yakın tarih nasıl olsa. Bolca transfer bolca borç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer başarı gelmezse bu ağır bilançonun altından nasıl kalkılacak? Merakla izleyeceğim bu sene Trabzonspor'u.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu kadroyu eğer son haftalara kadar şampiyonluğa oynatamazsa Halilodzic sene sonunda bana göre gönderilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Satılan topçulardan 11 milyondan fazla kazandık zaten. Ùstüne birde stad ismi satılınca büyük bir mebla gelecek harcan paralar şimdilik sorun olmayabilir ama gelecekte bunun meyvelerini toplayamazsak sıkıntıya düşeriz.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Trabzon'un kadrosu yapılan transferlerden sonra isim olarak güzel görünüyor Gs ve Fb bu sene bekleneni veremeyecek gibi duruyor Bjk ise ortada.Kadro uyumu yakalanırsa Ts bu sene aradan fırlayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Satılan topçulardan 11 milyondan fazla kazandık zaten. Ùstüne birde stad ismi satılınca büyük bir mebla gelecek harcan paralar şimdilik sorun olmayabilir ama gelecekte bunun meyvelerini toplayamazsak sıkıntıya düşeriz.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Trabzonspor sattığı futbolculardan 11.2 milyon EURO gelir elde ederken yeni transferler için ise 19 milyon EURO para harcadı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Trabzonspor çok fazla transfer yaptı ve bir transfer döneminde bu kadar oyuncu almanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum.

Lige yeni çıkmış bir takım gibi asıldıkça asıldı transfere. Gelen oyunculara bakınca çok iyi isimler var ama alışma süreci sıkıntı yaşatabilir takıma o yüzden 2. devreye kadar istikrarsız bir performans bekliyorum.

Sağlam bir orta saha oyuncusu gerekli ayrıca takıma Constant'ı orada düşünmek çok saçma olur çünkü orada bekleneni verecek bir oyuncu değil. İshak ile dönüşümlü olarak sol bek oynaması çok daha mantıklı olacaktır.

İshak'ın zaten yaş daha çok genç ben direk as oyuncu olacağını pek sanmıyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Trabzonspor çok fazla transfer yaptı ve bir transfer döneminde bu kadar oyuncu almanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum.

Bknz: ersun yanal TS ilk sezonu.

Kisacasi belli olmaz.

Mehmet Ekici'nin 2-3 gün içinde açıklanması bekleniyor.

Stoper için Marko Basa ile görüşülüyormuş. Kulübü bonservis de indirime giderse alınacak, gitmezse Kolo Toure gelicek.

Tarık için de takas yoluyla gidecek oyuncular belirlenmeye çalışılıyor. Colman gitmemek için sorun çıkarıyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tl olarak yazmışlar yanıltabilir;

1,000,000+10,000€
    1,100,000+10,000€
    1,200,000+10,000€
    1,300,000+10,000€

Sefa değil Neymar mübarek. Yılın kazığı olarak tarihe geçelim. Hem bonservis, hem yıllık olarak yılın kazığını yedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hacıosmanoğlu bomba transferi açıkladı
    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Liverpool'dan Kolo Toure ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Yaptığı flaş transferlerle transfer piyasasını sarsan Trabzonspor, bir büyük ismi daha renklerine kattı. Transferi ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı. Transfer için açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Kolo Toure ile de anlaştık. Yakında getirip imzayı attıracağız. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz" dedi
    Başkan, "Takımın kadrosuna önemli katkılar yaptık ama daha bitmedi. Kolo Toure ile de anlaştık ve getiriyoruz. Taraftarımıza söz verdiğimiz kadroyu kuracağız. Bunun için hiçbir fedakarlıktan çekinmiyoruz" dedi. Tarık Çamdal ile de ilgilendiklerini vurgulayan başkan, "Eskişehirspor'a bir futbolcu ve para vererek bu futbolcuyu almaya çalışıyoruz ve büyük mesafe kat ettik. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz ama başka seçeneklerimiz de var. Bir forvet daha alacağız. Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da büyük hedeflere koşacak bir takım ortaya çıktı. Şu bir gerçek ki uyum sorunu bittiğinde önümüzde hiçbir takım duramayacak. Bütün mevkilerde alternatifli bir kadro oluşturduk" diye konuştu.
    BOURCEANU'YU DONDURUYORUZ

Başkan, geçen sezonun devre arasında transfer edilen, ancak yaz döneminde tatilde sakatlanan Bourceanu ile ilgili de, "Sözleşmesini donduracağız. Çünkü uzun zaman forma giyemeyecek. Yabancı kontenjanı nedeniyle böyle bir düzenlemeye gidip yerine takviye yapacağız" dedi.

http://www.sporx.com/haciosmanoglu-b...SXHBQ400067SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kolo Toure yanlış transfer olur. Yanlışım yoksa Milli takımda Bamba'nın yedeğiydi en son ki o Bamba'yı Trabzonspor göndermeye çalışıyor. Bu bile yeterli aslında ama fiziksel açıdan falan da bitikti en son Toure. Yazık olur verilecek paraya.

Sporx'in haberinin yalan olduğunu düşünüyorum. Başkanın ağzından yazmışlar ama İHO'yla görüşme yaptıklarını sanmıyorum.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kolo Toure yanlış transfer olur. Yanlışım yoksa Milli takımda Bamba'nın yedeğiydi en son ki o Bamba'yı Trabzonspor göndermeye çalışıyor. Bu bile yeterli aslında ama fiziksel açıdan falan da bitikti en son Toure. Yazık olur verilecek paraya.
    Toure sıtma hastasıydı. Onun için Bamba oynadı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Sefa değil Neymar mübarek. Yılın kazığı olarak tarihe geçelim. Hem bonservis, hem yıllık olarak yılın kazığını yedik.
    bence ücreti uygun 3 büyüklere gelse yillik 1,5 milyon euro + mac basi en az 10 bin euro alirdi
    toure transferine gelince bencede yanlis olur trabzonda de boer etkisi yaratir bitik bir stoper..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Medjani ve Belkalem stoper değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Medjani ve Belkalem stoper değil mi?
    Mecani, stoper; ama uzun süredir orta saha olarak kullanılıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Mehmet Ekici geliyormuş.WB hocasıda kadroda düşünmüyoruz dedi.İnşallah gelir Türkiyeye bence Selçuk İnan etkisi yaratır TSde.

Mesaj Yetkileri