@balot50
@egebartu
@RagnarLothbrok
@pusathan01
@Leonadias
Dusmanin kellesini aldik arkadaslar.
J-LEAGUE 8.HAFTA
Bu galibiyetle bir nebze olsun rahatliyoruz.Umarim bu mac ligdeki cikis macimiz olur.
J-LEAGUE 9.HAFTA
Tam Sampiyonlar Ligi`nden once deplasmanda boyle bir rakiple karsilasmak guzel oldu.Lige bu sene cikan ve evinde henuz galibiyeti bulunmayan rakibimizi deplasmanda rahat geciyoruz ve Sampiyonlar Ligi macimizin hazirliklarina ara vermeden devam ediyoruz.
ASYA SAMPIYONLAR LIGI 2.TUR BIRINCI MAC
Rakibimizi maglup ediyoruz.Fakat gene de skordan memnun degilim.Keske o golu yemeseydik.
J-LEAGUE 10.HAFTA
Ligde inisli cikisli performansimiz devam ediyor.Gercekten bu durum benim canimi cok sikiyor.
Bu arada mactan once ve sonra Albirex menajeriyle fena atistik.Kendisi benim elimi bile sikmadi.Ama sene sonunda elimi opecek.
Iste SL macimiza ev sahipligi yapacak Parramatta Stadyumu..Kucuk, mutevazi bir stad.Umarim galibiyet turu atariz bu stadda...
ASYA SAMPIYONLAR LIGI 2.TUR 2.MAC
Iste bu kadar! Harika bir oyunla rakibimizi maglup ediyor ve adimizi Ceyrek Finale yazdiriyoruz!
Besiktas Bilic`ten bosalan teknik direktorluk koltugu icin benimle gorusmek istedi fakat kibarca cevirdim.Eger kovulmadan burada durursam, Sampiyonlar Ligi`ni kazanmadan gitmek istemiyorum.
J-LEAGUE 11.HAFTA
Takimda gelecegim tartisilirken kendi evimizde yapacagimiz bu mac cok onemliydi.Ve Alex`le Inui beni adeta ipten aldi.
J-LEAGUE 12.HAFTA
Cok zorlandigimiz, gol duellosuna sahip olan macta kazanan taraf biz oluyoruz.Alex 1 Gol 2 Asistle takimi sirtliyor.