Gökhan gibi adamlar zor gelir bu takıma.
Gökhan gibi adamlar zor gelir bu takıma.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gökhan Gönül şu açıklamasıyla ya yalancı olduğunu ya da biraz saf olduğunu belli etmiştir. Ersun Yanal 2 hafta önce şöyle bir tivit atmış. "mutluluk FENERBAHÇE'DE olmaktır."
Bunu yazan adam istifa edebilir mi kolay kolay? Kaldı ki geldiğinden beri başkanın hocanın onurunu linç etmesini izliyoruz, hepsini sineye çekmişti adam. Sebebi de sadece Fenerbahçe sevgisi olsa gerek.
Şampiyonluk kutlamalarında "oooooo Aziz Yıldırım" diye böğüren kaptanlarıyla gökhan'a mutluluklar. Gökhan ve Caner muhtemelen en masumlarıdır ama yeni gelecek hocanın biraz aklı varsa ilk iş otobüste en arkada oturan tayfayı dağıtmalıdır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe'nin başına gelen herkes üsttekini kabul etmiş sayılır. Aziz Yıldırım'ın yönettiği bir kulüpte teknik direktör olmak oyuncuların başına çoban olmaktan öte olamaz.
Keşke şu yukarıdaki sahne artık gerçekleşse de Aziz Yıldırım da rahatlasa.
Ersun Yanal konusunda ben artık pek bir şey söylemek istemiyorum çünkü bana göre Aziz Yıldırım'ın da haklı yanları var bu olayda hatta çok da ağır basıyor.
Yeni gelecek teknik adam keşke Löw olabilseydi ama o olmuyorsa Zico'yu isterim. Zico'yu her zaman çok severdim giderken de çok üzülmüştüm eğer tekrar gelirse de inanılmaz sevinirim.
Lucien Favre adı dahi geçmiyor belki ama keşke bir Türk takımı şu adamı başına getirebilse. İnanılmaz işler yaptı Gladbach da ve bize çok çok güzel gider diye düşünüyorum ama bunlar hep hayal tabii.
Carlos'un da alternatif olarak görüyorum. Eğer Zico falan gelmiyorsa Carlos gelsin en azından seviyoruz kendisini.
Bu arada ek olarak altta Walter Sakana da yıldız transfer edilir falan demiş ama ben teknik adam olarak öyle bir bomba bekliyorum. Herkesi susturmak adına çok başarılı birini getirecekmiş gibi bir his var içimde ve bu isim de Löw olursa şaşırmam.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!