Manchester United haftalar öncesinden şampiyon olucak bence
Manchester United haftalar öncesinden şampiyon olucak bence
Bu sezon ilk 2 ManU ile Arsenal'in olacaktır bence. Arsenal'in şanssızlıkları tutacaktır o yüzden şampiyon olarak ManU'yu daha yakın görüyorum ben Avrupa derdi de yok mis. Bu arada Acun reis Newcastle - City maçını veriyor Pazar günü.
Chelsea'yi unutmayın beyler, çok acayip takım oldular bu ayrıca forvetleri gol de atabiliyor artıkChelsea'yle Man.Utd ilk 2'yi kapatır sıralamanın kalanı ise pek tahmin edilebilir düzeyde değil bence.
Screw you guys, I'm goin' home
Onu bunu bırakın da City affetmez bu sene Pellegrini reisin oyunu oturdu çok beğeniyorum sistemini rotasyonuda en iyi takım
City, Chelsea ve Liverpool her türlü ilk 3 te olacaklardır bence.
Stoke City, Victor Moses'i kiraladığını açıkladı.
Last edited by Leonadias : 16.Ağustos.2014 at 16:43
Van Gaal sezonu gol yiyerek açtı.
ManUtd 0 - 1 Swensea
Premier Lig'de sezonun ilk golü Swanseali Ki'den geldi!
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/BE4...I_B4MTjU45Zygk
GOL! Rooney (53') Manchester United 1-1
United kaldığı yerden devam ediyor, yine yenildilerWest Ham'lılar şu an o meşhur Bubble'lı marşlarını söylediler Tottenham maçı başlarken. Ulan çok güzel marş ya her seferinde eşlik ediyorum
![]()
Tottenham 10 kişi kaldı, West Ham penaltı kaçırdı, olaylar olaylar![]()
şu c.cole uyuz oluyorum yedeklerde zarate ve e.valencia gibi yetenekli adamlar var alsana birini yok illa kalas bi koyacak ileri![]()
Noble ve Downing harikalar yaratıyor West Ham'da inanılmaz oynuyorlar.
Henüz çok erken ama Brendan Rodgers'ın söylediği gibi ilk sezon bu ligde şampiyonluk zor. Manu bugün uyarıyı daha ciddi şekilde aldı sanıyorum.
Eyvah 1-1 bitiyor derken Ramsey çıktı sahneye ve kazandık![]()
o degil tehlikenin farkındamısınız ? ramsey attı golu uzatmada sıgınaklara kaçın şimdiden![]()
QPR, Norwich City'nin Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer için 8 milyon Pound'a anlaşma sağladı.
Liverpool 11'i Mignolet, Manquillo, Johnson, Skrtel, Lovren, Gerrard, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge.
Malesef kadro güçlenmesi gerekirken zayıfladı.
Suarez'in yerine Lucas oynuyor ya böyle bir şey olabilir mi? Lucas Liverpool topçusu değilken adam Suarez'in yerine oynuyor. Neyse umarım iyi bi sonuç alırız.
Henderson müthiş pas attı, Sterling'de tertemiz bitirdi. L'pool çok güzel bi gol attı gerçekten.
Southampton da müthiş gol attı, Tadic'i sene sonu 30-40'tan alıcı bulur böyle devam ederse.
Liverpool kazanmayı haketmedi. Soto eşitliği bulduktan sonra %100 iki tane golü kaçırdı. Liverpool bu futbolla oynamaya devam ederse yarışa giremez.
Acun abi göstermiyor City maçını sebebini bilen var mı ?
Olympiakos'un stoperi Kostas Manolas, Arsenal'in sağlık kontrolünden geçti.
Arsenal , Yunan ekibiyle 8 milyon avro karşılığında anlaştı.
Newcastle'daki Cabella harika futbol oynamıyor mu ya. Muhteşem yetenekli bir oyuncu bence. Şu ana kadar Newcastle'ın en etkili oyuncusu. Süper yetenekli.
Çok güzel gol attık. Paslar müthişti. Silva attı. 1-0
Manolas çok iyi bir stoper. Ücreti de çok makul. Arsenal iyi iş çıkarmış.
Ligin ilk maçını 2-0 kazandık. Hem de deplasman da kazanmamız ayrı bir güzel oldu. Son 20 dakika baskı yesek de maçta kontrol bizdeydi. Newcastle'da ki Cabella'yı çok çok beğendim. Muhteşem çevik ve hızlı bir oyuncu. Adam eksiltmesi muhteşem. Karar vermesi biraz daha iyi olsa 1. sınıf bir oyuncu olabilir. Baya beğendim kendisini.
Gollerimizi David Silva ve Agüero attı.
Chelsea Burnley karşısında ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. Costa ve Fabregas takıma çok iyi oturmuş. Sol beke de Filipe Luiz geçtiğinde daha iyi bir takım olacaklar, bu sene bence şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Chelsea. Birçok kişi beğeniyor ama ben bu Oscar'a bir türlü ısınamadım, onun yerine Arda çok iyi oturur bu takıma.