Yönetim FM'de takımı ne kadar iyi yönettiğimi görmüş, ben geleyim diye Ersun hocayı rahatsız edip gitmesini sağlamış :P

İşin esprisi bir yana, halen yönetimlerin takımı tüm takımlar bu ligde. En az 20-25 sene daha bu sistem değişmez kanımca. Sözde İngiliz sistemini örnek alıyoruz ama apaçık ortadadır ki bizim rol modelimiz İtalya'dır. Beceremediğimiz kısmı ise büyük takımların en iyi oyuncularını birbirlerine rahatlıkla satma durumudur. Birde oyuncu yetiştirme noksanlığı var tabi.

Taraftar olarak bakınca, hakikaten için cız ediyor. Ne gereği vardı, neden bu kadar büyük macera aranıyor anlamak mümkün değil pek. Tabii olmuyorsa olmuyordur. Sezon arasında olmasındansa şimdi olması daha katlanılır hale getiriyor durumu. Bu kadar kişisel yaşam neden kulübün içinde, başkan biraz daha hocayı korur bir tavır sergileyemez miydi gibi sorular kalacak akıllarda.

Adaylara bakınca; Aykut Kocaman'ın oynattığı futbol hep heyecanlandırmıştır beni. Keşke dönse ama hiç sanmıyorum. Zor çıktığı ateş aynen yanıyor, gelmez. Mustafa Denizli, bilmiyorum. Futbol çok değişti, hocaya saygım sonsuz ama başarı getirebileceğinden cidden şüphelerim var. Roberto Carlos deniyor, olabilir. Tam başkanın istediği adam. Ver parasını istediğini yapsın. Hücum futbolu tercihi zaten. Gelirse şaşırmam. Bana kalırsa bir yabancı bulunacaktır.