Alakası yok. Ersun Yanal bu takımı şampiyon yapmasına rağmen yönetimce, özellikle de Aziz Yıldırım tarafından hep hor görüldü. Sezon sonunda taraftar baskısı olmasa yeni sözleşme bile imzalanmayacaktı. Aziz Yıldırım imzaya rağmen yine de cephe aldı. Hocanın gitmesi için tüm imkanları kullandı.
Antrenman bastı, gazetelere tetikçi gazeteciler aracılığıyla haberler yaptırdı, basının karşısında fırçaladı, ses kaydının yayınlanmasına müsaade etti ve en son röportaj vererek bel altından vurup adamı itibarsızlaştırmanın dibine vurdu. Süreç hepimizin gözünün önünde yaşandı.
Oyuncular ağır idmanlardan şikayetçi. Ersun Yanal'ı idman yaptırmıyor sözü üzerine sadece gülünür. Adam son teknolojik sistemlerle, analizlerle bunları yaptırıyordu. Bu yaşlı kadromuz Nisanda şampiyon olup, bir çok maçı sonradan çevirerek, hatta bir derbiyi 10 kişi ile başabaş dişediş oynuyorsa (bjk) bu muazzam bir şeydir. Yaşım itibariyle 97'den beri aktif halde Fenerbahçe'yi izlerim, ben geçen seneki gibi bir Fenerbahçe'ye şahit olmamıştım.
Aziz Yıldırım'ın her zamanki egosu, her şeyi ben bilirim, ben yaparım. Hadi yapsın bakalım, biz de izleyelim görelim.