Sayfa 427 / 447 İlkİlk ... 327377417425426427428429437 ... SonSon
12,781 ile 12,810 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İbrahim Seten'in son tweetini foruma sansürlü de olsa koymayalım. Çok okumak ve burada yorumlamak isteyen olursa girip onun twitter adresinden okur zaten.

Aziz Yıldırım çok ufaldı bu hareketi ile gerçekten.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok özür diyorum gönülden bir Fenerbahçeli olarak. Bu terbiyesizliğin, seviyesizliğin, kalitesizliğin utancı hepimizin. Ulan Uefa açıkla da kurtulalım, başka çare yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bunlar hep paralel yapının işi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bakın amacım kesinlikle Aziz Yıldırım'ı korumak falan değil ama benim kafamda farklı bir düşünce mevcut.

Öyle yangından mal kaçırır gibi Anadolu Ajansı’na açıklama yapmazsın.

Öncelikle inanılmaz saçma bir laf söylemiş. Ersun Yanal'ın bunu yaptığından yakınıyorsun adam gideli daha 2 gün oldu çıkıp arkasından sallıyorsun?

Kafamdaki şeylere gelecek olursak ; Ersun Yanal'ın bu kadın muhabbetlerine ben inanıyorum açıkcası. Ersun Yanal bu kadar olaydan sonra çıkıp açık yüreklilikle ''Tekne olayları falan yalan'' diyemedi. Kovulduğu günün akşamı gidip o tekne fotoğrafını oraya koyması da bana göre bu muhabbeti kabul etmesi demektir.

Salih konusuna gelecek olursak, twitter da Salih'in ''Ersun hoca beni sevmedi'', ''Kanımız uyuşmadı'' tarzı demeçler verdiğini okudum.

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...-yanal-itirafi

Buyurun link de koyayım hatta. Buna bakışla Aziz Yıldırım bu konuda da haklıdır. Ersun Yanal ve Salih arasında belli ki bir problem olmuş bunu bir tek Yıldırım değil Salih de söylüyor.

Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıp söylediği her lafı çöpe atmak yanlış olur. Abarttığına şüphem yok ama Kadın ve Salih konularına inanıyorum çünkü Ersun Yanal bu konularda kendi kendini ele verdi. Kadınlarla takılmak amacıyla kulübe gerekli ilgiyi verip, vermediği konusunu ise bilmiyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'a bayılan birisi degilim yaptıgı acıklamaların gerçek olma ihtimali var fakat abartılarak anlatıldıgı cok bariz . Aykut Kocaman'ın da Ersun Yanal'ında oynanan oyuna cok fazla etkisi olduguna kesinlikle inanmıyorum . Acımasızca eleştirilen Mancin'nin Galatasaray'ı tamamen Mancini'nin oyunuyla , kararlarıyla , taktigiyle sampiyonlugu Fenerbahce'ye bıraktı .

Benim açıklamalardan sonra en çok sinirlendigim olay Aziz Yıldrım'ın herkesin arkasında dururken bir gün olsun (herkes yuhlarken ben alkıslıyordum hariç) Alex'in arkasında durdugunu görmedim .Aykut istedi yolladım Alex'i diyor . Ersun Yanal'dan şikayetçi ama geçen sene arkasında durdu sustu bu olayları dile getirmedi . Aykut Kocaman kusura bakmasın kimse ama dondurması yere düşmüş cocuk gibi aglamasına izin verdi 40 kez istifa etti 40 kez geri gel diye yalvardılar . Peki bu Alex ne yaptı da Aykut'un karşısına geçip ALEX ULAN BU ALEX istemedigin adamın farkına var diyemedi ?

Alex kendiside söylemişti hep bir lidere ihtiyaç duydum diye , TT Arena'da ki ilk derbi (2:1 biten) Alex oyundan çıktıktan sonra Aykut Kocaman'dan daha fazla sahadakilere komut verdi be gözlerimizle gördük biz bunları , Alex alex diyip uzattım farkındayım fakat ne Aykut Kocaman ne de Ersun Yanal bu takımı taktiksel olarak sampiyon yapmadı taktiksel olarak bir yerlere getirmedi belki en ala karaktersizi adamlarla dolu bu takım belki de en karakterli futbolculara sahibiz bunu bilemem ama 3 Temmuz'dan bu yana saha da tek taktik var o da Haksızlıga karsı mücadele edin koskoca klüp böyle yönetilmez
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hiç dert tasa etmiyorum açıkcası. Fenerbahçe'de sistem değişmez, hücum futbolu bitmez.

Bazı şeyler zamanında konuşulmazsa saygı diye bir şey kalmaz.

Sezon ortasında kangren olacak yarayı kesip atmıştır Fenerbahçe. Küfür kabul edilemez. İletişim kopmuşsa işler bir daha düzelmez. Fenerbahçe sezonu kurtarmıştır.

İyi ki Galatasaraylıyım diyenler yanlış yoldalar. Aksine üzülmeniz gerekir.

Fenerbahçeliler esas İyi ki Fenerbahçeliyim demeliler. Fatih Terim'den hoşlanmayan oyuncular yüzünden sezon gitti ve kovdurdular. Mancini ile oyuncular arasından gerginlik maç sırasında belli oluyordu ve kovdurdular. Sabri'nin açıklanmadan kadro dışı kalması, Melo-Zan, Melo-Riera, Arda-Caner kavgaları ve cezasız kalması...

Saklayarak, kafayı kuma gömerek düzelttiğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Fenerbahçe'de mı at koşturabilirsiniz acaba, yoksa Galatasaray'da mı? Sezon başlayınca hiçbir şey konuşulmuyor olacak artık. Şu durumda hangi takımın oyuncusu oynamak zorunda hisseder acaba? Bir takımın havasını solumadan neler olabileceğini anlayabilmeniz imkansız
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hiç dert tasa etmiyorum açıkcası. Fenerbahçe'de sistem değişmez, hücum futbolu bitmez.

Sezon ortasında kangren olacak yarayı kesip atmıştır Fenerbahçe. Küfür kabul edilemez. İletişim kopmuşsa işler bir daha düzelmez. Fenerbahçe sezonu kurtarmıştır.

Fenerbahçeliler esas İyi ki Fenerbahçeliyim demeliler. Fatih Terim'den hoşlanmayan oyuncular yüzünden sezon gitti ve kovdurdular. Mancini ile oyuncular arasından gerginlik maç sırasında belli oluyordu ve kovdurdular. Sabri'nin açıklanmadan kadro dışı kalması, Melo-Zan, Melo-Riera, Arda-Caner kavgaları ve cezasız kalması...

Fenerbahçe'de mı at koşturabilirsiniz acaba, yoksa Galatasaray'da mı? Sezon başlayınca hiçbir şey konuşulmuyor olacak artık. Şu durumda hangi takımın oyuncusu oynamak zorunda hisseder acaba? Bir takımın havasını solumadan neler olabileceğini anlayabilmeniz imkansız
    İyi ki GALATASARAYLIYIM

abi sen müthiş bir taraftarsın gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Madem bu kadar kötüymüş bu Ersun Yanal o zaman neden sözleşme yapmışlar yeniden. Aziz Yıldırım yedirememiş istifayı.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Çok özür diyorum gönülden bir Fenerbahçeli olarak. Bu terbiyesizliğin, seviyesizliğin, kalitesizliğin utancı hepimizin. Ulan Uefa açıkla da kurtulalım, başka çare yok.
    Evet ben de artık UEfa'nın bir an önce karar vermesini bekliyorum..Lobisi güçlüler devreye girsinler artık...

Nesil
    2006
    Yer
    06

İyi ki Galatasaraylıymışım !

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bence Aziz Yıldırım haklı.Kadın ve Salih konularındada haklı.Bu arada Şampiyonluk Öyküsü diye 2 saatlik video var.Şampiyonluğun öyküsünü anlatıyor soyunma odası konuşmalarını gösteriyor.Abi Ersun Yanal hiçbirşey konuşmaz mı? Çok dikkatimi çekmişti.Sadece Haydi beyler haydi diyor olay bu.Kuyt geliyor taktiği resmen o belirliyordu.Yok topu kanatlara oynayalım sakin olalım top dolaştıralım.Yaklaşık 1 ay önce izledim o zaman kafama takılmıştı.Futbolcular da hiç iplemiyordu.Yazık oldu ama iyi oldu.Aziz Yıldırıma Aykut Kocamanı da sormuşlar siz beni daha tanımamışsınız demiş.Aykut Hocanın ve Ziconun gelmesi neredeyse imkansız.İsmail Kartala kaldık görünüşe göre.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aziz Başkan'ın verdiği demeçlerden sonra daha da çok sevindim Ersun hocanın gitmesine...

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...-kati-daha-var

Böyle bişey olabilir mi? Kıramayacağım insanlar devreye girdi bende getirdim ne demek başkan? Hatır klübü mü burası?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Aziz Yıldırım bu açıklamalarıyla müstakbel cumhurbaşkanımız seviyesine indi gözümde. Merak edenler için bir üst seviyeleri Mehmet Ali Erbil.

Bu haberleri okudukça yıllar önce iyi bir karar verdiğimi anlıyorum yeniden.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Fenerbahçe yönetimi, saat 16.00'da yeni teknik direktör ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Fenerbahçe yönetimi, saat 16.00'da yeni teknik direktör ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek
    İsmail Kartalı açıklayacaklar bence heyecan yapmaya gerek yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    İsmail Kartalı açıklayacaklar bence heyecan yapmaya gerek yok.
    Katılıyorum şuan teknik direktör açıklanıcaksa İsmail Kartal olur bu kadar kısa sürede başka birisiyle anlaşamazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın Milliyet'e yaptığı açıklamayı gördünüz mü Ersun'la ilgili? Acımasız bir röportaj olmuş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani abi kalınlaştırdığım kısımda baya bi güldüm.Takımın başkanı eski hocasını antrenman saatini paralı işçilere göre ayarlamakla suçluyor.Taraftara paralı köpekler diyor.Siz boşuna k....... yormayın ben ne dersem o olur diyor.Baya saygılıymış Aziz Başkan.

Neyse umarım Aziz Yıldırım onlarca yıl daha başkan olarak kalır.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Fenerbahçe Teknik Direktörlük Görevine İsmail Kartalın Getirildiğini Açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Beklenen oldu yeni Teknik direktör Aziz Yıldırım pardon İsmail Kartal oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aziz yıldırım bi bitmedin la....

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Beşiktaşın şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun.İsmail Kartal nedir? Komik.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yav kardeşim fb sohbet alanı konusu ne güzeldi kimse bişi yazmıyordu maçlardan maçlara ancak yazılıyordu. en büyük derdimiz yeni sezon forması nasıl olacaktı olmuş mu olmamış mı idi la iki günde takımı nası da garıştırdı bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İsmail Kartal'ı küçümseyen ve bu göreve yakıştırmayanlara şaşırıyorum. Aykut Kocaman'ın da mükemmel bir teknik direktörlük kariyeri yoktu Fenerbahçe öncesi. İsmail Kartal da Aykut Kocaman gibi Fenerbahçe'de futbol oynamış. Sivasspor'u Süper Lige çıkaran teknik direktörmüş aynı zamanda. Yıllardır takımın içinde, başarılı olma ihtimali hiç de az değil bence. Sonuçta oturmuş ve bildiği bir düzenin başına geçiyor. Aziz Yıldırım en doğru kararı verdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İsmail Kartal'ı küçümseyen ve bu göreve yakıştırmayanlara şaşırıyorum. Aykut Kocaman'ın da mükemmel bir teknik direktörlük kariyeri yoktu Fenerbahçe öncesi. İsmail Kartal da Aykut Kocaman gibi Fenerbahçe'de futbol oynamış. Sivasspor'u Süper Lige çıkaran teknik direktörmüş aynı zamanda. Yıllardır takımın içinde, başarılı olma ihtimali hiç de az değil bence. Sonuçta oturmuş ve bildiği bir düzenin başına geçiyor. Aziz Yıldırım en doğru kararı verdi.
    Sen sanıyor musun ki takımı İsmail Kartal kuracak? Aziz Yıldırım şunu oynat bunu oynat diyecek oynayacak.Çok net.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Sen sanıyor musun ki takımı İsmail Kartal kuracak? Aziz Yıldırım şunu oynat bunu oynat diyecek oynayacak.Çok net.
    Volkan ve Emre de yardımcıları mı olacakmış?

Oyuncu grubu İsmail hocayı çok seviyormuş.

Başkanında desteği arkasında

Taraftar zaten destekleyecektir.

Bence başarılı olacaktır

Mesaj Yetkileri