GULE GULE TAKAGI!

Nami diger ``Bornozlu Kral```i Cagliari`ye yolluyoruz.Kendisi cok yetenekli ve gelecek vaadeden bir gencti fakat takimimizin ileri hattinin cok kaliteli olmasi onu yedek klubesine baglayacakti.Bu acidan satilmasina onun kariyeri adina sevindim.Ayrica aldigimiz 3.5 M Paund`da guzel bir meblag.

J-LEAGUE 17.HAFTA

Asya Sampiyonasi zimbirtisi yuzunden bir cok oyuncumdan yoksun mucadele ediyorum.Ama buna ragmen sansla da olsa maci kazanmayi basariyoruz.

J-LEAGUE ACILIS ETABINI 6.SIRADA BITIRIYORUZ.

Bu modada bu sene cikti.Arjantin Ligi`ndeki gibi acilis-kapanis etabi uygulaniyor bu sene.Acilis`i 6.sirada bitirdik.

SUGIMOTO YOKOHAMA`DA!

Klube geldigim ilk sezon, ilk gollerimi Sugimoto`dan yemistim.Kaliteli bir oyuncu oldugunu biliyordum ve yillardir takip ediyordum.Nasip buguneymis.Sugimoto`yu 155 Bin Pound gibi cuzi bir bedelle kadromuza katiyoruz.

J-LEAGUE 18.HAFTA

Zor da olsa guclu rakibimizin sahasindan galibiyetle donuyoruz.

J-LEAGUE 19.HAFTA

Kendi evimizde macin sonlarina dogru gelen golle galibiyeti aliyoruz.

J-LEAGUE 20.HAFTA

Kalecimizin devlestigi macta deplasmandan 1 puan cikariyoruz.

SON MACLARDAN SONRA OLUSAN PUAN DURUMU SU SEKILDE:

SON DAKIKA HABERLER

YUKI OTSU VE YOICHIRO KAKITANI`NIN ARASI KIZISTI!

Bugun sabah yapilan idmanda Yoichiro Kakitani ve Yuki Otsu yumruk yumruga birbirine girdi.Olayi takim arkadaslari ayirirken Teknik Direktor Ugur Duranay iki oyuncuyu da antrenmandan kovdu.Daha sonra takim kaptani Nakamura ile ozel bir gorusme yapan Duranay`in, ikilinin arasini baristirmak icin Kaptan Nakamura`yi kullanmasi bekleniyor.

NAKAMURA VE PANTELIC BIRAKIYOR!

Iki oyuncu ortak yaptigi basin toplantisiyla sezon sonunda futbolu birakacaklarini acikladi.Pantelic ``Kariyerimin son yillarini burada gecirmek ve futbolu bu klupte birakacak olmak guzel.Fakat futboldan kopmak istemiyorum.Yakin bir gelecekte teknik heyette gorev almak isterim.`` dedi.

Kaptan Nakamura ise gozyaslarini tutamadi.``Beni ben yapan klupte, Yokohama F Marinos`ta futbolu birakiyorum.Tanri herkese bu sansi vermez.Yanliz kariyerimde hep istedigim Asya Sampiyonlar Ligi`ni son senemde almak istiyorum.Teknik Direktoru`muze ve takim arkadaslarima guveniyorum.Biz bunu basaracagiz`` dedi.

Oyuncularin duzenledigi basin toplantisindan yaklasik 30-40 Dakika sonra Teknik Direktor Ugur Duranay klup binasina geldi ve bu konu hakkinda bir basin toplantisi duzenledi.Moralsiz oldugu gozlenen Duranay ``Bu sene her ne olursa olsun o kupayi kazanacagiz.Bunu Shunsuke ve Marko icin yapacagiz.Onlar bundan cok daha fazlasini hak ediyor.`` dedi.

Ayrica klupten sizan bilgiler arasinda Teknik Direktor Ugur Duranay, kaptan Shunsuke Nakamura`yi futbolu birakma kararindan dondurmeye calistigi fakat oyuncunun kararinda emin oldugu ve bir surpriz olmazsa bu sezon sonu birakacagi belirtildi.