arkadaşlar kerlon(fc),simon vukkcevic(aml),gioda,lorik cana(df)
taş gibi defans arıyorsanız lorik cana yı mutlaka alın!.....
arkadaşlar kerlon(fc),simon vukkcevic(aml),gioda,lorik cana(df)
taş gibi defans arıyorsanız lorik cana yı mutlaka alın!.....
Arkadaslar juventus'da bir türk oyuncu var.Büyük ihtimalle regendir.Uyruğu türk.Adı Adem Şen.Bu adam 16 yaşında ve p.a. 199.....Yani ronaldinho'dan bile yüksek...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Matias fernandez,lincoln(aşırı derecede yararlı)
arkadaşım sen bunları bana önermedin dimiOriginally Posted by thebest73
![]()
nik besagnoyu defansa alabilirsin oldukca ucuzdurOriginally Posted by VahdeTrabzon
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arkadaslar juventus'da bir türk oyuncu var.Büyük ihtimalle regendir.Uyruğu türk.Adı Adem Şen.Bu adam 16 yaşında ve p.a. 199.....Yani ronaldinho'dan bile yüksek...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
regen mi? yoksa oyun acıldıgında boyle bir oyuncu var mı?Originally Posted by hp-fm-gs
yani tekrar acıp baktıgında cıkıyor mu?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
abiler ben mardinsporla baslıım dedim ama para yok hiç bir futbolcuda gelmiyor bana,kimleri önerirsiniz neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirm
Abi mardinspor'a gelebilecek oyuncu biraz zor.Ama serkan gedik,furkan bastan...
biraz sonra bu konu tasınır....
ama ben gereksiz mesaj kutusuna tasınmasını oneririm
neden gereksizOriginally Posted by peluk
Peluk fiyakandan geçilmiyor bu aralarOriginally Posted by peluk
yeni üye arkadaşlarımızı üzme istersen.
![]()
Originally Posted by r_a_z_o_r
yok ya niye uzmek isteyeyim onlar da taktikle alakasız seyleri taktşk forumu altına yazmasınlar dostum
kayserispor a gore(ilk sene) kaliteli ve ucuz mr ve ml lazım onerdiiniz oyuncu var mı??
erman özgür, yasin karaça, sezer öztürk işini görür...
cok saol...
daha yeniler bilemiyebilirler
kardeş sola sezer öztürk sağa ise carlos magno
Bana da güzel yerli sağ kanat lazım. Fiyatı önemli değil.Şimdiden paylaşım için sağolun.
okan koç, uğur yıldırım (normalde amr ama antremanla 5 ayda mr olur)
Abi büyük ihtmalle regendir.hHiç bakmadım ama dediğin gibi.Abi baksan p.a.199.Biz en çok 198 biliyoduk ronaldinho.Birde onunla birlikte arsenalde richard harper var o da 198.Ama bizim adem 199...Originally Posted by peluk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben maksimum 196 biliyordum... ama fm scout kullanmak gercekciliği dusuruyor.Originally Posted by hp-fm-gs
kardeş arkadaşımız daha yeni.Bu kadar üstüne gitmeyelim
Abi bırakın gevezeliği.Oyuncu önerin..
![]()
Yalovasporun kadrosuna bak altunhan temur var birde ilkay margiçlimi ne tabi hangi database ile oynadığınada bağlı.
elazığspordaki muzaffer bilazer....iyi paraya sattım beni şampyon yaptıktan sonra...
serkan gedik....
beyler bi oyuncu onercem deneyin felaket ucuz ama marifetleri felaket fazla karakaya özgür diye amc oyuncusu var tam ortaya koyus iste forvet arkasın tam amc iste 2 3 maç oynatın sonra görün 2 3 maç sonra adam cosuyor gücleri düsük yaşı fazla ama ne diyiim hlebe 1000 falan basar![]()
fm severlere bir oyuncuda benden
aydin karabulut
orta düzeyi biraz geçen özellikli bir am rc oyuncusu
tavsiye ederim
Trabzonspor 'un başındayım..
2. sezon başında Simon Vukçeviç'i aldım Partizan'dan 10m$..
Adam 86 dogumlu AMLC oynuyor 10 maçta 8 golü war..
Tavsiye Ederim..