-
Güzel ve bir o kadar efsanenevi bir sezonu geride bıraktırktan sonra sıra geldi en hareketli dakikaların yaşandığı döneme... Takımı baştan kuracağımızı söylemiştim bir önceki mesaj, bu bağlamda takımdan tam 26 kişiyle yollarımızı ayırdık... ve b 26 kişiden toplam 94 milyon euro'ya yakın br miktar gelir elde ettik.. bu sadece bonservislerinden gelen miktar aldıkları yüksek maaşlarınıda hesaplarsak mebla bir hayli artıyor.
Bonservislerinden para kazandığımız oyuncularımıza bakacak olursak eğer;
Sağ ve sol bekte başarıyla oynayabilen Joel Ward'a Watford iyi bir miktar ile talip olunca 5.75 milyon'a Watford'a transferine izin verdik...
Geçen sezon başında Arsenal'den alınan oyuncuyu dönem içinde oynatmama rağmen istediğim verimi alamadım, çok iyi bir profile sahip olmamasına rağmen Haidara'nın gerisinde kaldığı için satış listesine koyduk ve Aston Villa'ya gönderdik.
Bir diğer verim alamadığımız oyunculardan bir taneside Jose Sosa, Arjantinli orta saha oyuncusundan sezon içerisinde istediğimiz verimi alamadık, hem yaşıda 31'e gelmişti gençleştirme operasyonumuza takılan ismi 7.25 milyona Türkiye'ye gönderdik.
Takımın yıldız isimlerindendi... göreve geldiğimden bu yana orta sahada en güvendiğim isim oldu fakat oda gençleştirme operasyonuna kurban gitti... gayet iyi profili olmasına rağmen takımdan gönderdik, 6.75 milyona Roma yolcusu oldu... Seni özleyeceğiz kara inci...
Takıma geldiğimde forvet hattında de Jong, Negredo gibi yıldızlar olmasına rağmen benim en büyük beklentim ondandı fakat oda bunu karşılayamadı... eski performanslarının çok gerisinde olduğu aşikardı ve yaşıda 30'u bulunca kara elmasa veda etmek zorunda kaldık, 4 milyona Hoffenheim'a gitmesine onay verdik...
Takımın şüphesiz 2 sezondur en büyük yıldızlarından birisiydi.. sezon içerisindede güzel performans gösterdi diyebilirim hem henüz 26 yaşındaydıda.. fakat kulubün verdiği bütçenin gençleştirme operasyonumuza yetmeyeceğini düşünürek Napoli'dende gelecek 20 milyonu bir kaynak olarak göze aldık ve transferine onay verdik.
Ladislav Krejci... çek futbolunun yeni yıldızı olmaya aday hiç şüphesiz süratli sol kanat oyuncusu.. eğer kanatlı bir sistemde oynuyor olsaydık sol kanatta banko forma vereceğim isim olurdu kendisi, fakat taktiğe takıldı ve büyük başarılar yaşayacağına inandığım Bursa'ya transferine izin verdik...
26 yaşındaki portakaldan iyi bir gelir elde ettik diyebilirm, kalsaydı nolurdu muhtemelen 3 4 sezon sağ bekte sıkıntı çekmezdik fakat 20 milyonluk teklifi geri çevirmek olmazdı.. Janmaat'ıda Almanyaya yolcu ettik.
Kariyeriyle, attığı gollerle, tavırlarıyla tartışmasız takımın yıldızıydı.. çok kilit maçlardada meydana çıkıp takımı ateşledi fakat oda operasyona takıldı. İspanyol yıldız ait olduğu yere La Liga'ya geri döndü...
Spoiler: Transfer Geçmişi
Söylediğim gibi giden oyunculardan müthiş bir gelir elde ettik, yönetimde 33 milyon € transfer bütçesi vermişti.. bu sebeple aklımda olan planı fazlasıyla uygulayabilirdim, o yüzden birazcık daha bekleyin harika çocuklarımı görün !
KEMERLERİNİZİ TAKIN !
RAGNAR TRANSFERE BAŞLIYOR !