Sayfa 425 / 447 İlkİlk ... 325375415423424425426427435 ... SonSon
12,721 ile 12,750 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hocanın İsmail Kartal olduğunu açıklamak, bu sene bu takımı Aziz Yıldırım yönetecek demektir. İsmail hocaya ayıp olmasın ama bundan sonra çok büyük bir hoca gelmediği vakit gerçek budur. Zaten sayaç koyacam PC'ye. Maçları PC'den takip ediyorum zaten. Aziz Yıldırım her soyunma odasına girdiğinde sayaç saat yönünün tersinde 1 defa ilerleyecek. Bu sayaç fırıldak olur mu, ne dersiniz?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Futboldan sogudum resmen ya.Yalaka futbolcular , kendini padişah sanan bir baskan.Şu an derbi olsa izlemem o kadar nefret ettirdiler.Hiçbir problem yokken sezona favori takım olarak girecekken adamın egosu yüzünden olan şeylere bak.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    İsmail Kartal kimdir abi ya?
    Kulübü tanısa ne olur? Kulübede yüzünü asıp durmaktan başka ne yapmış bu adam?

Aykut Kocaman'ın vol 2 versiyonu sadece.

Katılıyorum. Ayrıca eğer tekrar Aykut Kocaman gelirse bu sene maçları takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü o sıkıcı pas trafiği uykumu getiriyor. B planı yok, sakin oynayalım nasıl olsa atarız mantalitesi var sadece.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Katılıyorum. Ayrıca eğer tekrar Aykut Kocaman gelirse bu sene maçları takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü o sıkıcı pas trafiği uykumu getiriyor. B planı yok, sakin oynayalım nasıl olsa atarız mantalitesi var sadece.
    E nasıl olsa atıyordunuz daha ne ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım Lütfen Git bak bunu okuyorsan git abi istemiyorum git. Senin takımın değil bu bizim takımımız.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Ne Zicoymuş arkadaş, ne kadar çok abarttınız. Fenerbahçeden önce ve sonra ne yapmış bu adam ?
    Öncesi ve sonrasına gerek yok Fenerbahçede tarih yazdı bence bu yeterli.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçeli arkadaşlar yanlış anlamasınlar.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

Sesli güldüm

Fenerbahçe: Notluyum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe Sohbet Alanı | Ersun Yanal İstifa Etti

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

Yanlış anlayacak birşey yok, bunun resmini Kaka Leite paylaşmıştı.

Ben Zico'nun gelmesini çok istiyorum ama geleceğine inanmıyorum. Kupası başarısı herşey bir yana kulüp tarihinde en iyi futbol oynatan hocadır. İsmail Kartal tam facia olur, Aykut Kocaman döneminde teknikp ekibi çok eleştirirdim ve kendisi o ekibin başıydı.

Şunu da unutmamak lazım gelen hoca sistemi değiştirmeden devam eder. Bizim 3 maçı izleyince de takımla ilgili bilmesi gereken herşeyi öğrenir. . Son 4 yıldır oynadığımız topu oynamaya devam ederiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Her branşa lazım:

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    E nasıl olsa atıyordunuz daha ne ?

Atamıyorsun işte öyle olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Spalletti conte low pesinde kosarlar 1 hafta sonra arap ismaili aciklarlar.bu sezona ersun yanalla baslamalari sacmaydi bu sezon basindan yeni bir yapilanma gerekiyordu buna azzizin gitmeside dahildi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Zico için burada bir yorum görmüştüm bize gelmeden önceki başarısı ne? Sonraki başarısı ne? tarzında bir mesajdı.

Aykut Kocaman bize gelmeden önce Şampiyonlar Ligi mi kaldırmıştı? İsmail Kartal'ın adı anılıyor o ne başarı gösterdi ya da?

Mevcut seçenekler içinde Zico en çok istediğim adamdır. Harika bir teknik adam olduğunu düşünüyorum ve keşke gelse de diyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anlamadığınız nokta bu adamlar daha önce bir Aziz Yıldırım darbesiyle görevden alındılar. Mesele Zico veya Aykut değil mesele Aziz Yıldırım'dır. Önemli olan takımı Aziz Yıldırım başındayken idare edebilecek, her yapılanı sineye çekebilecek ama takımı da 20 günde tanıyacak, alışacak birinin olmasıdır. Yani bu takıma kuma bir teknik adam olarak gelmeyi kabul edecek birisinin olmasıdır. İSmail Kartal dünyanın en iyisi olduğu için kimse istemiyor zaten. Başında Aziz Yıldırım varken bu söylediklerimizi yapabilecek nadir insanlardan birisidir. Söylediğiniz Zico, Aykut veya Alex teklif yapıldığında bakalım tekrar gelecekler mi? Çünkü onlar biliyorlar durumu. Veya bakalım Aziz Yıldırım onlara nasıl bakıyor. Mesele iyi hoca meselesi değil, Aziz Yıldırım'ın gitmediği sürece bize hiç bir iyi hocanın yaramayacağıdır. Mourinho da olsa ben bu şartlarda istemem. En iyisi idare edebilecek birisi gelsin. Ya da en temizi Aziz gitsin.

Aykut ve Zico gelmez. Getirmezler zaten. Yeni bir isim veya daha eskilerden birisi olur. Daum bile olabilir. Löw'de eski gerçi

İsmail Kartal yalan olur. Olursa da 2-3 aylık olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

http://spor.mynet.com/fenerbahce/691...stemezuek.html

süreç ile ilgili benim çok hoşuma giden bir yazı okumanızı tavsiye ederim.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ersun Yanal'ın oynattığı futbola hiç bir zaman lafım yoktur çünkü Aykut Kocaman döneminde bas bas bağırdığımız, istediğimiz, arzuladığımız o hücum futbolunu sonuna kadar oynattı.

Kalp sorununa rağmen gelip Galatasaray maçında takımın başında olması da takdir edilesi bir hareket. Sezon içindeki takım idaresi, fazla demeç vermeyip işine bakması, Fenerbahçe kulübü tarihinin en çok teknolojiden faydalandığı bu dönem gerçekten bunlar da takdire şayan davranışlar.

Geçtiğimiz sezon çıkan devre aralarında takıma hatalarını izletiyor haberleri falan benim çok hoşuma gidiyordu. Kısacası Ersun Yanal her zaman nerede olduğunu farkında olan bir hoca oldu. Geldiği mevkinin kıymetini bildi ve ona göre hareket etti.

Yalnız bu sezon başında benim gözlemimle çok büyük bir değişime uğradı. Takım sezon başında yaptığı hazırlık maçlarının hepsinde döküldü resmen. Bu kadar çalışkanlığı seven bir hocanın takımı bu kadar kötü hazırlaması Ersun Yanal'ın da bana göre suçu var.

Belki diyeceksiniz ki oyuncular çalışmadıktan sonra hoca ne yapsın? Olaya böyle bakarsak tabii size hak veririm ama ben Ersun Yanal'ın da gözünde takımdan sıkılmış bir hava sezdim. Bunun sebebi gerek isteklerini yapılmaması, gerek Aziz Yıldırımın demeçleri olabilir ama olmamalıydı.

Benim gitmesini istememdeki temel sebeplerden birisi de o tekne olayı idi. Açık konuşayım nedense ben Ersun hocaya bunu hiç yakıştıramadım. Olayın ahlak boyutuna pek de girmek istemiyorum ama gerçekten çıkan haberler bizim camiamızdan birisine yakışmayacak haberler diye düşünüyorum.

Ersun Yanal'ın başarılı bir teknik adam olduğu ortada ama bizde potansiyelini bana göre gösteremedi çünkü rahat bir çalışma ortamı yok. Fenerbahçe'ye gelen her teknik adamın görevi takımı şampiyon yapmaktır altı düşünülmez o da bunu yaptı ve gitti.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Resmen yanal'i yedi. Fazla tartismaya gerek yok. Yazık.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ersun yanalin da son dönemdeki tavirlari iticiydi acikcasi... üstüne birde oyuncularla sürekli atismasi var bence olasi gereken buydu fakat sezon sonunda direk gönderilse daha iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ersun Yanal'ın gitmesindeki sebep dayatma. Geçen sezon kafana göre transfer yapıyorsun ve adamı takımın başına getiriyorsun. 1 yıllık sözleşmen var ya şampiyon yap ya da git. Adam bu gazla seni Nisanda şampiyon yapıyor çünkü kelle koltukta. Bu süreçte tabi ki harcanan oyuncular oluyor çünkü başında cellat.

Bu seneye başlıyorsun herkesten iyi takımın eksiklerini biliyorsun ancak başkan para edecek oyuncuları elden bir şekil çıkarıp çöpleri sana bırakıyor ve 1 transfer gerçekleştirip hadi yine oyna diyor.

İşte bu olmaz. Hiçbir teknik adam (Bakın teknik adam diyorum, piyon demiyorum) bunu kabullenemez. Sürekli işine karışılmasından, dayatmalardan, zorlamalardan vs. Çünkü bu senin özgürlük alanın değil başkasının istediğinin bekçisi oluyorsun ve en ufak başarısızlıkta suçlu olmamana rağmen kellesi gidecek ilk kişinin sen olacağını biliyorsun. Aziz Yıldırım bu konuda usta.

Alex'i de bu yüzden gönderdi, Kocaman'ı da. Aziz Yıldırım Fenerbahçe içinde kendisinden başka kimsenin daha çok sevilmesine, saygı gösterilmesine ve tutulmasına müsaadesi yok. Kıskanç bir çocuk gibi.

Ersun Yanal'ın gönderilme sürecinde tetikçi gazeteciler aracılığıyla yaptırdığı haberler ise takdir-e şayan. Alex döneminde de aynısını görmüştük. Maalesef Aziz Yıldırım'ı hala tanıyamayanlar bu algı kampayasındaki oltaları rahat bir şekilde yiyor.

Bu kulübün, onun yüzünden şerefli temiz tarihi lekelendi. Kendi çıkarları için kulübü babasının çiftliği gibi kullanmaya devam ediyor. Hala bu adamı savunan varsa benim gözümde en büyük Fenerbahçe düşmanıdır.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Büyük takım psikolojisinden başka bir şey değil görüşleriniz, adam 10 yıl top koşturmuş alt yapılarınız da hizmet vermiş az çokta yardımcılık yapmış ve 1 sene de olsa başa koyulmuş bir isim. 20 gün kala lige bir teknik direktörü getirip bocalamaktansa böylesine bir ismin belki de yükselişini izleyeceğiz. Yaptıklarıyla yapamadıklarıyla.
    Sizin takımın hem taraftarı hem emekçisi başa geldiğinde neden bu kadar yadırganıyor.
    Daha çok sahip çıkılması gereken bir isimken siz bu kimdir diyerek adamı küçümsemeniz verdiği emeklere hakaret sayılır.
    Biz anadolu takımları bizim çocuğumuz bizim adamımızın başa geçmesini isterken geçtiğinde de sonuna kadar destek verip gönderildiğinde yönetime fırça kayanlarız.
    Üstüne üstlük fırça atmakta yalnız değiliz 3 BÜYÜK taraftarı da iki kelime fırça atmadan geçmez.
    Sizler BÜYÜKSÜNÜZ ya " MARKASI " olmayan biri geldiğinde hemen laf atıyorsunuz.

Daha çok takımı diktatör gibi yönetip kendini Fenerbahçe'nin sahibi sanarak önüne geleni söyleyip sizlere stadda mikrofonu eline alıp karşıt kişilere anında cevaplar vererek artislik yapmaktan başka hiç bir faydası olmayan birini baştacı yapıyorsunuz da İsmail Kartal Bey'i kulübün başına geçirince mi laf atıyorsunuz.
    Yapmayın Allah aşkına.
    İlk sizi kirletene karşı olun daha mantıklı olmuş olur.
    Zaten hangi sezon takımı Aziz yönetmedi de bu adam gelince hoca yönetecek ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ertuğrul Sağlam yazıyor bi yerde doğru değildir umarım

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ertuğrul Sağlam yazıyor bi yerde doğru değildir umarım
    İnşAllah. Eskişehirsporun teknik adamlarını çalmak gibi birşey bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şansal Büyüka: "Ersun Yanal ağır çalışmayı seven bir hoca olarak, kaytarmayı alışkanlık haline getiren bazı futbolcuların işine gelmedi."

Şansal Büyüka: ''Alper ile Caner dışındaki, belki biraz daha ılımlı olan Kuyt’ı da sayalım, Salih başta olmak üzere diğer oyuncular açtı ağzını yumdu gözünü. Hepsi Ersun Yanal‘ı şikayet etti... Hatta Emenike, “Seneye o varsa, ben yokum” dedi... Başkan Yıldırım, Emenike‘ye “Öyle söylüyorsun ama seni bu takıma aldıran Ersun Yanal“ dedi... Ancak buna rağmen başkanla, futbolcularla ortak bir koro oluştu: “Ersun Yanal‘ı istemezük...”

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ersun Yanal'ın ses kaydı piyasaya düşmüş. Büyük ihtimalle Aziz Yıldırım servis ettirmiştir. Tabi kayda aldırdığını da es geçiyorum.

-bak benden istediginiz birsey varsa

-bende herseyi bir tarafa biraktim zaten

-ben bu aksamda gitmeye hazirim

-benim icin problemde degil,hic önemli degil

-ben buraya fenerbahceyle gelmedim

-fenerbahceylede gitmek istemiyorum

-hic umrumda degil bu

-cokta s.... de degil afederseniz

-ne zaman istiyorsaniz o zaman gelin

-nezaman istiyorsaniz o zaman gidin antremana

-sok...sum antremanina ya

-hic umrumda degil anladiniz mi
    Fenerbahçe'den yönetim ve bazı futbolcular temizlenmedikçe bu kulüp düzlüğe çıkamaz. Bu Ses kaydı Fenerbahçe'nin şike mevzusu kadar kara lekesidir. Fenerbahçe taraftarındır, sırtından geçinen hainlerin değil.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Futbolcularla yapılan bir konuşma. Muhtemelen oyunculardan birisi kaydetmiş, kaydeden kimse bulunup takımdan gönderilmeli asıl.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yukarıdaki yazı iyi özetlemiş aslında olayı, bu kulüpte oluşturulan bir çete sistemi var. Ağa babası Aziz Yıldırım. Çete üyeleri Volkan, Emre hatta yabancı futbolculardan bazıları. Kafalarına göre at koşturuyorlar kulüpte. İstediklerini yaptırıyorlar. Buna karşı çıkan, kural koyan bir hoca işlerine gelmedi. Ben bunda futbolcularında payının büyük olduğunu düşünüyorum. Böyle bir hoca kesinlikle işlerine gelmedi. Yönetimin değişmesi ve kadroya neşter vurulması şart. Başta Volkan olmak üzere Emre falan gönderilmelidir. Yoksa bu takımdan hiç bir cacık olmaz. ÖZel hayat kimseyi ilgilendirmez. O halde Caner'de Asena'dan boşansın, karısının adı çıktı her yerde boşanmazsa onu da mı gönderelim bu mu mantık yani?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Söz konusu hesap, ses kaydını yaymak için twitter'da birçok kullanıcıya gönderdi ve ardından hesabı kapattı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayıtta Ersun Yanal'ı kötüleyen bişey yok, bu nasıl kötü bir karalama kampanyası ya Kayıttan anladığım oyuncular tembel, çalışmak istemiyor, geç geliyorlar falan.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bu konuşmalar kaydediliyor Fb Tv de Şampiyonluğun Öyküsü adlı programdı galiba yayınlandı buna benzer konuşmalar tabi bu farklı olabilir

Mesaj Yetkileri