Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
Başarılar, benim Romenler'den biri almışsın, beni delirttiği gibi senide delirtmez umarım sağ bek takviyeside güzel tekrar başarılar
Yok gayet iyi Iancu.
Quote Originally Posted by balot50 View Post
Başarılı bir transfer dönemi olmuş.
Saol.
Quote Originally Posted by krasafcik View Post
Başarılar Dilerim. Gözlemci ekibine türk gençlerini izlet. Aradan iyi yetenekler çıkabiliyor.
Dikkate alacağım.
Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post
Ba'yı satın mı aldın
Hayır.Sonradan takıma katıldığı için bonservisi gözüküyor.

İki tane transferi yapmıştık yapmasına ama aklımdaki 11'i bir türlü kuramıyordum.Çünkü bize engel olan yabancı sınırlaması tüm planlarımı engelliyordu.Antreman esnasında bu endişelere dalıp gitmişken asistan menejerimin yanıma oturmasıyla kendime geldim.Sana güzel bir haberim var diyerek tabletini açtı ve endişelerimi yok edecek haberi gösterdi.

Süper Lig 1.Hafta

İlk yarıda biten basit bir maçtı.Lige iyi girdik diyebilirim.Gabriel ise umut verici başladı.

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu 1.Ayak (Evsahibi Beşiktaş)

Maçın başlamasına saniyeler kalmıştı.Herkes maç sahasındaki atmosferi biliyordu ve taraftarmızı arkamıza aldığımızda yapabileceklermizden Leverkusen'de haberdardı.Soyunma odasında tüm oyunculara gol yemeden kazanmalarını söyledim.Her birini cesaretlendirdim.Artık sahaya çıkmaya hazırdık.Yavaşça ilk adımlarımızı attığımızda binlerce kişi bizi desteklemeye gelmişti.Her birinin ağzından BEŞİKTAŞ kelimesi dökülüyordu.Son hazırlıkları yapıp sahaya girdi.

Maçın başında baskılı oynamaya başlayınca golü erken bulduk.Alman ekibi yememek için geri çekilsede Kerim Frei 77'de topu ağlara gönderdi ve gruplara kalmak için büyük avantaj sağladık.

Süper Lig 2.Hafta

Önümüzdeki Leverkusen deplasmanı için full yedeklerle çıktım bu maça.Asıl hedefim beraberlikti ama Mustafa'nın son dakikalardaki şovu bize galibiyeti getirdi.

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu 2.Ayak (Deplasman Beşiktaş)

85.dakikadan sonra tam gruplara kalmanın sevincini yaşarken 89'da gol yedik.Uzatma devrelerinde topu oyalayarak maçı penaltı atışlarına götürdük.Tüm oyuncularım harikulade iş çıkararak 5 penaltıyı attı.Tolga ise efsanevi bir kurtarış yaparak gruplara kalmamızı sağladı.

Grup çekilirken oradaydım ve çıkan takımları görünce bir yutkunma isteği gelmişti.Real Madrid - Liverpool zorlu 2'liydi ve bu benim Avrupa'ya aklımı kaydırdı.Bu gruptan çıkamayacaktık.Bu yüzden 3.lük için savaşacaktık.

Süper Lig 3.Hafta

Rahat bir galibiyet aldık.Ayrıca Gabriel Iancu'dan çok memnunum.