Dostum Herkes ümiti yolla demiş ama ünit her yerde oynuo bence kalsın Belki lazım olur Hanefiyi mutlaka oynat iyi bi antrenman programın varsa çok gelişio Ve iyi bir defans al TÜRK
ümit baya güzel oynuyor onu gönderemem ama servet le önder iyi değil
servetin yerine bi yabancı al
Bence Ümit Özat'ı direk gönder(hiç sevmem zaten.Yerine Orhan Ak'ı al.Servet bence iyi.Avrupada iyi işler çıkarıyor....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
evet.................Originally Posted by efl_25
yaw ümit özat güzel oynuyor niye kötü diyorsunuz ki?
ümit öndrei gönder hemen yerlerine lugano vefabio santosu alabilirsin
Originally Posted by blax_imo_21
sanki para kaldıda hemen gönder al diyon3.700 trilyon para var
![]()
Ümit Özat'ın yerine Mehmet Polat , Servet'in yerine de Nigel de Jong'u öneririm.
Kardeş adam parasızlıktan yanıyor.Onları ne kadara satacakki.Hem de jong ilk sezo türkiyeye gelmiyor bildiğim kadarıyla...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ewet mehmet polat iyi oynuyor gördüm ç.rizeyle yaptım maç mehmet maçın adamı seçildiOriginally Posted by Jaan Chayenne
![]()
grosso yu sol beke çek orta alana kaliteli bir mc al ofansif gücü yüksek bişi olsun o zaman iş yapar bu takım ama dc ler sezon için de bomba ları patlatır sende kahrolursun bence 1 tanede defans al hızlı olsun servetle beraber oynat
yyaaaa o sınırlamayı kaldıran yamayı nerde bulabilirim bana yardım edermisiniz cevabı [email protected] aaa atabilirsiniiz
abi bnm kadrom bu mayıs 2006 dayım sezon yeni bitti bjk nin ardından 2. oldumsora uefa da gruplara kaldım ama 0 çektim
sadece türkiye kupasını alabildim .... 2 ay sora lig başlamadan sezer öztürk ve gustavo varela(amr) (schalkede bedava olduu içn aldım yaramaz derseniz elden çıkarırım) gelicek sizce takviyeler gitmesi gerekenler ve taktik ne olmalı ... şimdiden teşekkürler...
beyler cvplarınızı akşama kadar bekliorm akşam yeni sezon hazırlıklarına başlıcam..
şimdi dostum kadrona şöyle bir baktım:
bi kere sol kanada kesin bir adam alman lazım ergünü gönder. sol kanada daniel carvalho, leonardo pisculichi veya valenciadan silvayı al.
sağda varelayı gönder. yerine okan koç veya edilson'u transfer et.okan koc 8, edilson ise 3.5 milyon eurodur.
defansın sagına bir adam alman lazım onun için de srna'yı oneriyorum. hem sag hem sol tarafta ii iş yapar.
aynı zamanda forvette hakanı satıp kesin bir yabancı alman lazım. onerim kerlon.
benim "kupalara ambargo koyun" baslıgı altındaki taktiğimi aç. taktiğimi yükledikten sonra tempoyu iki kademe artır ve kornerleri de altıpasa attır. ligde kesin şampiyon olursun avrupada da gruptan cıkarsın ama sonrası selamet. ama yarı final kadar gitme sansın var
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
kale:aykut,fevzi elmaz,polat keser, mondragon
defans: uğur uçar,mustafa kılıç,song,cihan,halim kurtuluş,orhan ak,alpay,ibrahim toraman,ergün(sezon soınu ayrılıyo)
orta saha: ahmet arı,emre bölözoğlu,ayhan akman,keneedy bakırcıoğlu,hasan şaş,yasin karaca,sabri,alex,volkan bekçi,sasa iliç,irfan başaran,mülayim erdem,volkan arslan,)
forwet: hakan şükür,necati ateş,cafercan, mithat yaşar,özğürcan,ümit karan
ewet arkadaşlar sene 2008 bitio 2009 sezonuna gircem liğde we türkiyede herhangi bi problem yok ama avrupa şampiyonlar liği için gruptan çııkmıştım ikinci olarak ama ilk turda hemen elenim sizce ne yapmalıyım gelmesi we gitmesi gerekenler kimler yardımcı olursaanız bahtiyar ourum şimdiden teşekkür ederim(kesinlikle oyunda hiçbir hile we de örneği kullanılmamıştır
![]()
abi ben 6.03 le türkligi v.2 yi yeni yükeldim gs le yeni sezon açtım bu versiyonda eskisinden farklar ne ler gs de... saido yu falan ii yapmışlar ilk sezon içn bn kadro yeterli diye düşünüorm ama deneyenler yorumlarını esirgemezlerse sevinirim...
bir sağ bek al ve aynen devam et dostum
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
peluk kardeş uğur uçar yetmez mi:S ayrıca her sorumda yorumun bulunuyo teşekkr ederim
yetmez bence o biraz yavas.Originally Posted by mahoo
oraya kesin bir tavsiyim var sana.
EDİLSON. kesin al
ben dogru yere mesaj yazan adamlara hep cevap atarım sende sagol
hani benim cewabımYAnlılş yere m i msj attık yoksa
Arkadaşlar Galatasaray ile 4. sezona yeni başladım. Kadromda size göre gelecekleri, gidecekleri yazıp yorum yaparsanız sevinirim ...
İşte Kadrom:
KALECİLER:
Volkan Babacan
Mondragon
Fevzi Elmas
DEFANS:
Cihan Haspolatlı
Song
Servet Çetin
Malik Fathi
Uğur Uçar
Cihan Can
Fatih Sonkaya
Orhan Ak
ORTA SAHA:
Okan Koç
Jean 2 Makoun
Edgar Barreto
Tuncay Şanlı
Lebohang Mokoena
Sezer Öztürk
Hasan Şaş
Volkan Bekci
Volkan Arslan
Sabri Sarıoğlu
FORVET:
Mohammed Zidan
Özgürcan Özcan
Ümit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Cafercan Aksu
Kardeş kale güzel.Defansa da takviye lazım gibi.Orta saha çok kuvvetli.Forvete takviye şart...
kardeş ss koysan daha iyi olurdu çünkü 4. sezondaymışın oyuncuların profili ne şekilde bilemem
Güzele Benziyo ama RuGbY 038 haklı Profillerini Göstrmelisin
allah rızası için yorum yapacak yok mu yawOriginally Posted by efeibrahim
yeni sezon başlayacak![]()
orta sahanın ortasına genç bir oyuncu al çünkü volkan yaşlı belki kaldıramayabilir eğer bir oyuncun sakatlanırsa. Genç oyuncuyu orada oynatırsan geleceğin garanti altına alınmış olur.
eywallah sağol başka yorumlarıda bekliyorum arkadaşlar yorumlarınız benim için değerli
defansına takviye gerek onerim faty