Originally Posted by
RagnarLothbrok
son paylaştığın elemanlar abi ya, mesela ben forvet alacaksam adamın bitiriciliğinden çok mentalitesine bakarım. Kararlılık, konsantrasyon, soğuk kanlılık, topsuz alan ve tabiki fiziksel özellikleri minimum 13lerde olmalı. Yoksa bitiriciliği isterse 20 olsun adamın mentanli ve fiziği iyi değilse teknik özelliklerini devamlı yansıtamaz sahaya. Huntelaar, mario gomez falan geçmiş oyunlarda bitiricilikleri çok yüksekti fakat bazı mental özellikleri kötü olduğu için 1 maç varsa 5 maç yoktular
Anladım. Bende bazı özelliklere bakıyorum. Mesela karar verme kararlılık hız hızlanma top kapma vs. gibi Soğukkanlılığa ve boy a pek bakamıyorum. Her seferinde bir sonrakinde dikkat edeceğim diyorum ama sonra yine unutuyorum.
Mental özellikleri gerçekten önemli bunu daha önce Diazın kariyerlerinde de ondan öğrenmiştim.
Birde dostum şu paylaşacağım maçların istatistiklerine bir göz atsana sorun nerde acaba?

Originally Posted by
Leonadias
Luzzu dışında diğerlerinin çok çalışması lazım abi yav
Yaf zaten onlar benim 8 yabancımın arasına giremezler. Belki Fellaini yi sezon sonu gönderirsem Elvis Mina girebilir. Onları 1-2 yıl kiralar sonra kaça satarsak satacağım. Zaten beleşe geldiler. 

Originally Posted by
RodiMood
Yine Chelsea

Yaf nedir bunlarla benim bağım anlamadım. Banega nın dediği gibi bir telapatiklik var.

Originally Posted by
Banega
Chelsea ile aranizda telepatik bir bağ var abi. 
Aynen var bir şeyler.Ama bu sefer yeneceğim.