Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
Abi bu taktikte maç alıyosun, skor alıyosun ama istatistik olarak bir anda oyun tersine dönebiliyor. Newcastleda da göreceksin paylaştığımda maçları ilk yarı topun hakimi tamamen biziz sağdan soldan yükleniyoruz rakibin adım atacak yeri yok 20'ye 3 şut, 70' 30 top hakimiyetiyle ilk yarı bitiyor bazen 2. yarı oyun dengleniyor rakibin şutlar 15 e geliyor tp hakimiyeti 50 lerde oluyor bende çözemedim açıkçası. taktikte bu sezon ufak bi oynama yaptım ben mantalite gene kontra atak ama oyun anlayışını akıcı yaptım. Bu sefer takımda daha teknik adamlar olduğu için biraz daha serbestlik tanıdım takıma.
Aynen dediğin gibi oluyor. Maçın bazı bölümlerinde top benim orta sahada geziyor. Ama yinede kaleye hızlı gidiyoruz. Aslında dediğin gibi katı değilde akıcı yada dengeli yaparsam nasıl olur onu merak ediyorum. Oyuncularımın teknikleri iyi bu yüzden serbestlik işe yarıyabilir.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Ortalama 650-700 pas yapıyoruz oran şahane ama 200'e yakınını kaybediyoruz sebebi çok mu hızlı pas yapıyorlar.
Çoğunlukta uzun topları kaptırıyoruz. Ama maçın bazı bölümlerinde kısa paslarda da sorun yaşıyoruz. Kaleye hızlı gitmeye çalışırken top kayıpları oluyor.









Bir sonraki mesajda ŞL maçlarımız var.