1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ortalama 650-700 pas yapıyoruz oran şahane ama 200'e yakınını kaybediyoruz sebebi çok mu hızlı pas yapıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Abi bu taktikte maç alıyosun, skor alıyosun ama istatistik olarak bir anda oyun tersine dönebiliyor. Newcastleda da göreceksin paylaştığımda maçları ilk yarı topun hakimi tamamen biziz sağdan soldan yükleniyoruz rakibin adım atacak yeri yok 20'ye 3 şut, 70' 30 top hakimiyetiyle ilk yarı bitiyor bazen 2. yarı oyun dengleniyor rakibin şutlar 15 e geliyor tp hakimiyeti 50 lerde oluyor bende çözemedim açıkçası. taktikte bu sezon ufak bi oynama yaptım ben mantalite gene kontra atak ama oyun anlayışını akıcı yaptım. Bu sefer takımda daha teknik adamlar olduğu için biraz daha serbestlik tanıdım takıma.
    Aynen dediğin gibi oluyor. Maçın bazı bölümlerinde top benim orta sahada geziyor. Ama yinede kaleye hızlı gidiyoruz. Aslında dediğin gibi katı değilde akıcı yada dengeli yaparsam nasıl olur onu merak ediyorum. Oyuncularımın teknikleri iyi bu yüzden serbestlik işe yarıyabilir.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ortalama 650-700 pas yapıyoruz oran şahane ama 200'e yakınını kaybediyoruz sebebi çok mu hızlı pas yapıyorlar.
    Çoğunlukta uzun topları kaptırıyoruz. Ama maçın bazı bölümlerinde kısa paslarda da sorun yaşıyoruz. Kaleye hızlı gitmeye çalışırken top kayıpları oluyor.

Bir sonraki mesajda ŞL maçlarımız var.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yine yenemedik. :S

Maçta baktım olmayacak bir türlü atamıyoruz. Bende çift forvet sistemine döndüm. Dk 60 dan sonra değiştirdim. İyi oynayan ama yorulmaya başlayan oss lerimi (berbat oynayan stoperli çıkarmak yerine) çıkardım. Daha dinç olan oyuncuları koydum ya bu şekildeki gibi bir geri dönüş yapacaktık yada onlarda stoperlerim gibi berbat bir oyun sergileyecekler ve fark yiyecektik. Neyseki korktuğum başıma gelmedi.
    Linusun bu formuna hak verebilirim. Çünkü kaptan bir önceki Kasımpaşa maçında çok iyi oynadığı halde sonlara doğru kendi kalesine gol attığından hala onun moral bozukluğunu yaşıyor olabilirde diğer kazma neden böyle oynadı anlamadım. Resmen gelene geçene selam verdi yol verdi.

Bazı oyuncularımın dengesizliği beni deli ediyor. Örnek olarak 4 oyuncunun formlarını veriyorum. Adam bir önceki maçta harikalar oynarken sonrakilerde kayıplarda ama sonrakinde yine muhteşemler.

Cafeyi Trabzon maçında bilerek oynatmadım biraz kondisyonu düşüktü daha da düşmesinde Chelsea maçında rahat oynasın diye ama değişen bir şey olmadı.

Neden o 4 golün ikisinide Chelseya atmadı ki atsaydı berabere kalacaktık.

Mesaj Yetkileri