@Ali Hikmet; Dimi bırak onlar sevinsin azcık ^^
@egebartu; Oğlim nasıl bir beddua ettin takım çok berbat la
@pusathan01; Valla 1 gün boyunca regen arıyorum yıldızı 4 üstü serbest şekilde imza attır olanlara hemen yazıyorum geldikleri gibi kiralama uygun yapıyorum kapış kapış gidiyorlar (:
@Banega,RagnarLothbrok; Lige Galatasaray ve Beşiktaş renk katıyor zorluyorlar ve onlara mağlup oldum taktiğin yeni olması ve anlamadığım bir oynama isteği olmayan oyuncu topluluğu ile karşı karşıyayım biraz daha onlar lider merak etme Ragnarcığım
@EmreDeliveli; Efsane yapmayı çok isterim ama askerlik elimi kolumu bağlıyor bakalım nereye kadar gidecek , inan 2050 görürdük siz sıkılsanız ben sıkılmazdım
@pusathan01; Valla gözden kaçırmayan tek adamsın hahahhabende regen paketi olmadı ben ayarlayamadım netten buldum koydum yoksa gerçek yüzlerini koyardım
SPOR TOTO SÜPER LİG
Taktik ligde hücum anlamında işliyor ama gol bulamıyoruz ben bu taktikten hiç bir şey anlamadım bir maç bana kendini sevdiriyor diğer maç işkence çektiriyor ,,, hele anadolu takımlarına puan vermek çok sevimsiz bir durum :/ŞAMPİYONLAR LİGİ
Maç Verileri İçin Tıklayınız
TEMSİLCİLERİMİZ
Bilmiyorum bu kadar kolay gruptan çok fazla gol yiyerek ayrılıyoruz ve de yenilerek 1.oluyoruz taktik gerçekten topa sahip olma konusunda harika pozisyon bulma konusunda da fena sayılmaz ama üretkenliği yok ben eski taktiğime geri döneyim , sıkılıp vazgeçmiştim yenilik olsun diye ama artık yeter Şampiyonlar Ligi elden gitmesin rakiplerde zor bunlar nasıl 2.olur
Geçen seneden daha kolay bir grup hadi bakalım kazamız mübarek olsun ^^