Forumda 2006'dan beri öyle böyle bulunuyorum. Benim için en güzel sene 2011'di. MSN grubunda toplaşıp pes5 turnuvaları atardık hamachi üzerinden. 2010 ve 2011 jenerasyonu çok iyiydi. Birçok aynı yaş grubundan aktif üye vardı. BafRaLı (Tolga) gibi güzel adamlar vardı. Ben de çok fazlasıyla aktiftim. Günümün en az 10 saatini forumda geçiriyordum.

Sonra o jenerasyon üniversiteli oldu , hayat telaşları başladı , yoğun oldular , sosyal ortamlara girdiler ve bana göre çöküş 2012 yılında başladı. 2012'den beri foruma çok yazmam ama hep takip ederim , 2012 sonrası aktflik %70 azaldı.

Yine de şuan forum birçok yabancı foruma göre çok iyi aktif seviyede. FM-Base'dan sonra en aktif ve kaliteli bilgi sunan sitelerden.

Bazı fm forumları var , adam konu açıp birşey yazıyor , link yok birşey yok , ama yazıyı bile üye olmadan göremiyorsun. Konuya 300 mesaj gelmiş , 297 tanesi teşekkürler, askdkaskd, aaaaaaa, jjjjjjjj, gibi mesajlar.

Ama bilgi paylaşımı olarak çok kötü durumda forum , ne dogru düzgün rehberler hazırlanıyor ne başka birşey. Yabancı forumlarda 4-5 sayfalık taktik vs. rehberleri bulunurken burada bunu bulmak zor. Var elbette ama yeterli değil. Çünkü FM'yi ezbere bilen adamlar , yönetici kadro şuan 30-35 yaşlarında adamlar ve belki evliler , hayat uğraşları var.

Yine de memnunum forumdan.