1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Chelsea yapmış yapacağını

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Chelsea yapmış yapacağını
    Aynen yaptı gene yapacağını. Adamlara taktım elbet yeneceğim. Onları yenmeden kariyeri kapatmayacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlk mağlubiyetimizi aldık. Hemde acı verici bir mağlubiyet oldu.

Artık mağlubiyetlede tanışınca direk asistana devrettim. Oda zorla yenmiş. Ben en iyisi bir daha vermeyim yoksa bir Galatasaray faciası daha yaşarız.

Dünya Kupası elemeleri

Başkasının en az 7 attığına biz 5 i zor atıyoruz.

En kilit oyuncumuzu 1 aylğına sakat verdik. Bakalım onsuz ne yapabileceğiz.

Bu arada En iyi ikincilerde ilk sırayı aldık. Ama ona rağmen orda Avustuya gibi bir rakip varken bizim çektiğimiz takıma bakın. Oyun bile sen bu milli takımı bırak diyor

Fransanın arkasında ikinci olmuş. Bakalım biz ne yapacağız. Benim bu oyunla pek umudum yok ya neyse. Benim Adananın oyuncuları klüb bazında iyi olsalarda milli takımda pek verim vermiyorlar.

Sırada Valencia maçımız var ve kilit iki oyuncumuz ve rotasyonda da olsa bir nevi yeri geldiğinde kilit diyebileceğim bir oyuncumdan yoksun çıkacağım. Anlaşılan biz gruptan bu sezon çıkamayacağız.

Kaptan Linusun yokluğunda savunma çok gedik verecek. Sezer Özmenin performansı bu sezon hiç iyi değil. Diğerleri de zaten pek verimli değiller. Bakalım ne yapacaklar.

Ve en önemli oyuncumuz.

Bu sezon muhteşem bir sezon geçiren Prensimin böyle zamanda sakatlanması hiç iyi olmadı. Yerinde oynayacak Adej-Parra ve Hüseyin Aslan var ki bunlardan bir tek parra biraz etkili gibi buda bizim açımızdan zor geçecek bir maç demektir. Bari Ragnar hocamdaki gibi o etkili olamasa bile arkadaşları etkili olsada beklerim yad orta saham golleri atıp alsak yoksa yanarız.

Ege cim senin Sanmarinonun durumu hiçte iyi değil.

Mesaj Yetkileri