Ortalama 650-700 pas yapıyoruz oran şahane ama 200'e yakınını kaybediyoruz sebebi çok mu hızlı pas yapıyorlar.
Ortalama 650-700 pas yapıyoruz oran şahane ama 200'e yakınını kaybediyoruz sebebi çok mu hızlı pas yapıyorlar.
Aynen dediğin gibi oluyor. Maçın bazı bölümlerinde top benim orta sahada geziyor. Ama yinede kaleye hızlı gidiyoruz. Aslında dediğin gibi katı değilde akıcı yada dengeli yaparsam nasıl olur onu merak ediyorum. Oyuncularımın teknikleri iyi bu yüzden serbestlik işe yarıyabilir.
Çoğunlukta uzun topları kaptırıyoruz. Ama maçın bazı bölümlerinde kısa paslarda da sorun yaşıyoruz. Kaleye hızlı gitmeye çalışırken top kayıpları oluyor.
Bir sonraki mesajda ŞL maçlarımız var.
Yine yenemedik. :S
Maçta baktım olmayacak bir türlü atamıyoruz. Bende çift forvet sistemine döndüm. Dk 60 dan sonra değiştirdim. İyi oynayan ama yorulmaya başlayan oss lerimi (berbat oynayan stoperli çıkarmak yerine) çıkardım. Daha dinç olan oyuncuları koydum ya bu şekildeki gibi bir geri dönüş yapacaktık yada onlarda stoperlerim gibi berbat bir oyun sergileyecekler ve fark yiyecektik. Neyseki korktuğum başıma gelmedi.
Linusun bu formuna hak verebilirim. Çünkü kaptan bir önceki Kasımpaşa maçında çok iyi oynadığı halde sonlara doğru kendi kalesine gol attığından hala onun moral bozukluğunu yaşıyor olabilirde diğer kazma neden böyle oynadı anlamadım. Resmen gelene geçene selam verdi yol verdi.
Bazı oyuncularımın dengesizliği beni deli ediyor. Örnek olarak 4 oyuncunun formlarını veriyorum. Adam bir önceki maçta harikalar oynarken sonrakilerde kayıplarda ama sonrakinde yine muhteşemler.
Cafeyi Trabzon maçında bilerek oynatmadım biraz kondisyonu düşüktü daha da düşmesinde Chelsea maçında rahat oynasın diye ama değişen bir şey olmadı.
Neden o 4 golün ikisinide Chelseya atmadı ki atsaydı berabere kalacaktık.