Quote Originally Posted by scolari12111
siz iyi okudunuz mu benim mesajımı ben kıyaslama yapmış mıyım ben bir bjk liyim ama ricardinho da ii değil en azından dünya çapında ya allah aşkına dünya çapında futbolcu gelir de türkiye de kariyerini mahveder mi hagi ve biraz da anelka dışında hiçbir şöhretli futbolcu türkiye ye gelmedi yok orada kaptan burada kaptan oldu da ne oldu takım arkadaşları dünya yı dolaşıyor o edirne den dışarıda top oynayamıyor neredeydi bu ş.liginde kaç maç kurtardı yani arkadaşlar o kötü bu iyi filan demiyorum hiçbir önemli futbolcunun türkiye gibi bitik bir lige gelmeyeceğini söylüyorum.

zamanında Fb ye Schumacher geldi dünya kupasından... Hagi geldi en parlak döneminde... revivo geldi ... yaşlı olsa da yıldız olarak hooijdonk geldi... o Brazilya milli takımda 60 kere oynamışsa Alex bir yıldızdır... 20kere oynayan Ricardinho da yıldızdır... ama Ricardinho nun Türkiye de Alex kadar başarılı olacağı die bi kural yok yoktur... Ama nolursa olsun Alex Ricardinho dan daha iyi... elimizdeki veriler bunu gösteriyo... takım arkadaşları dünyayı da dolaşıo demişsin eyw da o milli takımdan tam hatırlamıorm şimdi de hangileri tam olark dolaşıo dünyayı? burda bile Alex in büyüklüğü ortaya çıkıyo... Fb yi Avrupaya taşıyarak... taşıyo da bişi yapıomu hayır... Ama Avrupa da oynayan bir takımın beyni ve oynarsa Fb çok büyük işler yapar ...