Oh maşAllah![]()
Oh maşAllah![]()
Olmadı bu![]()
Son üç maça direk paylaşalım sonra sezonun özetini çıkaracağız.
Liga BBVA 36.Hafta
Liga BBVA 37.Hafta
Liga BBVA 38.Hafta
Sezon Sonu Puan Durumu:
Evet arkadaşlar bu sezonun sonuna geldik sezon içerisinde Barça resmen önüne geleni barçaladı ve 104 puana ulaştı. Biz de sezonu bitirebileceğimiz en iyi noktada bitirdik sezonun en üzüldüğüm maçı Swensea maçı oldu kupadaki en güçlü takımdık ama kupayı alamadık bu arada kupayı da Tottenham aldı onları da tebrik ediyorum seneye ŞL'de iyi yerlere geleceğiz inşallah bugün yeni sezona başlamayı düşünüyorum yeni hedefleri birazdan söyleyeceğim.![]()
Bekliyoruz![]()
Seni üzmeyelim bu sene hocam.
Önce Ödüller:
Şimdi Hedefler:
-ŞL'de gruptan çıkmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek.
-Ligde artık şampiyonluk yaşamak veya en azından bu yarışa girmek.
-İspanya Kral Kupası'nı kazanmak.
Hedefleri yerinde koyduğuma inanıyorum inşallah seneye bu hedefleri gerçekleştirebiliriz.![]()
Hedefler gerçekleştirilebilir hedefler, senden bir çeyrek final bekliyorum. Swansea ise tam bir facia.
Elendiğimize üzüldük Al den
Ligde 3. olmak bile şampiyonluğun yarısı
ADANA DEMİRSPOR
Transferleri bekliyorum bence köklü bir değişim şart![]()
Hocam artık önümüzde bir ŞL var iyi transferlerle onu alabiliriz süpriz yok artık.
Hocam bu seneki performanslara oyuncuların grafiklerine şimdi bakacağım katkı veremeyen oyuncuların gözünün yaşına bakmayacağım inşallah seneye daha iyi olacağız.![]()
Evet arkadaşlar bombalar patlasın ama önce mali durumu paylaşalım.
Şimdi bombaları patlatalım.
Daha transferler bitmedi yeni haberler gelecek ayrıca Vossen konusunda eleştirenler olabilir ama bu bölgeye zaten yedek bir isim arıyordum bize de iki gol atan Vossen gözüme çarptı profili kötü değil bu yüzden tercihimi bu noktada kullandım bakalım 2-3 isimle daha görüşmelerimiz sürüyor.
Daha ilk hazırlık maçında iki sakat verdik.
![]()
Fabio ve Schüürle bomba olmuş hocam.
Süper oldular bir takıma uyum sağlasınlar daha iyi olacaklar ama sen bence yeni transferleri daha çok seveceksin.
Bombalara devam.
Geçen transfer döneminde Bruma için resmen Galatasaray'a yalvardım 15 Milyon Euro teklif ettim vermediler işte böyle 2.5 Milyon Euro bedelle ellerinden aldım Bruma bizde daha iyi gelişecektir.
Bu da yeni transferlerimizin profilleri:
Çok iyi bir transfer dönemi geçirdik acil bir durum olmayana kadar transfer yapmayı düşünmüyorum hızlı bir şekilde hazırlık maçlarını oynayarak paylaşacağım.![]()
Bu sezon ŞL'den iyi para kaldırırız. Bakıyorum da hemen Bruma'yı kapmışsın, bendeki kadar başarılı olur inşallahVossen transferi de çok iyi, oyundaki en öldürücü forvetlerden biri. Schürrle'ye zaten yorum yok
![]()
ALdeki en büyük favoriyken bir anda Swansea'ye elenmemiz çok kötü olmuş ama bu sezon Şlde bu yarayı tedavi ederiz. Lig zaten hepimizin beklediği gibi 3. olarak tamamlamışsın, en azından ilk sezonda barçyal realle mücadeleme etmek kolay değil. Transferlerine gelecek olursak ben beğendim, tek soru işareti bruma bakalım neler yapacak kara elmas![]()
Bruma aslında bu sezon biraz geride kalabilir çünkü kanatlarda Schürrle ve Salvio'yu kullanmayı düşünüyorum ama iyi performans gösterirse ilk 11'den hiç kesmemeyi düşünüyorum zaten çok uygun bir fiyata aldık inşallah karşılığını alacağız.
İnşallah bu sezon her şeyi telafi edeceğiz bu transferlerle bir yarı final neden olmasın?![]()
Yeni güncelleme gelsin.
Sezona bir kupayla başlamak gerçekten bizi moral olarak en yüksek noktaya taşıyacaktır.Bu arada iki yeni transfer yaptık nedeni ise kadroda bir derinlik oluşturmaktı. İki oyuncu da kadromuza kiralık olarak katıldı.
Yeni Transferler ve Profilleri
Hazırlık Maçları
İlk 5 hazırlık maçında hiç gol yemedik ve rakip kaleye gol olup yağdık resmen 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyorum bunlar Anderlecht, Man City ve Bologna ile olacak zaten asıl performansımızı bu maçlar şekillendirecektir.![]()
Sezon fena değil ama daha iyi olabilirdi. Bakalım süper Kupada yine barçalanacak mısın?![]()
Hazırlık maçları ne kadar zor uuuu korkutucu![]()
Transferleri beğendim![]()
Sürprizleri patlatalım hocam
ADANA DEMİRSPOR
Bu sezon gerçekten sağlam transferler yapmışız, iddialıyız yürürüz biz buradan hedef yine ilk üç.
Kupa geldi hocam.
Liga BBVA 1.Hafta
Lige kötü başladık ama telafi edeceğiz.
ŞL'ye direk gruplardan katılacağız inşallah iyi bir grup çekeceğiz.
İspanya Süper Kupası Birinci Ayak
Liga BBVA 2.Hafta
Barça'yı barçalamaya devam.
İspanya Süper Kupası İkinci Ayak
Ve bu kupa bizim. Bu kupa benden Leonadias kardeşime gelsin.
ŞL Grubumuz:
Grupta City'den başka bizi zorlayacak bir takım yok.![]()
Hayırlı olsun hocam. Darısı diğer kupalara ve bana![]()
ADANA DEMİRSPOR