1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    40 zor be
    Şimdi sakatlandı satamıyorum sezon ortasında Serzenishin taktiği kullanır gönderirim.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bayadır girmemiştik senin kariyere , girmez olaydım 9-0 ne yav :S O asistanı sokak ortasında döverdim ben Yanlış gördüm mü diye bir daha baktım , yok abi 9-0 ya
    Ya özellikleri kötü bir asistan olsa direk Yılmaz hocanın eline vereceğim geldiğinde de postalarım ama adam iyi bir asistan ondan bir şey demedim.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Artık diyebilecek bir şey kalmadı hocam herşey tıkırında
    takım güzel gidiyor.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Çok iyi para gelmiş sattıklarımızdan.Oyuncu almayacakmıyız?
    Hocam as takıma oyuncu almama gerek yok zaten elimdekiler iyi sadece rotasyon için alabilirim onada pek gerek yok yedeklerde asları aratmıyor. Şu anda biraz daha eleman aldım ama onlarda
    zaten al-sat yapacağımdan aldım. Şimdi sadece transferleri yayınlayacağım ama yarın profillerinide yayınlarım

Arkadaşlar bugün yoğun bir gün geçirdim yorgunum sadece Şl grupları ile Takımlarımızın AL gruplarını yayınlayacağım.Birde kariyerleri takip edemediğim arkadaşlar kusura bakmayın yorgunluktan pek bir şey yapamayacağım. Ama sonra tek tek bakacağım.

BİR EFSANE DAHA KAYDI.
    Beyefendi kimliği centilmence açıklamaları ile tüm renklerin gönlünü fetheden,Beşiktaş klübündeki en uzun başkanlık yapan ve İnönü stadında ilk golü atan Süleyman Seba vefat etmiştir.Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Beşiktaş Kulübüne baş sağlığı dilerim.

Öncelikle Transfer özetini geçelim.
    Gelen Oyuncularımız.Profillerini yarın paylaşacağım.

Giden Oyuncularımız

Calix memleketinden dönünce ona yer açmak adına Elvis Minayı kiralık gönderdik. Aylık 500,000 TL alacağız. Ama maaşını biz ödeyeceğiz. Maaşıda zaten 56,000 TL.
    Bu arada yarın Calix ve Cafenin eğitimleri bitti son durumlarınıda paylaşacağım.

Gelelim Şl grubu ve Al grublarına.

Ben ve Galatasaray rahat çıkarda Eskişehir zorlanır. Açıkcası ilk Wolfsburg çıktığında o grupta olmak istedim ama olmadı. Elin kırılsın emi Figo reis.

Kura çekimi sonrası Adanasporlu taraftarlar ve ben

Kuradan Sonra Mourinho

Kuradan sonra Lukaku

Kuradan sonra Courtis

Caps paylaşımı serbesttir.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dün söylediğim gibi transferlerimizin profillerini paylaşayım. Hiç birini as takımım için almadım. Bir iki yıl kiralayıp sonrasında satmayı düşünüyorum. Sezon ortasında kiralamaya çalışacağız bakalım başarabilirmiyiz.

Aabech in peşinde bir kaç büyük klüp olunca aldım. Bakalım neler yapacak göreceğiz. Daha bize gelmesine 2,5 yıl var.

Gelelim bu sezon ki kombine sayımıza. Geçen sezona göre çok az artmış. Sebebini bende anlamadım. Başarı da var takımda ama neden rağbet az anlamadım. Stadımızda 33,000 kişilik az da değil. Ne istiyorlar ki ŞL yimi alalım.

Bir sonraki güncellememizde lig maçlarını yayınlayacağım. Şu anda Cafenin gollerini youtube ye yüklemeye çalışıyorum. Yüklenince hepsini bir paylaşacağım.

Mesaj Yetkileri