1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Şampiyon Olmamız Lazım (Valencia)-2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu sezon ŞL'den iyi para kaldırırız. Bakıyorum da hemen Bruma'yı kapmışsın, bendeki kadar başarılı olur inşallah Vossen transferi de çok iyi, oyundaki en öldürücü forvetlerden biri. Schürrle'ye zaten yorum yok

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Bu sezon ŞL'den iyi para kaldırırız. Bakıyorum da hemen Bruma'yı kapmışsın, bendeki kadar başarılı olur inşallah Vossen transferi de çok iyi, oyundaki en öldürücü forvetlerden biri. Schürrle'ye zaten yorum yok
    Bruma aslında bu sezon biraz geride kalabilir çünkü kanatlarda Schürrle ve Salvio'yu kullanmayı düşünüyorum ama iyi performans gösterirse ilk 11'den hiç kesmemeyi düşünüyorum zaten çok uygun bir fiyata aldık inşallah karşılığını alacağız.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    ALdeki en büyük favoriyken bir anda Swansea'ye elenmemiz çok kötü olmuş ama bu sezon Şlde bu yarayı tedavi ederiz. Lig zaten hepimizin beklediği gibi 3. olarak tamamlamışsın, en azından ilk sezonda barçyal realle mücadeleme etmek kolay değil. Transferlerine gelecek olursak ben beğendim, tek soru işareti bruma bakalım neler yapacak kara elmas
    İnşallah bu sezon her şeyi telafi edeceğiz bu transferlerle bir yarı final neden olmasın?

Mesaj Yetkileri