1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Chelsea Burnley karşısında ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. Costa ve Fabregas takıma çok iyi oturmuş. Sol beke de Filipe Luiz geçtiğinde daha iyi bir takım olacaklar, bu sene bence şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Chelsea. Birçok kişi beğeniyor ama ben bu Oscar'a bir türlü ısınamadım, onun yerine Arda çok iyi oturur bu takıma .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by himone View Post
    Chelsea Burnley karşısında ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. Costa ve Fabregas takıma çok iyi oturmuş. Sol beke de Filipe Luiz geçtiğinde daha iyi bir takım olacaklar, bu sene bence şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Chelsea. Birçok kişi beğeniyor ama ben bu Oscar'a bir türlü ısınamadım, onun yerine Arda çok iyi oturur bu takıma .
    Rakip Burnley çok rezil top oynadı şu ana kadar onun için böyle gözüküyor olabilir ama çok iyi de değil Chelsea. Burnley tamamen gömüldü geriye. İleriye de çıkamıyorlar. Chelsea daha çok gol bulabilir ama bu maç lig için iyi değerlendirme değil. Ama mesela City-Newcastle maçı iyi bir değerlendirmeydi. İlk maç,deplasman,rakip güçlü. Ama City maçı rahat kazandı. Bence şu an en net favori lig için City. Kadroda muhteşem bir derinlik. Her oyuncunun yeri dolabiliyor rahatlıkla. Şampiyonluğa oynayan takımların Mayıs'a kadar 50-60 maç yapacağı düşünülürse City çok avantajlı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Rakip Burnley çok rezil top oynadı şu ana kadar onun için böyle gözüküyor olabilir ama çok iyi de değil Chelsea. Burnley tamamen gömüldü geriye. İleriye de çıkamıyorlar. Chelsea daha çok gol bulabilir ama bu maç lig için iyi değerlendirme değil. Ama mesela City-Newcastle maçı iyi bir değerlendirmeydi. İlk maç,deplasman,rakip güçlü. Ama City maçı rahat kazandı. Bence şu an en net favori lig için City. Kadroda muhteşem bir derinlik. Her oyuncunun yeri dolabiliyor rahatlıkla. Şampiyonluğa oynayan takımların Mayıs'a kadar 50-60 maç yapacağı düşünülürse City çok avantajlı.
    Rakip açısından bakınca tabiki Burnley kıyas olamaz, büyük ihtimalle de ligi son sırada tamamlarlar. Benim düşüncem Zaten lig başlamadan da böyleydi. Chelsea geçen sene kilit açacak oyuncu sayısı çok olmadığı için şampiyon olamadı. Bu sene ise Fabregas ve Costa bu işi fazlasıyla üstlenir. Ayrıca eğer bir yerde maç sayısı artarsa Mourinho'nun takımları her zaman daha avantajlıdır bana göre hepsi inanılmaz fizikli oyuncular.

Ben Chelsea'nin futbolunu beğenmiyorum normalde şampiyon olmalarını da istemem anti Mourinho takımındayım. Üstüne bir de City'nin pozitif futbolu var ama Mourinho yine ne yapıp edip büyük maçları alacaktır ve geçen seneki gibi beklenmeyen puan kayıpları çok yaşanmayacaktır. Sonuçta City geçen sene neyse şimdi de aynı ama Chelsea öyle değil.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri