-
16.Ağustos.2014, 22:12

J-LEAGUE 13.HAFTA
Aptal gibi oynadik ve kaybettik.Artik ben biktim bu durumdan.Umarim Sl`de basari hedefime ulasirim, tabi o zamana kadar kovulmadan takimin basinda kalmam gerek.

Ligdeki Sonuclardan Sonra Ben;

YAMAZAKI NABISCO CUP CEYREK FINAL 1. AYAK
Kendimi iyiden iyiye Ersun Yanal gibi hissetmeye basladim, galiba futbolcular beni boykot ediyor.

J-LEAGUE 14.HAFTA
Bu maca fazla bir sey diyemem, Urawa Reds bu yil cok guclu, beraberligin iyi bir sonuc oldugunu dusunuyorum.

SAMPIYONLAR LIGINDEKI RAKIBIMIZ AL-ITTIHAD OLUYOR!

Rakibin en onemli 5 futbolcusuna bakalim;

YAMAZAKI NABISCO CUP CEYREK FINAL 2.AYAK
Tami tamina takimda 8 eksik oldugundan ve kupayi fazla onemsemedigimden maci Yardimcima biraktim.Yardimcim da estirmis masallah.
5-2 Yenilmisiz, 3 futbolcuya uyari vermis, basin toplantisini da siddetli bir sekilde terketmis.He bu arada yardimcim da gecen sene bizim takimin stoperi olan Nakazawa. 

Bu arada kiralik verdigimiz oyuncumuz Yoshiaki Takagi klube geri donuyor.

Butun olaylar lehimize gelisiyor her sey harika.

West Bromwich`i de reddediyoruz, ya ben SL`yi alirim ya da SL beni.Ya da kovulurum. 

Ulan tum olumsuzluklara ragmen alicam o Sl`yi, bu kluptende kovulmayacagim!!

Helal olsun sana Rokutan! En zor donemlerde kaleyi sana emanet ettim sende vefali biriymissin...

J-LEAGUE 15.HAFTA
Sakatlar ve Milli takima giden oyuncular sebebiyle tami tamina ``12 KISI`` eksik ciktigimiz macta gene de galibiyeti aliyoruz.3-0 olduguna bakmayin, bayagi bir zorlandik..

J-LEAGUE 16.HAFTA
Gene ayni sayida eksikle ciktigimiz macta deplasmandan beraberlikle donuyoruz.

Mesaj Yetkileri