VE SPOR TOTO SÜPER LİG'DE ŞAMPİYON BELLİ OLDU !

32. Hafta

Zorlu deplasmanda eski Trabzonsporlu kaptan Selçuk'un üstün performansıyla galip gelerek şampiyon ümitlerimizi devam ettirdik.

33. Hafta

Zorlu Antalyaspor maçını da kazanarak lider Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde son hafta Beşiktaş deplasmanına ümitli gidiyoruz.

AÇIKLAMA SAVAŞLARI

Bilic futbolcularıyla yaptığı sohbetlerde, " Bizim görevimiz, derbide en iyi şekilde mücadele edip şampiyonluğu hem de rekorla garantilemek ve taraftarımızın beklentilerine cevap vermek. Kimin ikinci olacağını düşünmek ya da hesaplamak bizim işimiz değil" diye konuştu.

"KAZANACAĞIZ"

Siyah-beyazlı futbolcular , "Haftalardır süren mücadeleyi derbi ile taçlandırmalıyız. Kazanıp evimizde taraftarımızla kutlamak istiyoruz" dediler.

Bu açıklamalara karşılık olarak ise Burak Dinç sessiz kalmayı tercih ederek : "Ben sadece maça konsantre oldum. Bilic'in söyledikleri umrumda değil." dedi.

34. Hafta

Tek kelimeyle mükemmel bir maç oldu. Hop oturup hop kalktım. Beraberlik Beşiktaş'a yeterliydi. İlk yarı çok etkili oynadılar ama Halilovic'i geçemediler. İkinci yarıda penaltıdan bulduğumuz gol sonrası ise zaman durdu sanki. Son dakikalarda maçı zıplayarak izledim adeta ve maç biter bitmez evin içinde ilk şampiyonluk turunu ben attım

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Beşiktaş teknik direktörü maçtan sonra gözyaşlarına hakim olamazken herhangi bir açıklama yapmadı.

Maçın sona ermesinin ardından Galatasaray'ın genç teknik direktörü Burak Dinç dev Galatasaray bayrağını Vodafone Arena'nın ortasına dikerek : " Bilic akıllı olsun , herkes akıllı olsun. Bu alemde tek kral Galatasaray! " dedi.

ŞAMPİYON GALATASARAY !

2012'de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin sahasında şampiyonluk kutlayan Galatasaray , 2021'de diğer ezeli rakibi Beşiktaş'ın sahası Vodafone Arena'da şampiyonluğu kutladı. Oyuncular maç sonunda sahanın ortasında doyasıya eğlenirlerken Beşiktaş tribünleri "Yönetim İstifa" sesleriyle yankılandı.

MAÇ SONRASI OLAYLAR YİNE SPORA GÖLGE DÜŞÜRDÜ !

Maç sonrası Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Galatasaraylı oyuncuların sahanın ortasından başlattıkları şampiyonluk kutlamalarına sinirlenen binlerce Beşiktaş taraftarı sahaya girerek olay çıkardı. "Burası İnönü , burada sadece Beşiktaş şampiyonluk kutlar." diyen çok sayıda taraftar "Galatasaray'a kupayı burada aldırtmayız" dedi. Gecenin geç saatlerine kadar süren olayları Çevik Kuvvet ekiplerinin yatıştırmasının ardından Galatasaray 22. Türkiye Ligi şampiyonluk kupasına kavuştu.