Ciğer+kedi=murdarDuygusallığın dibine vurdunuz, maşallah.
Adama Türkiye neresi diye sorsanız belki Arap Yarımadası'nı gösterir. Türkiye hakkında yeterli derece bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum. Beşiktaş'ın transfer konusunda profesyonel olduğunu da sanmıyorum. Lanzini adını neredeyse 6 aydır haberlerde görüyorum. 6 ayda bir transfer yapamıyorsan, başkası bitirir. "El elden üstündür." Beceriksizim demiyorsun, adama kulp takıyorsun. Resmen iki yüzlülük örneği.
Belhanda'ya gelince; oldukça tuzlu bir transfer olur. En az Demba Ba kadar para harcanır. Geçen yıl ya da önceki yıldı sanırım, Fenerbahçe transfer etmeye çalışmıştı. Montpellier Dinamo Kiev'e uygun fiyata okutunca (8,5 m € + maaşı da kim bilir ne kadar? en az 14-15 m € harcanmıştır; çünkü mukavelesi 2018'de bitiyor.) Fenerbahçe saf dışı kalmıştı. O dönem de hatırlıyorum. Fenerbahçeli taraftarlar ve birtakım yorumcular Belhanda'ya kara çalıyorlardı. Bunlara hiç ama hiç gerek yok, bence. Dinamo harcadığı miktarın en azından bir yıllık kısmını çıkarmak isteyecektir. Ukrayna'daki performansı vasat. Bunda iklim vs. etkili olsa da Fransa'daki gibi bir ortam bulamadığı aşikâr. Montpellier'de Giroud'la beraber öne çıkan iki üç isimden biriydi kendisi, ama orası Montpellier'di. Ne Olympique Lyon, ne de Marseille. Beşiktaş'ta fark yaratır mı? İstatistiklere bakınca tamamen kapalı kutu. İki sene Fransa gibi bir yerde 10 golün üstünde gol atmış. Fena geçmemiş bir Dinamo Kiev macerası var. Eğer Dinamo Kiev, bonservisine fazla yüklenmeseydi, belki transferi toplamda 8-10 m €'ya tamamlardık, maaşı ve imza parası falan. Ama tecrübelerim yanıltmıyorsa aşağı yukarı en az 12-13 m € harcanır, şayet kulüpler anlaşırsa. Demba Ba'dan sonra ikinci pahalı transfer olur.

Adama Türkiye neresi diye sorsanız belki Arap Yarımadası'nı gösterir. Türkiye hakkında yeterli derece bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum. Beşiktaş'ın transfer konusunda profesyonel olduğunu da sanmıyorum. Lanzini adını neredeyse 6 aydır haberlerde görüyorum. 6 ayda bir transfer yapamıyorsan, başkası bitirir. "El elden üstündür." Beceriksizim demiyorsun, adama kulp takıyorsun. Resmen iki yüzlülük örneği.
Alıntılı Yanıtla