Kiradan 56 Milyon gibi büyük bir para kazandık , 134 Milyon'da normal transferlerden kazanarak toplamda 190 Milyon'u kasamıza aktardık.
Transferlere gelirsek , Vietto, al-kirala-sat yapmak için almışken elimde kalmıştı bizde de iyi performans sergileyerek beklediğimden daha fazla kazandırdı.Serdar Aziz yaşı ilerliyordu hemde forma şansı bulamadığından gitmek istedi gitti.Fred elimizde patladı yedek takımda oynadı ucuza gitti maalesef.Mert 30'una gelmişti.Adjei 3 senedir kiralanarak farklı takımlarda oynadı Milan'ın dikkatini çekti ve genç yaşında iyi para kazandırdı. Mert Aksoy transferini istemedim fakat Liverpool çok ısrarcıydı 4kez vazgeçtiler 5.ye tekrar müzakere ettik %30 pay ve 3M bonusuyla toplamda 26'ya gönderdik, Şansal Yüce'yi bu sene kiralamayacağız kullanacağız.Son olarak Romero'nun kapısını 40'tan açtık hatta yerine satılacağı için çoktan adamı almıştım bir türlü istediğim rakamı veren çıkmadı transferin son günlerinde 33 istedim 30,5'a bıraktım yine karlı transfer oldu sağlık olsun .. Bu senede böyle bitti , geçelim 1-2 transferimize.