Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Bu tekne muhabbeti ne derece doğru bilmiyorum ama eğer denildiği gibi evli olan Ersun Yanal'ın başka bir hanımla uygunsuz görüntüleri ortaya çıkıyorsa,başkanın bu konuda uyarması normal bence.Çünkü bu insanlar toplumun gözü önünde olan insanlar,bu insanları seven,örnek alan bir sürü insan var.Hareketlerine dikkat etmek zorundalar.(normal insanlar da etmeli tabii,onlar etmeyebilirler manası çıkmasın ) Bu işin zorluklarından birisi de budur.İster kabul edin,ister kabul etmeyin.Bunu sürekli Türkiye'deki yöneticilik zihniyetini eleştiren birisi olarak söylüyorum.Başkanın takımın hazırlanmasıyla ilgili hocaya karışması ise kesinlikle yanlıştır.Eğer bundan dolayı istifa ettiyse Ersun Yanal,%100 haklıdır.Fakat Türkiye'de işler böyle yürüyor malesef.İpler her şeyi çok iyi bildiğini sanan yöneticilerin ellerinde.
Twitterdaki fotoğrafı bile tekne olayı yüzünden istifa ettiğini açıklar.

Bu sebeple ettiği için bende diyorum ki iyi ki etmiş. Böyle kişiler Fenerbahçe camiasına zarar vermekten başka bir şey yapmaz.

Bir oyuncu adam olmadıktan sonra isterse sezonda 100 gol atsın bu da ona benziyor. Ersun Yanal öyle ahım şahım bir iş de yapmadı, Fenerbahçe'nin başına gelen herkes takımı şampiyon yapmakla sorumludur oda bunu yaptı.

Bunu yapacak 500 teknik adam bulursunuz ama adam bulamazsınız. Açık konuşayım o kovulma olaylarını falan bir kenara bırakın evli ve çocuk babası bir insanın twitterda o fotoğrafı paylaşmasını kimse bana açıklayamaz.

Net bir biçimde pişkinliktir bu yazık diyorum sadece karısı için üzüldüm gerçekten.